Chiuveta-lalea – o chiuvetă pe soclu în baie

Chiuveta-lalea - o chiuvetă pe soclu în baie

Baie - aceasta este o cameră în care toată lumea petrece un pic de timp, dar cu o regularitate de invidiat. Din acest motiv, toată lumea vrea să fie confortabilă și confortabilă în baia lui. Indiferent de dimensiunea băii, trebuie să existe întotdeauna o chiuvetă în ea.

Acum, producătorii au dezvoltat un număr atât de mare de modele, încât fiecare consumator va putea să aleagă singuri cea mai bună opțiune pentru frumusețe și confort.

Chiuveta lalea

Una dintre cele mai comune opțiuni, care a fost cunoscută de foarte mult timp, este o chiuvetă pe tulpină sau într-un alt mod - o chiuvetă "lalea". Să o analizăm în detaliu.

coajă

chiuveta-lalea

goodies

Există o mulțime de calități pozitive în această coajă. Principalii dintre ei sunt:

 • O chiuvetă mare, datorită căreia apa nu se împrăștie în direcții diferite pe pereți și pe mobilier.
 • Un picior de laleu-shell va ascunde sifonul și țevile - aceasta va da un aspect cultural la baie.
 • Proiectele de coji de la poalele unui număr mare, toată lumea va putea alege o opțiune potrivită pentru interior.
 • Comparație categorie de preț scăzută, dar numai dacă nu vă gândiți la opțiunea de a face o chiuvetă din sticlă sau piatră.
 • Ușor de instalat, chiar și o persoană nepregătită pentru ao monta va fi ușor.

chiuveta designer

chiuveta-lalea în culoarea verde deschis

chiuvetă dreptunghiulară

contra

Având un număr mare de plusuri, merită menționat că, la urma urmei, are un minus. Dacă baia este mică și fiecare bucată de spațiu contează, sub chiuveta "lalea" nu va fi posibilă instalarea de rafturi suplimentare sau de mașină de spălat.

chiuvete elegante

tipuri

Coșurile de pe picior diferă una de cealaltă în tipul de construcție, în funcție de materialul din care este fabricat și de culoare. Luați totul în ordine.

Pe tip de construcție, putem distinge:

 • Construcție dintr-o bucată - în acest caz, cochilia și piciorul sunt un întreg. După instalare pe picior, întreaga greutate a cojii cântărește.
 • Lalelele sunt compacte. În acest caz, carcasa și piciorul sunt separate unul de altul și sunt montate alternativ. Piciorul este un design decorativ care vă permite să ascundeți țevile.
 • Polutyulpan - acesta este un design care nu atinge podeaua cu podeaua. O astfel de chiuvetă poate fi montată la înălțimea necesară.

castron solid

zăpadă-alb lalea-lalea

lalea-CD

Prin culoare, puteți găsi adesea o coajă albă, cremă sau roz. Puțin mai puțin frecvente sunt negru sau cu pictura. Dar dacă setați un obiectiv, puteți găsi truse și alte nuanțe.

Sink-lalea

Sink-lalea

Sink-lalea

Negru chiuveta-lalea

roz-lalea roz

chiuveta-lalea în baie

materiale

În funcție de materialul din care se face cochilie, va exista un preț diferit. Iar răspândirea va fi foarte mare. Le aranjăm în ordinea crescândă a prețurilor:

 • Cea mai economică opțiune a fost faianța sanitară. Este ușor de curățat de murdărie cu ajutorul agenților de curățare, dar nu este rezistent la deteriorări mecanice. Cipurile și fisurile rămân.
 • Portelanul va costa mai mult, dar va fi un asistent mai fiabil.
 • Materialul de elită include piatră naturală, uneori sticlă și acrilică artificială.
porțelan chiuvete

chiuveta de sticlă

chiuveta ovală pentru faianță

Producatori

Nu cel puțin rolul în stabilirea prețurilor este jucat de producătorul de "lalele" scoici. Iată câteva dintre ele:

