Câine în sine: două fotografii + video

Când un câine apare în casă, se ridică imediat problema locuinței: undeva, ea trebuie să doarmă și să se ascundă de ploaie. Nu toată lumea vrea și poate să le țină în casă, deoarece canisa este obligatorie. Stâlpul pentru câine cu mâinile sale este construit, chiar și fără abilități, pentru o zi. Nu este nimic complicat, dar există trăsături.

Când construiți o cabină, trebuie să vă concentrați asupra dimensiunii câinelui

Când construiți o cabină, trebuie să vă concentrați asupra dimensiunii câinelui

Determinați dimensiunea și designul

Cabina dreaptă pentru un câine este construită dintr-un motiv: trebuie să știți ce mărime este necesar, unde și cât să faceți cabana, care este mai bine să faceți și cum să vă izolați.

În primul rând, în primul rând, sunt determinate de mărimea canisei câinelui. Cel mai simplu mod de a vă concentra pe dimensiunile câinelui dvs. Înălțimea cabinei de câine trebuie să fie de 5-6 cm deasupra animalului de companie, lățimea / adâncimea este aproximativ egală cu lungimea corpului, plus o lungime de 10-20 cm pentru capacitatea de a întinde picioarele. În general, în funcție de dimensiunile cabinelor pentru câini, persoanele care ocupă câinele au recomandări. Ei recomanda realizarea cabinelor in functie de marimea rasei. Datele sunt prezentate în tabel (lățimea / lungimea / înălțimea cabinei pentru câine sunt date în centimetri):

Dimensiunile rasei Lățime, cm Lungime, cm Înălțime, cm
Pentru câinii mari (cabine pentru alabai, păstori) 120 100 100
Rase mijlocii (husky, husky, labrador) 100 80 100
Câini mici 80 60 80

Dacă animalul dvs. de companie nu depășește dimensiunea medie a rasei sale, creșteți cabina nu merită: va fi dificil să se încălzească în timpul iernii. Atragem atenția asupra faptului că acestea sunt dimensiuni interne, dacă se intenționează să se învelească, dimensiunile sunt mărită de grosimea peretelui.

Determinarea dimensiunii canisei câinelui

Determinarea dimensiunii canisei câinelui

Care este lățimea leneului

Există, de asemenea, recomandări privind lățimea gurii de vizitare. Este determinată de lățimea pieptului câinelui. Măsurați, adăugați 5 cm, obțineți lățimea găurii. Înălțimea depinde de înălțimea greabănului: la valoarea măsurată se adaugă și 5 cm. Pentru catelus, laserele sunt mai întâi făcute mici - puțin mai mult decât cele necesare, pe măsură ce cresc.

Lazul din casă nu este situat în centru, ci mai aproape de unul dintre pereți. Cu această structură, câinele se va putea ascunde de precipitații sau de vânt în spatele unui perete solid, curbat într-o parte protejată. Se sugerează deseori divizarea cabinei printr-o partiție, ceea ce face un fel de "tambur" și zona de dormit. Dar ascunzând în compartimentul închis, câinele nu poate controla ce se întâmplă pe teritoriul încredințat. Mulți paznici de bună credință nu le place să meargă acolo. Unii, chiar și în cele mai grave înghețuri, se află în fața intrării, fără să vrea să părăsească postul. Deci, varianta prezentată pe o fotografie cu lazomul deplasat - optim.

Un alt punct: la intrarea cusca cainelui trebuie sa fie înălțimea de 10-15 cm, piuliță Protejează situată în fața unui câine de vânt și ploaie, previne infundarea zăpadă și ploaie în interior ..

Acoperișul este mai bine să faceți o pliere

Acoperișul este mai bine să faceți o pliere

Tip de acoperiș

Acoperișul în cabină pentru câine poate fi monoton sau capăt. Odnokatnaya, de preferat: îi place să stea / să nu mintă animale foarte mari. Deci, ei pot controla o zonă mare.

Un lucru mai mult: deoarece nu există încălzire în cabină, în timpul iernii, aerul din acesta este încălzit de căldura eliberată de corp. Cu cât volumul este mai mare, cu atât mai mult se va încălzi canisa. Acoperișul de pe acoperișul casei mărește foarte mult acest volum, fără a aduce nici un alt beneficiu. Dacă doriți ca câinele dvs. să fie bun, faceți un acoperiș.

