Deuren jaloezieën: houten, plastic, metaal

Klassieke deuren zijn niet goed voor alle gelegenheden. Ze dienen als een betrouwbare bescherming, maar ze laten praktisch geen lucht door, wat betekent dat ze ofwel speciale gaten moeten maken of een ingewikkeld en duur ventilatiesysteem moeten plaatsen. Los het probleem van de toegang tot de lucht kan worden louvre deuren. Dit zijn gewone deuren, met vulling in de vorm van afzonderlijke lamellen, die schuin zijn geplaatst. 

Functies, voor- en nadelen

Eigenschappen van blinde deuren worden bepaald door hun apparaat - de aanwezigheid van transversale lamellen. Ze hebben deze voordelen:

 • Goede ventilatie. Blinde deuren bemoeien zich bijna niet met de beweging van lucht, dus er is geen probleem met hoge luchtvochtigheid of muffe lucht. Zelfs in gesloten, zelden gebruikte kamers.
 • Betere warmteverspreiding. Zorg ervoor dat normale airconditioning in onverwarmde ruimtes met conventionele deuren moeilijk is. De aanwezigheid van jaloezieën lost dit probleem op. In pantries en technische ruimtes, gescheiden door deuren met roosters met lamellen, wordt de temperatuur automatisch genivelleerd.

  Blinde deuren veroorzaken bijna geen belemmeringen voor luchtverplaatsing

  Blinde deuren veroorzaken bijna geen belemmeringen voor luchtverplaatsing

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  88 + = 91