Cabină de duș cu hidromasaj

Cabină de duș cu hidromasaj

cabina de dus sau cabina numit o specială închisă din toate părțile de echipament sau spațiu vannogo camere dotate cu adaptările necesare pentru a face un duș. De obicei se compune din pereți, un palet și perdele (uși).

Astăzi multe cabine de duș sunt echipate cu o funcție de hidromasaj. Hidromasajul este o procedură foarte utilă pentru organism. Ea are un efect de vindecare și relaxare asupra corpului și oferă doar plăcere. Favor cu bule de aer nu se poate exagera, deoarece are un efect foarte benefic asupra organismului ca un întreg, astfel încât achiziționarea unui cabină de duș cu hidromasaj, tu obzavedetes nu numai o sursă de puritate, dar, de asemenea, o sursă de sănătate. Cabinele de duș cu funcție de hidromasaj sunt numite și hidroboxuri.

goodies

 • Ei ocupă puțin spațiu;
 • consumă puțin apă;
 • foarte igienic;
 • permiteți: și faceți un duș, și relaxați-vă;
 • exercițiu masaj wellness corp.

În plus față de avantajele de mai sus ale cabinelor de duș, există, de asemenea, astfel de cabine care efectuează programe de fitness întregi. Ele contribuie la promovarea sănătății, împiedică apariția de răceală și dau veselie pentru întreaga zi.

Avantajele cabinelor de duș cu hidromasaj

Avantajele cabinelor de duș cu hidromasaj

Ce să ia în considerare atunci când aleg?

 1. Dimensiunea băii.
 2. Presiunea apei. Cu un cap mic, funcția de hidromasaj nu funcționează.
 3. Ce materiale sunt făcute din părțile cabinei de duș.
 4. Paletul. Trebuie să fie fiabilă și de înaltă calitate pentru a rezista încărcăturilor grele; Spațios, dar compact; au o suprafață ridicată pentru a evita alunecarea.
 5. Usi (perdele). Ar trebui să se miște ușor și fără zgomot și să se îndepărteze.

Sfaturi pentru alegerea unui duș cu hidromasaj

Deci, iată ce trebuie să faceți înainte de a cumpăra dușuri cu hidromasaj:

 1. Măsurați spațiul alocat pentru aceasta și determinați dimensiunea cabinei.
 2. Pentru a clarifica presiunea apei din casa ta pentru această cabină? Presiunea apei poate fi găsită în departamentul de locuințe, iar presiunea minimă pentru cabină poate fi obținută de la producător. În mod tipic, multe dintre ele indică acest lucru în caracteristica echipamentului. Pe piata de astăzi cu dușuri cu hidromasaj în cabinele germane «Hoesch», italiană «jacuzzi» și spaniolă «Hydro-Box» cea mai mică presiune la care lucrările și hidromasaj.
 3. Acordați atenție materialelor din care sunt realizate pereții, paleta, ușile sau perdelele cabinei de duș. Cele mai bune cabine de duș cu hidromasaj au uși de sticlă și paleți acrilici, care trebuie să aibă o grosime de cel puțin 10 cm.
 4. Ușile trebuie să fie lipite de zidurile cabinei, astfel încât apa să nu scurgă deloc.
 5. Pregătiți instrumentele și piesele necesare pentru instalarea unei cabine de duș și este mai bine să invitați asamblorii profesioniști să o instalați pentru a evita erorile de rupere și de instalare.

materiale

Pereții, ușile, acoperișul și tava de duș pot fi fabricate din materiale diferite. Pe cât de înalte vor fi aceste materiale, durata de viață a cabinei de duș va depinde. În plus, depinde de materialele care ar trebui să fie luate pentru cabine.

Cel mai adesea, există cabine de duș, pereții și ușa din care sunt realizate din polistiren. Principalul dezavantaj al acestui material este că, după un timp, devine noros și divorțul apare pe el. Pentru a nu face față unor astfel de probleme, puteți alege dușuri de sticlă. Ele costă un pic mai scump, dar arată foarte frumos, și cu grija adecvată va străluci întotdeauna. În plus, acum puteți găsi dușuri cu sticlă modelată, colorată și mată.