Dacă nu vă place din punct de vedere estetic, faceți un tavan, și pe partea de sus deja acoperișul în sine. Mai mult decât atât, este de dorit să fie detașabil sau îndoit - pe balamale. Deci, va fi mai convenabil să se efectueze curățarea periodică și dezinfecția: rămășițele organice sunt înfundate în crevurile, în care se cultivă puricii. Aici de la ei, de asemenea, este necesar din când în când să procesați o canisa.

O cabină pentru un câine trebuie să aibă în mod necesar o podea ridicată deasupra solului. Pentru a face acest lucru, faceți picioarele cu cel puțin câteva centimetri sau bateți rama, care este deja acoperită direct de plăcile de podea.

În general, dacă există o oportunitate, câinii preferă să petreacă timp pe stradă. Prin urmare, ar fi frumos să faci un baldachin în fața casei sau pe partea laterală a acesteia. Și pentru a avea șansa de a sta / a mânca sub el - face podele.

Văd totul, aud totul))

Văd totul, aud totul))

În acest cabin nu există un acoperiș înclinat, ci peretele frontal, care este de asemenea convenabil pentru procesare.

Construcția unui coș de pui de iarnă poate fi citită aici.

Ce să construiască și ce să se izoleze

Cel mai adesea cabina de câine este din lemn sau din lemn. Lemnul este preferabil - se menține rece în timpul verii și cald în timpul iernii. În ea, câinele va purta destul de confortabil iarna, dacă plăcile sunt montate strâns, nu există crăpături, chiar și cu un singur perete o cutie de lemn este caldă. Pentru a, apropo, standul de câine sa dovedit fără crăpături, utilizați o placă de bordură, uneori chiar shpuntovannuyu.

Cabinele din beton și cărămidă nu sunt cea mai bună alegere: își petrec căldura bună, sunt prea fierbinți în timpul verii, foarte rece în timpul iernii. De aceea câinii preferă adesea să petreacă noaptea în aer liber și nu într-o canisa de cărămidă.

Dacă lemnul este prea scump, utilizați plăcile carcasei și orice altceva poate fi realizat din OSB, PFL, placaj. Dacă utilizați foaia va fi material lemnos, acesta ar putea avea nevoie de două straturi, este încă mult mai subțire decât lemnul și, datorită prezenței liantului, are o conductivitate termică mai bună (mai rău reține căldura). Pentru că, în acest caz, vă puteți gândi la încălzirea cabinei pentru iarna.

Casa de câine din placaj: un exemplu de izolare

Casa de câine din placaj: un exemplu de izolare

Puteți încălzi orice material adecvat. Puteți folosi rămășițele de construcție a unei case, cabană, baie. Aceasta poate fi vată minerală (ca în fotografie), spumă sau alt material. Încălziți-vă cu spumă, nu-l exagerați: nu se lasă în aer și dacă vă așezați un văl în poală, câinele se va opri să stea în cabină: aerul nu va fi suficient pentru el. Prin urmare, fie lăsați mici sloturi, fie asigurați un canal de admisie a aerului.

Dacă izolați, atunci și podeaua și acoperișul. Acestea sunt de asemenea făcute duble, punând același încălzitor. Prea mult strat de izolație nu ar trebui să fie făcut: câine însuși se poate încălzi bine, pe lângă faptul că are un strat decent. Și pentru ea este mai rău - o schimbare frecventă bruscă a temperaturii decât o frig constantă. Dacă doriți ca câinele să fie cald, ciocanul pentru iarnă o canisa cu paie: acolo unde trebuie să călcați, exces - îl vor arunca. Trebuie să schimbi așternutul de două ori în timpul iernii.

Pentru iarnă, o bucată groasă este tăiată peste ture, tăiată în benzi destul de groase. Două tăițe tăiate sunt fixate cu o deplasare a tăieturilor. Deci, se dovedește în cabină pentru că câinele nu suflă vântul, iar intrarea / ieșirea este liberă. Dar pentru această inovație, câțiva câini nu se obișnuiesc imediat și uneori refuză să intre.

În afara cabinei pot fi vopsite, din interior - nu. Baldachinul și peretele din vânt (unul dorit este de dorit) este tratat cu antiseptice. Pictura lor nu are sens. Principalul lucru este să faci un acoperiș fără crăpături, astfel încât interiorul să nu se umfle și să explodeze.

Un baldachin pentru lemn de foc sau un lemnos este ușor de făcut manual. Cum să citiți aici.

Canapea izolata cu maini proprii

Dacă vorbim despre desene, dar nu sunt necesare "clopote și fluiere" pentru animal și prea mari dimensiuni. Pentru ei este un burrow, și este mare, prin definiție, nu poate fi, și este dificil să se încălzească excesul de volume în timpul iernii. Casa a fost făcută cu două pereți rezistenți la vânt și un baldachin mic.

