Alegerea celei mai bune chiuvete pentru cabane de vară

Alegerea celei mai bune chiuvete pentru cabane de vară

Aprovizionarea cu apă a unei reședințe de vară este una din problemele majore pentru distracția confortabilă pe un sit al țării. Prin urmare, alegerea unei băi de spălat pentru dacha poate fi numită o problemă de actualitate pentru orice rezident de vară. Ce fel de spălătorie dacha poate fi? Din ce material este mai bine să ai grijă de chiuvetă, care va sta la cabană? Este posibil să nu cumpărați o versiune gata, dar să faceți singură? Să analizăm aceste probleme mai detaliat.

Încălzitor pentru reședință de vară

tipuri

Încălzit (electric cu încălzitor de apă)

Această chiuvetă este o opțiune modernă și foarte convenabilă pentru utilizare. Datorită prezenței unui element de încălzire, puteți lua apă caldă la dacha în orice moment. Acesta este adesea ales pentru instalare în interiorul casei de țară, mai ales dacă lavoar este de a fi utilizate în toamna și iarna. Volumul mediu al rezervorului în astfel de chiuvete este de 15-20 de litri. Este cel mai adesea plastic sau metal.

Chiuveta pentru apa calda

Fără încălzire

Chiuvetele de acest tip sunt instalate pe stradă și utilizate în timpul verii calde de vară, când sub lumina soarelui apa din rezervor se încălzește singură.

Chiuveta pentru apă fără apă de încălzire

Strada de pe tejghea

O astfel de chiuvetă este un rezervor de apă fixat pe un suport metalic. Este foarte ușor să instalați această variantă a unei chiuvete de țară - prin apăsarea unei bare din oțel în partea inferioară a rack-ului, apoi coarnele sale intră în sol. Ca rezultat, puteți alege pentru un astfel de model un loc în orice parte a terenului țării, chiar și între paturile de cartofi și tufișuri de zmeură. În rezervorul unei astfel de chiuvete se pun, de regulă, 8-15 litri de apă.

Chiuveta de pe tejghea pentru a da

Cu o bordură

Aceasta este o opțiune pentru o chiuvetă foarte solidă, care pe lângă o chiuvetă și un rezervor de apă are un dulap special. Setul complet de chiuvete cu o masă de noptieră poate fi foarte diversificat. Unele modele au o oglindă, altele au cârlige pentru prosoape. Într-o astfel de chiuvetă există atât robinetul cel mai simplu pentru apă rece, cât și un mixer (dacă intenționați să conectați produsul la alimentarea cu apă).

Puteți instala o astfel de chiuvetă oriunde în țară, dar de preferință un loc sub un baldachin pentru a face mobila mai puțin afectată de schimbările de temperatură și umiditate, precum și de lumina soarelui. Acest tip de chiuvetă este adesea ales pentru instalarea pe verandă sau în interiorul cabanei. În cazul în care modelul este supradimensionat, în sezonul de vară, acesta poate sta pe stradă, iar la sfârșitul zilelor calde, să fie transferat la sediu.

Chiuveta cu bordură

Fără o bordură

Acesta este cel mai simplu model al spălării, deoarece este doar un rezervor de apă din plastic în formă de butoi, care are un orificiu de prindere. Dispozitivul este suspendat pe o placă înfundată în pământ sau pe un perete, iar sub ea este instalată o găleată, unde va curge apa murdară.

Se toarnă apa în rezervor cu mâna, iar atunci când stocul său este epuizat, va trebui să adăugați din nou apă în rezervor. Un astfel de rezervor poate fi circular și dreptunghiular și în locul unui canal de prindere poate fi o supapă de supapă. Capacitatea poate deține o medie de 10-15 litri de apă.

Chiuveta din plastic albastru pentru reședință de vară

MOIDODYR

Acesta este numele chiuvetei dacha, în proiectul căruia există o chiuvetă, un rezervor și o bordură. Acesta este un model funcțional, convenabil pentru utilizare în casă și pe stradă. În ciuda existenței unei bombe, este ușor să-mi transfer mashodr. În interiorul bordelui pune o găleată în care se colectează apa folosită. Deoarece modelul oferă o chiuvetă, este convenabil să se spele mîinile, vasele și fructele într-o astfel de chiuvetă.