Cabină de duș cu hidromasaj din polistiren

Cabină de duș cu hidromasaj din sticlă

Tăvițele de duș pot fi:

 • fonta;
 • oțel;
 • acrilic;
 • ceramică;
 • și din pietre artificiale.

Tavă de duș din fontă cu hidromasaj

Tavă de duș ceramică cu hidromasaj

Pânză artificială de duș cu hidromasaj

Îngrijirea cabinelor de duș

Pentru ca cabina de duș să poată servi mai mult pe tine și pe familia ta, trebuie să o tratezi cu grijă și să ai grijă de ea.

Iată câteva sfaturi pentru îngrijirea corespunzătoare a cabinelor de duș:

 1. Multe mixere de producție străină nu sunt furnizate pentru realitățile noastre, prin urmare este necesar să se instaleze mai multe filtre pentru a reduce efectul negativ al apei locale asupra echipamentelor.
 2. După ce ați făcut dușul, este necesar să spălați tava de duș cu agenți speciali de curățare și să-l uscați cu un burete. Pereții și ușile ar trebui spălate sau pur și simplu șterse cu săpun și picături de apă.
 3. Părțile metalice externe, țevile, robinetele și mixerele ar trebui, de asemenea, să fie șterse periodic cu agenți de curățare speciali.
 4. În scopul de a prelungi durata de evidențiere încorporată, acestea trebuie să fie oprite după duș.

Aveți grijă de cabine de duș cu hidromasaj

Tipuri de cabine de duș

Există multe variante de cutii de duș. În funcție de funcțiile efectuate, se disting următoarele tipuri:

 1. Simplu.
 2. Multifuncțională.
 3. Combinat.

Cabină de duș simplă este o cabină de duș mică în baie. Pe ambele părți sunt închise pe pereții toaletei și din alte perdele simple pentru baie. Un palet este furnizat mai jos. Vârful rămâne deschis. Avantajul acestor cabine de duș este că acestea sunt ieftine și nu ocupă mult spațiu.

Cabine duș numite multifuncționale, echipat cu echipamentul necesar pentru a efectua multe funcții. Aceste cabine pot crea condiții și o baie turcească, și ploaie în pădurea tropicală, poate transporta masaj de apă, pentru a crea un vapori aromat și este iluminat din spate. Aceste cabine sunt gestionate de un sistem electronic foarte convenabil.

Cabine de dus combinate - sunt hidroboxuri multifuncționale cu hidromasaj originale și elegante, care sunt poziționate de companiile emitente ca saloane SPA de acasă.

Cabine de duș simple cu hidromasaj

Dușuri multifuncționale cu hidromasaj

Dușuri combinate cu hidromasaj

Sub forma:

 • corner;
 • rotunde;
 • ovală;
 • dreptunghiular;
 • și o incintă poligonală de duș.

Cele mai populare sunt colțurile, deoarece cu această formă de cabină puteți folosi cât mai rațional spațiul băii. Sunt cea mai bună opțiune pentru băile mici. Prin urmare, puteți găsi giroscoape unghiulare pentru diferite categorii de prețuri.

Tipuri de hidromasaj

Masajul cu apă în duș este vertical și combinat. Cea mai convenabilă este hidromasajul vertical, deoarece, în acest caz, dușul poate fi luat și în picioare și așezat, și masajul pentru a primi toate părțile corpului. Ajustarea intensității debitului de apă, puteți obține de la un masaj relaxant la un revigorant.

Hidromasajul combinat include atât masajul de apă vertical cât și orizontal. Această hidromasaj este în hidroboxuri mari cu o baie.

Timo, de exemplu, oferă cabine de duș cu hidromasaj de următoarele tipuri:

 1. Dush.kabina TIMO T-1120 L / R - este echipat cu șase duze de diametru identic, care realizează hidromasage verticale spate și picioare;
 2. Dușul TIMO TL-1503 - echipat, de asemenea, cu șase duze, care efectuează o hidromasaj vertical. Paleta este de 20 cm înălțime.
 3. Duș TIMO T-7709 - funcționarea injectorilor poate fi controlată printr-un sistem electronic și reglată în modul dorit.

În plus față de cele de mai sus, în unele cutii hidraulice există o funcție de "duș tropical", care este atribuită unuia dintre tipurile de hidromasaj. Acest masaj elimină perfect oboseala și este un remediu excelent pentru stres.

