Hvordan man laver støjisolering i en lejlighed

I moderne konstruktion er der tydeligt en tendens til at reducere vægten af ​​strukturer. Dette giver dig mulighed for at reducere omkostningerne til fundamentet, men påvirker lokalt støjisoleringen negativt. Moderne standarder for byggekampagner udføres, men de svarer ikke til personens ideer om et behageligt liv. Tross alt, høre hvad naboer ikke alle er interesseret i. Endnu mindre som det, du sagde, kan "dokumenteres" i den næste lejlighed. Så moderne standarder bidrager til åbenheden i det moderne samfund. Og det er langt fra behageligt. Derfor er lydisolering i en lejlighed ikke kun for dem, der bor i gamle paneler og murhuse, men også i nye bygninger. 

Sådan lydisoleret en mur fra naboer

Hvis det er nødvendigt at reducere støjniveauet, der passerer gennem væggen, væsentligt, er der behov for en række foranstaltninger. Først og fremmest er det nødvendigt at udfylde revner, potholes og revner på væggen. Lyden overføres gennem de mindste hulrum, derfor er det nødvendigt at opnå fuldstændig stramhed. Derefter er det nødvendigt at forsigtigt lukke rørene, der passerer gennem væggene og andre kommunikationer, hvis nogen. Brug samtidig skum er kun nødvendigt i ekstreme tilfælde - det forsinker næsten ikke lydene. Bedre - enhver stukkomposition.

For ikke at høre naboer er der brug for alvorlige foranstaltninger

For ikke at høre naboer er der brug for alvorlige foranstaltninger

Hvis der er kontakter eller stikkontakter på væggen, er det bedre at forsegle hulrummet bag podzetetniki, og brug porøst blæst materiale til påfyldning - mineraluld af lille og medium densitet. Dette er kun en forberedende fase, men allerede ved at udføre alle disse aktiviteter kan det betydeligt forbedre lydisoleringen i lejligheden.

Kapitalbeslutning

Hvis støjniveauet er meget højt, skal du lave ekstra lydisolering. Til dette formål, i nogen afstand fra hovedvæggen (mindst 10-15 mm) giver en skillevæg (af styreprofilerne og gipsplader eller træ), eller beklædt gips gipsum-fiber ark (gips fiber bord eller gipsplader). Rummet mellem stolpen er fyldt med en speciel lydabsorberende eller almindelig mineraluld. Installationen af ​​en sådan ekstra væg kan reducere støjniveauet med 62 gange (afhængigt af de valgte materialer og teknologiens overholdelse). Hvis du vil have lydisoleringen i lejligheden væsentligt forbedret, er det nødvendigt at følge visse regler, når du installerer det:

 • Den ekstra væg må ikke tilsluttes den primære. Alle stativer er kun fastgjort til gulvet og flow, og under dem passe særlige vibrationsdæmpende pads (tape SilentLayer, SilentJoint pakninger, vibrationer isolerende lag Vibrostek-V300). Måske brugen af ​​særlig type guide Vibrofix Liner, som allerede er forsynet med monteringselementet vibrationer lydisolering beskyttelse. Ved fastgørelse til loftet anvendes der ikke almindelige suspensioner, men vibrationsdæmpning (anti-vibrationer). Omkostningerne ved disse materialer er høje, men uden deres brug vil du ikke opnå gode resultater.

  Lydisolering med mineraluld - enhedsdiagram

  Lydisolering med mineraluld - enhedsdiagram

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  67 − 60 =