Cabină pregătită pentru câini

Cabină pregătită pentru câini

În primul rând, în dimensiune, două palete au fost făcute cu suport pentru patru grinzi pătrate, apoi au fost unite. Sa dovedit un podium pe care erau fixate planșeele de podea. Picioarele din construcție sunt de dorit - podeaua nu se uda.

Gata pentru o cabină

Gata pentru o cabină

În colțuri bare fixe. La intersecție s-au obținut șase piese: patru pe canisa însăși, două în față pentru pereții rezistenți la vânt. La început au realizat căptușeala interioară, la care au fost fixate 7 cm de penokleksa, apoi au fost acoperite în exterior. Pentru a se asigura că apa nu curge în pereții dintre plăci, golul este închis în partea superioară cu o bară de lățime adecvată.

Pereți în cabină la statură

Pereți în cabina cu izolație

Când pielea exterioară a peretelui, care este adiacent peretelui rezistent la vânt, placile au fost folosite întregi - astfel încât designul este mai rigid.

Laz și acoperișul detașabil izolat

Laz și acoperișul detașabil izolat

Cea mai lungă lovitură cu acoperișul. Nu am vrut să o fac complet plat, pentru că am făcut un scut încălzit, care era fixat pe acoperișul ușor alungit al cadranelor. Cel puțin sa dovedit fără pantă, dar datorită formei înclinate, apa curge fără probleme. Din moment ce era imposibil să le strângem totul, filmul era plasat sub șipci.

Un butoi din cherestea pentru alabaya de la un bar

Spune imediat că a fost construită o casă de câine din materialele rămase după construirea băii. De asemenea, acesta va fi pus unul lângă altul, pentru că înfățișarea ar trebui să semene cu baia însăși.

Baza pentru acest stand pentru câine este un desen cu dimensiunile cabinei pentru Alabai. Dar din moment ce câinele nu este alabai, dimensiunile sunt mai modeste. S-au făcut corecții la proiectare: a fost făcută o fereastră pentru vizionarea în peretele lateral și o ușă de curățare pentru spate.

Kennel de la un bar pentru un câine mare

Kennel de la un bar pentru un câine mare

Mai intai au construit si au pictat o platforma - din resturile de busteni, care au fost taiate si construite. Apoi a început asamblarea cabinei pentru câine. La început, au fasonat, au tăiat și au terminat clădirea și au instalat-o în locul ei - în apropierea băii.

Prima coroană a fost pusă întreagă. Formează pilonii și servește drept suport pentru întreaga structură. Apoi tăiați bara conform schemei. Având în vedere că experiența de lucru era deja acolo (baia a fost construită), munca a continuat repede.

Primele două coroane sunt pliate

Primele două coroane sunt pliate

Pereții sunt gata

Pereții sunt gata

Deoarece ar fi trebuit să facă acoperișul o "casă", ca și cum într-o baie de aburi de lângă câine era caldă, au făcut un tavan. Pentru el, sa folosit o placă de placaj. În fascicul, a fost făcut un diblu, pe care se taie o placă de placaj gros. Apoi au asamblat și au instalat panourile de acoperiș.

Plafonul în casă

Plafonul în casă

Nu au fost colectate conform regulilor - nu au făcut sistemul de acoperișuri. Deoarece acoperișul este decorativ, ei au asamblat scuturi, le-au acoperit cu rămășițele unor plăci moi (de asemenea, de la construirea băii rămase), apoi s-au alăturat și au căptușit frunzele.

Acoperișul nu a fost făcut conform regulilor

Acoperișul nu a fost făcut conform regulilor

Apoi au căptușit frunzele cu scânduri. Sloturile au fost închise cu plăci. Cabina de câine este gata. Făcut de mâini proprii timp de o jumătate de zi.

La noi nu absolut alabaj și nu kavkazets, dar prea nu atât de mic câine mic

La noi nu absolut alabaj și nu kavkazets, dar prea nu atât de mic câine mic

O astfel de construcție pentru un câine de această dimensiune va fi în continuare mare. Această cabină este destinată câinilor mai mari. Situația poate salva numai partiția interioară, ceea ce reduce lățimea.

O altă cabină pentru câine cu propriile sale mâini este din OSB, acoperită cu o foaie profilate (se planifică izolarea și tăierea interiorului). Procesul de asamblare este filmat pe video.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 76 = 81