Chiuveta-moidodr pentru rezidența de vară

Sticle de plastic

Acest tip de chiuvete pentru dacha poate fi făcut independent, tăind fundul unei sticle mari și conectându-l la o arcadă sau un copac. Turnând apă în această sticlă, puteți deschide ușor capacul sau puteți face o gaură în el pentru a obține un jet de apă sub care să vă puteți spăla mâinile.

Chiuveta din sticlă de plastic pentru reședință de vară

Pentru grădină și cabane

Astfel de chiuvete sunt dispozitive de stradă care nu sunt conectate nici la conductele de apă, nici la sistemul de canalizare. Toate aceste structuri au un rezervor în care se acumulează apă. Stabiliți o astfel de spălare în orice colț al grădinii sau în zona suburbană. Alegerea chiuvetelor de grădină și de vile este foarte diversă - de la cele mai simple modele agățate de mâini proprii, până la designul elegant al designerilor.

Spălător de casă cu un distribuitor simplu de apă

Spălător de casă pentru dacha

Bazin de spălare din plastic (chiuveta) pentru cabane

Inoxidabil sau plastic?

Aceste două materiale sunt utilizate cel mai adesea pentru a realiza o chiuvetă pentru dacha. Alegerea se poate baza pe dorințele dvs. personale, dar rețineți că produsul din oțel inoxidabil este mai durabil și mai fiabil. În plus, în cazul în care bazinul de spălare din plastic cade accidental, probabilitatea de deteriorare a acestuia este mult mai mare decât atunci când dispozitivul este scos din oțel inoxidabil.

Lavoar din oțel inoxidabil pentru reședință de vară

Lavoar din plastic pentru reședință de vară

Unde și în ce înălțime trebuie să așez?

Mai întâi de toate, ar trebui să decideți dacă doriți să instalați o chiuvetă într-o casă de vacanță sau să o puneți pe stradă. În afara casei, este mai ușor să montați o astfel de instalație, deoarece nu este necesar să conectați o chiuvetă la conducta de apă și să aveți grijă de scurgere în sistemul de canalizare.

Cu toate acestea, dacă intenționați să rămâneți în țară și pe vreme rece, merită să vă gândiți să instalați o chiuvetă în interiorul casei. Un compromis poate fi achiziționarea unui mocheodyr, care poate fi păstrat vara pe stradă, și imediat ce devine mai rece, transferați dispozitivul în casă.

Dacă există o chiuvetă în chiuvetă, cea mai convenabilă locație este înălțimea între 83-90 cm față de nivelul solului.

Chiuveta de spălare (bazin de spălat) pentru dacha, locația acesteia

Cum să vă faceți propriile mâini: cele mai simple căi

Dacă nu se potrivește nici o versiune a chiuvetei gata preparate sau dacă vrei să faci ceva pentru tine, o poți face singur. Cel mai simplu tip de dachshund poate fi o sticlă de plastic suspendată, pe care am menționat-o mai sus.

Prin același principiu, puteți utiliza și alte recipiente improvizate, care se găsesc adesea în țară - cutii de plastic sau metalice, butoaie, cutii, cupe. După alegerea unui loc pentru o chiuvetă de casă, faceți o gaură în recipientul selectat. Pe ambele laturi ale orificiului, atașați garniturile din cauciuc, instalați supapa și apoi strângeți-o cu piulițe.

Nu uitați de devierea apei. Dacă nu doriți să puneți sub capacitatea de chiuveta, care va colecta apa sau canalizare scurgerile în hazna, pur și simplu se toarnă în locul de instalare chiuveta destul de pietriș, prin care apa va intra în pământ.

Chiuveta pentru dacha cu mâinile proprii dintr-un butoi de lemn

De asemenea, puteți obține un model modern și practic al unei chiuvete de țară, dacă acționați pe un astfel de plan:

  1. Cumpărați un rezervor special de apă, precum și accesorii sanitare.
  2. Alegeți chiuveta cu dimensiunea și designul potrivit.
  3. Cumpărați materialele din care să creați cadrul pentru a conecta rezervorul și chiuveta. Cel mai adesea, cadrul este realizat din metal sau din lemn. Planificând să faceți o spălătorie cu o bordură, puteți adapta o masă veche sau un sertar de sertare pentru ea.
  4. Cumpărați materialele necesare pentru a aduce apa la chiuvetă, precum și pentru a conecta sistemul de canalizare.
  5. Strângeți-le împreună și obțineți un lama de casă dacha de înaltă calitate.
Cadru pentru o spălare viitoare în țară

Spălător de casă pentru dacha

Chiuveta pentru mainile proprii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 1 =