Cabină de duș cu hidromasaj TIMO T-1120 L / R

Cabină de duș cu hidromasaj TIMO TL-1503

Cabină de duș cu hidromasaj TIMO T-7709

Dimensiuni populare

Pentru băile mici, sunt potrivite cabine de duș cu hidromasaj de dimensiuni 80 * 80, 90 * 90, 100 * 100. De regulă, setul standard include doar un cap de duș și un hidromasaj vertical. Poate include și un duș cu efect de ploaie. Ele au forme, mai adesea unghiulare, rotunde și pătrate. În plus, există dușuri pliante, care se plizează până la ocuparea a cel mult 20 de centimetri.

Pentru băile de dimensiuni medii, dimensiunea cabinei este de 120 * 80 * 215 (lățime * adâncime * înălțime).

Și pentru băile mari puteți cumpăra cadă de duș cu hidromasaj cu baie. Unele dintre ele sunt duble. De obicei, acestea sunt dimensiunile:

 • 150 * 85 * 218 (lungime cm * adâncime cm * înălțime cm);
 • 170 * 90 * 220;
 • 150 * 150 * 222;
 • 150 * 150 * 223 (dublu).
Dimensiuni populare de cabine de duș cu hidromasaj

duze

În cabinele de duș sunt instalate trei tipuri de duze (atomizoare de apă și aer):

 1. jacuzzi;
 2. Aeromassazhnye;
 3. Combinat.

Prin duzele de hidromasaj, apa este alimentată cu presiune prin aerul de aer - care se transformă în bule. Și prin duzele combinate sunt hrănite și apă și aer.

Duze de duș cu hidromasaj

Aerodromuri pentru cabine de duș

Duze de duș combinate

Caracteristici suplimentare

În fiecare an, companiile care produc dusuri, încercarea de a îmbunătăți calitatea și funcționalitatea echipamentului lor, astfel încât acestea ar putea lua și duș, și să se relaxeze și să îmbunătățească sănătatea lor. Din acest motiv, acum sunt disponibile hidrobuse cu mai multe opțiuni. În prezent, deoarece funcțiile suplimentare în cabină de duș sunt instalate:

 • Sisteme electronice de control care facilitează configurarea și gestionarea funcțiilor cabinelor de duș.
 • Radio.
 • Ventilația.
 • Seat.
 • Rafturi pentru plasarea lucrurilor.
 • Suporturi de prosoape, balustrade și cârlige.
 • Funcția "duș tropical".
 • Lumini decorative.
 • Panou electronic sau afișaj pentru controlul intensității turbinelor.
 • Regulator de temperatură.
 • Cronometrul.
 • Unitate specială pentru aromoterapie.
Funcții suplimentare ale cabinei de duș cu hidromasaj

Producătorii și prețurile

Cele mai bune companii care fac astăzi cabine simple sunt:

 • Hyber;
 • Ammari;
 • proaspăt;
 • Eurosun;
 • Pegas;
 • Sinowell;
 • Nautico.
Cabină de duș cu hidromasaj de la Hyber

Cabină de duș cu hidromasaj din Ammari

Cabină de duș cu hidromasaj de la Fresh

Printre producătorii de cabine multifuncționale se remarca: Attoll, Midocean, Teuco, Villeroy Bosch, Niagara, Glass și Appollo.

Cabină de duș multifuncțională de la Attoll

Cabină de duș multifuncțională din Midocean

Cei mai buni producători de cabine de oțel combinate: Gruppo Treesse, Fituche, Eago, Coliseum, Tarim, Jacuzzi, Movida, Avanta.

Cabină de duș combinată de la Gruppo Treesse

În rândul producătorilor autohtoni, cutii hidraulice de înaltă calitate și ieftine sunt produse de Aquapol și Atlantis. Dușurile de hidromasaj foarte bune sunt produse de compania finlandeză TIMO.

Cabină de duș cu hidromasaj de la producătorul local Aquapol

Prețurile pentru cutiile hidraulice variază în funcție de mărimea, funcționalitatea, producătorul, marca și materialele utilizate în ansamblu. Astăzi cabina de duș poate fi achiziționată, variind de la puțin sub 1000 până la 10 mii de dolari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1