Brusekabine kombineret med bad

Brusekabine kombineret med bad

Nogen kan lide at slappe af i det varme bad til lyden af ​​din yndlingsmusik, og en person foretrækker at starte og afslutte din dag under et brusebad. Men langt de fleste mennesker foretrækker at bruge begge typer vand "terapi", afhængigt af stemningen. Kombiner disse to aktiviteter ved hjælp af en brusekabine kombineret med et bad.

Pige i det kombinerede bad

Hvad er et bad med et brusebad?

Fans af forskellige vandprocedurer samt kendetegnende for ergonomiske typer udstyr vil sætte pris på brusekabinen, som kombinerer funktioner og brusebad og badeværelse. Denne erhvervelse vil ikke kun tilfredsstille hver enkelt familiemedlems behov, men ændrer også badeværelsens design betydeligt. Når alt kommer til alt er brusekabinen kombineret med badeværelset meget stilfuldt, komfortabelt og funktionelt.

Det traditionelle kombinerede produkt er en rummelig hytte med en dyb pall (bad), brusebad og nogle ekstra funktioner. Disse brusekabiner har typisk en hjørnestruktur, som er meget bekvemt for værelser med begrænset plads.

Stor hjørneboks

Brusekabine med badeværelse Usædvanlig form

Brusekabine med bad

Bad kombination med bruser

Brusekabine med bad

Runde bad kombineret med bruser

fordele

I modsætning til et almindeligt badeværelse eller en standard brusekabine, har muligheden for at kombinere både brusebadet og badet en række ubestridelige fordele:

 • Ergonomi og kompakte dimensioner. Ejere af standardlejligheder i højhuse vil sætte pris på kompaktiteten og ergonomien i den kombinerede hytte, som passer ind i ethvert badeværelse. Det vigtigste er at vælge den rigtige model, der harmonisk passer ind i dit badeværelse. Eksperter anbefaler dog for stramme værelser at vælge mulighederne med et asymmetrisk bad og hjørnehus.
 • Forskellige farver og former. For blot et par årtier siden var badeværelset kedeligt og varieret. I dag forsøger enhver elskerinde at indføre eget badeværelse en særlig "zest", der afspejler individets individualitet. Riggen i farverne og sortimentet af modeludvalget af brusekabiner fra badeværelset gør det muligt at vælge nøjagtigt den der passer perfekt ind i designet af "forfatterens" interiør.
 • Nem installation. Moderne producenter har sikret, at installationen og installationen af ​​brusekabinen kombineret med badeværelset ikke gjorde en stor indsats og ikke krævede yderligere omkostninger. Derudover tilbyder mange butikker installation og installation af en billig kabine som en ekstra service til køb.
 • Funktionalitet. Brusekabiner, kombineret med badeværelset, er meget praktiske. Glidende dørlukker beskytter rummet mod overskydende fugt og skålen fra badet fra ydre påvirkninger. En dyb badekarbakke kan også bruges til håndvask og andre små vandprocedurer.
 • multifunktionalitet. Moderne brusekabiner, kombineret med et bad, har en række ekstra funktioner. Her kan du forkæle dig selv med en hydromassage, to brusebad muligheder, og i nogle modeller kan du endda lytte til din yndlingsradio og tale på telefonen under vandproceduren.

Hjørne kombineret bad

Rektangulær model af kombineret bad

Former og størrelser

Brusekabiner, kombineret med et bad, er normalt præsenteret i dag i tre hovedversioner. Det kan være:

 • Kombineret model, som er lukket af gardiner.
 • Lukket hydromassage sides, som har flere funktioner. Sådanne modeller har et tag med indbygget "regnbruser" og skydedøre.
 • Konstruktioner bestående af en metalramme og gardinskærme. Sådanne gardiner kan være placeret på flere sider og danner en lukket struktur på to eller tre sider.

Kombineret model med boksning

Lukket kasse

Kombineret bad med septum

For i dag er de kombinerede brusekabiner af den anden variant meget populære. Succesen af ​​hydromassagebokse, der kombinerer badets og badeværelsens egenskaber, skyldes primært dets praktiske og multifunktionalitet. Sådanne kombinerede brusekabiner varierer også i form og størrelse. De mest populære af dem er:

 • Vinkeludgave af et brusebad med badekar. Denne model er ideel til små værelser, hvor pladsen er værd i guld. Skålen i sådanne produkter har en trekantet form, så det nemt "stiger" i den rigtige vinkel og frigør ekstra plads til andre genstande af sanitetsartikler eller husholdningsapparater og øger også det ledige rum i badeværelset. Kabiner af denne type er udstyret med en dyb pall, der tjener som et badeværelse. Samtidig er der praktisk taget ingen restriktioner for væksten.
 • Rektangulære kombinerede bruserhytter. Sådanne modeller er mere egnede til badeværelser, hvor der ikke er pladsbegrænsning, da de kan installeres hvor som helst, op til midten af ​​rummet. Formen af ​​skålen af ​​disse variationer varierer fra halvcirkelformet og afrundet til klare rektangulære og asymmetriske.
Rektangulært kombineret bad

Hjørne kombineret med et brusebad

Yderligere udstyr

Brusekabiner, kombineret med badeværelser, regner som regel ikke med brusebadets eller det sædvanlige badeværelse. Det ekstra udstyr udvider markant mulighederne for sådan VVS. Disse omfatter:

 • Whirlpool. De fleste modeller giver flere muligheder for hydromassage, lige fra konventionel fodmassage, der slutter med en lodret helkropsmassage. Denne funktion er særligt elsket af fans af boblebadet.
 • Radio. Indbygget radio giver dig mulighed for at nyde din yndlingsmusik under munter stråler af et forfriskende brusebad.
 • Telefonnummer. Nogle modeller sørger for tilstedeværelsen af ​​en telefon, der er forbundet til en fast linje, og giver dig mulighed for at holde kontakten, selv i badets varighed.
 • Baggrundslys. Variationer af belysning i brusekabiner er forskellige, lige fra flere lyspærer, der slutter med en version af den stjerneklar himmel. Derudover giver tilstedeværelsen af ​​belysning dig mulighed for at udøve vandprocedurer, ikke inklusive toplyset.
 • Mirror.
 • Hylder til badtilbehør.
Badekar med bruser med radio, telefon og belysning

Brusekabine med bad og hydromassage

Hylder i kombination med en brusekabine

Installation og layout muligheder

En brusekabine kombineret med et bad betragtes som en universel mulighed, da den passer til små og rummelige værelser. Kun typer af installation kan være forskellige, hvoraf der kun er tre:

 • vægmodeller;
 • vinkel modeller;
 • fritliggende modeller.

Installationsindstillingen afhænger direkte af rummets kapacitet. Designere siger, at placeringen kan anses for korrekt, når brusebadet er direkte overfor døren. Lad os også antage muligheden, når alle elementer i sanitetsartikler er placeret i form af bogstavet "P".

I små rum med uregelmæssig form bør brusekabinen installeres i et hjørne og ved siden af ​​det et bad og en håndvask. Interessant nok har VVS-producenter for nylig været mere tilbøjelige til at lytte til ejere af små badeværelser, så der er flere og flere muligheder på markedet for sådanne lokaler, som er tilgængelige for forskellige kategorier af købere.

Vægmonteret model

Separat model af kombineret bad med bruser

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 + = 68