 • Producătorul vietnamez Monaco este unul dintre cei mai scumpi producători. Prețul mediu pentru o chiuvetă este de 7700 r. Lățimea bolului este de 0,65 m, adâncimea este de 0,46 m, iar înălțimea totală este de 0,82 m.
 • Locul al doilea este ocupat de producătorul suedez Gustavsberg "Nordic 2600". Prețul pachetului va costa 6300 de ruble. Lățimea cochiliei este de 0,6 m, adâncimea este de 0,45 m, iar înălțimea totală este de 0,81 m.
 • Orașul Keramin este un producător belarus, care oferă o versiune de colț a unei astfel de cochilii. Acest lucru este convenabil, deoarece cele mai multe colțuri nu sunt ocupate și, prin urmare, un alt spațiu va fi eliberat. Prețul unui astfel de set va fi de 4500 de ruble. Lățimea și adâncimea cochiliei este de 0,32 m.
 • Cea mai economică opțiune este producatorul intern SANTEK Breeze. Prețul unei chiuvete este de 4000 r. Înălțimea piciorului este de 0,66 m.

Aceștia sunt cei mai renumiți producători, dar nu toți. Deci, dacă în această listă nu se potrivește, puteți găsi întotdeauna alți producători.

chiuveta pentru faianță

chiuveta din porțelan

cochilie cvadrangulară

rafinat chiuveta

Sfaturi pentru alegere

Pentru a face alegerea corectă, trebuie să acordați atenție câtorva puncte:

 1. Alegeți prețul pe care sunteți dispus să îl plătiți.
 2. Decideți ce culoare și dimensiune este potrivită pentru baie.
 3. Selectați materialul.
 4. Determinați unde va fi instalat chiuveta (într-un colț sau alt loc).
 5. Pentru a studia producătorii și a citi recenzii despre ele.
chiuveta-lalea în interior

chiuveta-lalea în designul clasic de baie

Instalarea chiuvetei-lalea

Instalarea lalea-lalea poate fi făcută independent. Este necesar să pregătiți mai multe unelte: un nivel, un burghiu, chei, un ciocan și o șurubelniță.

 • Este necesar să se determine locul de instalare a produsului, prin urmare, este necesar să se ia în considerare nu numai plasarea chiuvetei, dar conexiunea cu apă și canalizare. Dacă puneți o țiglă nouă pe podea, instalarea chiuvetei se poate face numai după uscarea completă.
 • Este necesar să puneți chiuveta în locul în care va fi montat. Datorită nivelului, verificați netezimea suprafeței.
 • Cu un creion simplu trebuie să faceți două mărci pentru fixarea ulterioară a chiuvetei pe perete. Amintiți-vă că înălțimea piciorului trebuie să fie identică cu înălțimea chiuvetei.
 • Apoi, scoateți chiuveta și mergeți la orificiile de găurire din perete pentru dispozitivele de fixare. Ar trebui să știți că diametrul diblurilor și ale burghiilor trebuie să aibă aceeași dimensiune. Când găurile sunt gata, trebuie să ciocănați diblurile în perete cu un ciocan și să le înșurubați în ele.
 • Apoi, este necesar să fixați laleaua lamă la bolțuri, apoi puneți pe plăcuțele de plastic și strângeți piulițele. Când strângeți piulițele, trebuie să fiți foarte atenți să nu deteriorați carcasa atunci când strângeți strâns.
 • Apoi este necesar să instalați un sifon. În timpul strângerii, este necesar să țineți inelele de cauciuc astfel încât să nu se miște în lateral. Procesul de instalare a sifonului poate fi făcut înainte ca carcasa să fie atașată la perete, dar atunci este inconvenient să efectuați instalarea chiuvetei. Apoi, conectați furtunul de sifon la canal.
 • Apoi, trebuie să instalați mixerul pe chiuvetă și să îl verificați pentru scurgeri. De exemplu, dacă nu aveți deja un mixer, toarnă doar o găleată de apă în chiuvetă. Dacă după această acțiune chiuveta rămâne uscată, întreaga instalare se realizează corect. Dacă există picături de apă, atunci merită să vă uitați la locația inelelor de cauciuc. Este necesar să slăbiți ușor sifonul și să îl fixați.

La instalarea chiuvetei cu un piedestal, consultați videoclipul canalului MrPromka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 + = 42