Átalakítható bútorok (35 fotó)

Minden négyzetcentiméter racionális használata számos család feladata. Túl sokan élnek kis lakásokban. Ebben az esetben a bútorátalakító segít. A különböző helyiségeknek különböző típusai vannak: egy hálószoba, egy konyha, egy folyosó, egy óvoda, egy nappali. Nincs ilyen bútor csak a fürdőszobában vagy a WC-ben. És ez valószínűleg hamarosan megjelenik. 

Típusok és típusok

Az átalakítható bútorok kényelmesek, ha a helyiség kicsi. A kis lakások esetében ez az üdvösség. Egy másik terület - ha a szoba többfunkciós. Ez jellemző a kis területű apartmanok esetében is. A tágas házak és apartmanok esetében ez nem szükséges. Kivéve, ha további látogatói látogatások alkalmával további alvóhelyeket szerveznek.

Bármely változatban - összecsukva vagy kibontva - jól néz ki

Bármely változatban - összecsukva vagy kibontva - jól néz ki

Általában az egyik objektumban lévő bútor-transzformátor kétféle objektumot kombinál. Ráadásul a legtöbbjük alvóhelyekkel van összekötve. Megtalálható: szekrény-ágy, asztalágy, ágy-kanapé.

By the way, a példa esetében - egy ágy-kanapé - legyen óvatos. Ne keverjük össze a még mindig népszerű a nagymamák puha bútorok úgynevezett "kanapé." Nem volt a leginkább kényelmes kanapé, amelyet egy ágyhoz hasonlított (mellesleg nem is kényelmes).

Itt vannak a kanapé-transzformátorok

Itt vannak a kanapé-transzformátorok

Az aktuális verzióban két különböző objektum van, amelyek egybe rendezve vannak. A nappali matraccal ellátott teljes ágy, a szekrényt és a kanapé hátsó részét ábrázolja. Lágy ülés áll rendelkezésre. Kihúzza a kanapét. De nem összecsukható, és így "álló". Kényelem rá, mint általában, adjunk hozzá extra párnák. Éjjel eltávolítják őket (lehet, hogy van egy tárolódoboz a kanapé ülés alatt), és az ágy leereszkedik. Tehát, ahogy láthatja, ez egy teljesen más bútor.

A táblák is behajthatók

A táblák is behajthatók

Vannak olyan bútorátalakítók is, amelyek a táblázat "megjelenésével" társulnak. És magának az asztalnak is különböző céljai lehetnek:

 • egy további (vagy fő) munkahely megszervezésére;
 • növelni az ebédlőasztal területét;
 • A konyhai készletek munkaterületének növelése.

Hármas transzformátorok is vannak. Alapvetően ez egy szekrény-ágy-kanapé vagy egy gardrób-ágy-asztal. A duplájáról csak abban különböznek, hogy a szekrény nagy a polcok nem átalakított része miatt.

Bútorátalakító: az előnyök és hátrányok

A bútorátalakítók előnye nyilvánvaló: kevesebb helyet foglalnak el, mint két különálló elem. Ez minden. Egyéb előnyök, sőt, nem. De vannak hátrányai:

 • Magasabb ár.
 • Egyidejűleg csak az egyik lehetséges opciót használhatja.
 • A bomlás / összecsavarozás érdekében erőfeszítéseket kell tenni. Nem minden idős ember vagy gyermek képes magukra. Számos automata modell létezik egy vezérlőpulttal, de drágábbak. És ez biztosítja, és anélkül, hogy jelentős árat a bútor transzformátor nélkül automatikus meghajtó.
 • Az átalakuláshoz speciális mechanizmusokat alkalmaznak. És elszakadhatnak vagy elakadhatnak. És ez egy további mínusz.

  A racionális térhasználat a transzformálható bútorok fő plusz

  A racionális térhasználat a transzformálható bútorok fő plusz

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  + 46 = 47