Hoe geluidsisolatie in een appartement te maken

In de moderne constructie is er duidelijk een tendens om het gewicht van constructies te verminderen. Hiermee kunt u de kosten van de fundering verlagen, maar de geluidsisolatie van het pand negatief beïnvloeden. Moderne normen voor bouwcampagnes worden uitgevoerd, maar ze komen niet overeen met de ideeën van de persoon over een comfortabel leven. Immers, luister naar buren waar niet iedereen in geïnteresseerd is. Nog minder dan dat wat u zei, kan in het volgende appartement worden "gedocumenteerd". Moderne standaarden dragen dus bij aan de openheid van de moderne samenleving. En dit is verre van verheugend. Daarom is geluidsisolatie in een appartement niet alleen een zorg voor degenen die in oude huizen met panelen en bakstenen wonen, maar ook in nieuwe gebouwen. 

Hoe een muur van buren geluiddicht te maken

Als het nodig is om het geluidsniveau dat door de muur gaat aanzienlijk te verminderen, zijn een aantal maatregelen nodig. Allereerst is het nodig om de scheuren, kuilen en scheuren in de muur op te vullen. Het geluid wordt doorgegeven via de kleinste holtes, daarom is het noodzakelijk om volledige strakheid te bereiken. Daarna is het noodzakelijk om de leidingen die door de muren lopen en eventuele andere communicatie zorgvuldig te sluiten. Gebruik tegelijkertijd het monteren van schuim is alleen nodig in extreme gevallen - het vertraagt ​​de geluiden bijna niet. Beter - elke samenstelling van stucwerk.

Om buren niet te horen, zijn serieuze maatregelen nodig

Om buren niet te horen, zijn serieuze maatregelen nodig

Als er schakelaars of stopcontacten aan de muur zijn, is het beter om de holtes achter de podzetetniki af te dichten en poreus geblazen materiaal te gebruiken voor het vullen - minerale wol van kleine en gemiddelde dichtheid. Dit is slechts een voorbereidende fase, maar al deze activiteiten kunnen de geluidsisolatie in het appartement aanzienlijk verbeteren.

Kapitaalbeslissing

Als het geluidsniveau erg hoog is, moet u extra geluidsisolatie maken. Daartoe op enige afstand van de hoofdwand (ten minste 10-15 mm) gaf een septum (van de geleidingsprofielen en gipsplaat of hout), of ommanteld gips gipsum-vezelplaten (gips vezelplaat en gipsplaat). De ruimte tussen de palen is gevuld met een speciale of conventionele geluidabsorberende minerale wol. dergelijke wand installatie verder verminderen van het geluidsniveau in de 62-voudige (afhankelijk van de gekozen materialen en compliance technologie). Als u wilt geluidsisolatie in het appartement is veel verbeterd, met haar apparaat, moet u aan bepaalde regels:

 • De extra wand moet niet worden verbonden met de hoofdmuur. Alle racks zijn bevestigd alleen aan de vloer en stroming, en daaronder past speciale trillingsdempers (tape SilentLayer, SilentJoint pakkingen, trillingen isolerende laag Vibrostek-V300). Misschien is het gebruik van speciale type geleiding Vibrofix Liner, die reeds is voorzien van de montage trilgeluiden isolatie bescherming. Bij bevestiging aan het plafond worden geen gewone ophangingen gebruikt, maar trillingsdempende (antivibratie) exemplaren. De kosten van deze materialen zijn hoog, maar zonder het gebruik ervan behaalt u geen goed resultaat.

  Geluidsisolatie met minerale wol - apparaatschema

  Geluidsisolatie met minerale wol - apparaatschema

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  94 − = 87