Tile “Tupai”

Tile

Penggunaan jubin seramik di pedalaman menambah kemewahan dan fungsi, jadi tidak sengaja ia digunakan untuk kerja luar dan dalam ruangan. Kejayaan menggunakan jubin bergantung kepada kualitinya, pemimpin yang diiktiraf dalam bidang ini adalah jubin seramik "Squirrel".

Syarikat ini ditubuhkan di Minsk pada tahun 1994 dan hari ini mempunyai 15 cawangan penuh di Rusia, Belarus dan juga Washington. Kegiatan utama adalah penyediaan jubin seramik, batu alam dan mozek dari tuan-tuan Itali ke pasaran domestik.

Tile "Tupai"

Tile "Tupai"

Tile "Tupai"

Tile "Tupai"

Tile "Tupai"

Tile "Tupai"

Ciri-ciri

Keutamaan bagi jubin seramik Itali tidak sengaja. Pengilangan bahan bangunan ini di Itali bermula pada abad ke-X. Ini telah dipromosikan oleh deposit tanah liat yang kaya, yang ternyata menjadi bahan yang sangat mudah diproses, tetapi yang paling penting adalah kuat dan tahan lama dalam kehidupan seharian. Sehingga kini jubin Itali klasik adalah plat tanah liat merah dengan majolica.

Tile "Tupai"

Tile "Tupai"

Tile "Tupai"

Sejarah panjang membuat piring seramik tidak hilang tanpa jejak. Terdapat berpuluh-puluh nama yang menjadi tren trend fesyen sebenar dalam industri ini. Dalam perlumbaan untuk pembeli dan pengiktirafan, ketukangan, kualiti dan reka bentuk jubin seramik menjadi alasan. Hari ini ia adalah plat Itali yang dicirikan oleh keaslian yang hebat, pelbagai bentuk dan saiz. Penyelesaian warna kreatif dibangunkan, sampel yang tidak diformat tersedia - melompat, melengkung dan cembung, menggabungkan jubin dengan bahan lain, sebagai contoh, batu. Di atas reka bentuk dan penampilan yang tak dapat dipertahankan, guru sebenar dunia fesyen - Giorgio Armani, Valentino, dan lain-lain - kadang-kadang bekerja.

Mengetahui semua ini, ahli-ahli kumpulan Skvirel bercita-cita untuk membawa bahan-bahan bangunan yang sempurna ke pasaran domestik, untuk memberikan peluang kepada pembeli untuk membaiki perkataan pertama fesyen bangunan.

Tile "Tupai"

Tile "Tupai"

Tile "Tupai"

Tile "Tupai"

Tile "Tupai"

Tile "Tupai"

Pelbagai dan koleksi

Jika pilihan memihak kepada jubin Itali diselesaikan, maka anda perlu berhati-hati mengkaji pelbagai dan koleksi jubin seramik Itali dalam katalog syarikat "Tupai":

 • "Antares". Ia adalah koleksi dengan permukaan berkilauan yang tidak dapat ditandingi. Warna-warna hangat dalam reka bentuk perlahan-lahan digabungkan dengan warna metalik.
 • «Amazzonia». Jenis ini secara ajaib menyalin tekstur kayu dan mencipta ilusi penutup kayu.
 • «Anthea». Koleksi ini akan menarik minat pencinta reka bentuk klasik yang menyerupai warna mewah dan warna putih yang kaya.
 • «Bajkal». Koleksi ini, yang diilhamkan oleh tasik yang sangat besar Baikal, cuba menyampaikan keindahan permukaan berair dan meniru riak-riak. Nada koleksi itu cerah dan tenang.
 • Ikon. Jubin koleksi ini boleh mewujudkan perasaan tiga dimensi, kerana mempunyai bentuk cembung.
Tile "Tupai"

Tile "Tupai"

Tile "Tupai"

Tile "Tupai"

Tile "Tupai"

 • «I Sassi». Koleksi yang menyerap sejarah dan moden. Dalam penampilannya, jubin menyerupai batu semulajadi, yang bertahun-tahun.
 • "Joe." Bagi mereka yang suka kemewahan dan kejutan. Sisipan emas yang terang, gloss - memberikan kecerahan dan kreativiti.
 • «Kalahari». Jubin koleksi ini menyampaikan warna luar biasa padang pasir Afrika dan memberi ruang kepada pesona istimewa.
 • Plank. Tujuan pengumpulan adalah untuk mengekalkan penamat semulajadi dengan menggunakan jubin yang kelihatan seperti pohon tua.
 • «Pompei». Koleksi itu dicipta untuk penyokong zaman kuno, kemewahan dan kekayaan. Ia kaya dengan hiasan dan lukisan.
 • «Rondo». Ubin dari koleksi ini dicirikan oleh nada cahaya dan corak kemas yang lembut menghiasi pemilik pedalaman dan kegembiraan.
Tile "Tupai"

Tile "Tupai"

Tile "Tupai"

Tile "Tupai"

Tile "Tupai"

Tile "Tupai"

Ulasan Pelanggan

Sebagai tindak balas kepada jubin Itali, pengguna mencatatkan kualiti tinggi, reka bentuk yang unik. Mereka mengakui bahawa harga produk tersebut "menggigit", tetapi hasilnya berbaloi. Juga diperhatikan bahawa jika pembaikan dirancang untuk diselesaikan dalam masa yang singkat, maka pembelian itu harus dikecualikan, kerana masa penghantaran boleh panjang.

Tile "Tupai"

Tile "Tupai"

Tile "Tupai"

Tile "Tupai"

Tile "Tupai"

Tile "Tupai"

Contoh-contoh di pedalaman bilik mandi

Sekiranya bilik itu kecil dan kurang terang, maka lebih tepat menggunakan jubin cahaya. Dalam kes ini, ia tidak semestinya cerah dan kaya dengan lukisan. Anda boleh menggunakan dua nada atau jubin, di mana terdapat garis dan corak yang kemas.

Tile "Tupai"

Dalam bilik mandi yang lebih besar, terdapat ruang untuk imaginasi. Di sini adalah mungkin untuk menggunakan beberapa varian plat, sebagai contoh, untuk membuat dinding dari mozek. Dalam bilik mandi sedemikian, koleksi "Pompei" kelihatan sangat elegan. Jubin yang tinggi secara visual memanjangkan dinding, warna putih akan menambah cahaya, dan lukisan emas yang rapi akan memberikan kemewahan dan antik bohemianisme antik.

Tile "Tupai"

Koleksi "Rondo" kelihatan hebat. Ia lebih mudah daripada "Pompei", tetapi juga menghiasi pedalaman dan menjadikannya cahaya, luas dan eksklusif.

Tile "Tupai"

Bagi yang berani dan kreatif, jubin dari koleksi "Joe" akan sangat menarik. Ia mampu membuat bilik mandi cerah dan cerah, untuk menyumbang kepada rasa nafsu dan dinamika kerana limpahan emas dan putih berkilauan.

Tile "Tupai"

Jika anda menggunakan warna gelap di atas lantai (koleksi "I Sassi" atau "Kalahari"), maka sangat menarik untuk menekankan penyelesaian warna dan menyerlahkan lantai.

Tile "Tupai"

Tile "Tupai"

Pasti, penggunaan jubin dari "Squirrel" menjamin anda emosi positif. Berkualiti tinggi, pilihan reka bentuk yang luas akan menjadikan bilik yang diperbaiki itu tidak dapat ditandingi dan selesa.

Tile "Tupai"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 − = 63