Bordovy kupaonica - sklad i profinjenost | asiaoss.info

Bordovy kupaonica – sklad i profinjenost

Bordovy kupaonica - sklad i profinjenost

Ponekad prilikom odabira boje za završnu obradu kupaonice, ne želite uobičajene i već dosadne kombinacije. Ako ste u potrazi za uspješnom, atraktivnom i originalnom bojom interijera kupaonice, razmislite o ukrašavanju prostorije u tamnocrvenim bojama. Je li vrijedno koristiti boju tamnocrvene boje u dizajnu kupaonice? Kako će kupka od clareta utjecati na raspoloženje? Kakve cvjetne pratitelje vrijedi dodati bodlje? Razumijmo.

Značajke

U boji clareta, tonovi smeđe i crvene mješavine, koji utječu na njena svojstva:

  • Crvene tonove smatraju se vatrenim, označeni su simbolima života, ljubavi, hrabrosti, moći. Crvena ljestvica karakterizira uzbudljiv učinak.
  • U smeđem, naprotiv, imajte na umu smirujući učinak. Ta boja simbolizira tradiciju i povjerenje.

Kombinacija tih boja u burgundiji omogućuje vam da dodate unutrašnjost svih prednosti crvene boje, ali istodobno izbjegavajte uzbudljiv učinak. Takav će interijer biti svečan i svečan. Ona, poput crvenog, izgleda spektakularno i luksuzno, no zahvaljujući smeđim tonovima to je mirnije i zrelo.

Bež i bež pločice u kupaonici

Bordeauxova boja neće izazvati impulsivne akcije, ali se neće nepotrebno opustiti. U takvom interijeru možete koncentrirati svoje misli i povećati ton.

Imajte na umu također da je tamnocrvena u dizajnu interijera pripisana elitnim nijansama. