Hvordan lage lydisolasjon i en leilighet

I moderne konstruksjon er det tydelig en tendens til å redusere strukturenes vekt. Dette gir deg mulighet til å redusere kostnadene ved stiftelsen, men negativt påvirker støyisoleringen av lokalene. Moderne standarder for byggekampanjer utføres, men de samsvarer ikke med personens ideer om et komfortabelt liv. Tross alt, høre hva naboer ikke alle er interessert i. Enda mindre som det du sa kan bli "dokumentert" i den neste leiligheten. Så moderne standarder bidrar til åpenheten i det moderne samfunn. Og dette er langt fra behagelig. Derfor er lydisolasjon i en leilighet ikke bare for de som bor i gamle paneler og murhus, men også i nye bygninger. 

Hvordan lydisolert en vegg fra naboene

Hvis det er nødvendig å redusere støynivået som går gjennom veggen betydelig, er det nødvendig med en rekke tiltak. Først av alt er det nødvendig å fylle opp sprekker, potholes og sprekker på veggen. Lyden overføres gjennom de minste hullene, derfor er det nødvendig å oppnå fullstendig tetthet. Etter det er det nødvendig å lukke rørene forsiktig gjennom vegger og annen kommunikasjon, om noen. Bruk samtidig montering skum bare i ekstreme tilfeller - det forsinker nesten ikke lydene. Bedre - hvilken som helst stuksammensetning.

For ikke å høre naboer, er det behov for alvorlige tiltak

For ikke å høre naboer, er det behov for alvorlige tiltak

Hvis det er brytere eller stikkontakter på veggen, er det bedre å forsegle hulrommene bak podzetetniki, og bruk porøst blåst materiale for fylling - mineralull av liten og middels tetthet. Dette er bare en forberedende fase, men allerede gjennomføring av alle disse aktivitetene kan forbedre lydisolasjonen i leiligheten betydelig.

Kapitalbeslutning

Hvis støynivået er veldig høyt, må du gjøre ekstra lydisolering. For dette formål, i en viss avstand fra hovedveggen (minst 10-15 mm) ga en skillevegg (av føringsprofiler og gipsplater eller tre), eller omsluttet gips gipsum-fiberplater (gips trefiberplate eller gipsplater). Plassen mellom stolpene er fylt med en spesiell lydabsorberende eller vanlig mineralull. Installasjonen av en slik ekstra vegg kan redusere støynivået med 62 ganger (avhengig av materialene som er valgt og teknologienes overholdelse). Hvis du vil at lydisolasjonen i leiligheten skal forbedres vesentlig, er det nødvendig å følge visse regler når du installerer det:

 • Ekstra veggen skal ikke kobles til hoveddelen. Alle stativer er festet bare til gulvet og strømningen, og under dem passer spesielt anti-vibrasjonsputer (bånd SilentLayer, SilentJoint pakninger, vibrasjon isolerende lag Vibrostek-V300). Kanskje bruk av spesiell type av styre Vibrofix overtrekk, som allerede er forsynt med monteringsvibrasjons lydisolasjon beskyttelse. Ved festing til taket brukes ikke vanlige suspensjoner, men vibrasjonsdemping (anti-vibrasjon). Kostnaden for disse materialene er høy, men uten bruk vil du ikke oppnå gode resultater.

  Lydisolering med mineralull - enhetsdiagram

  Lydisolering med mineralull - enhetsdiagram

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  97 − 96 =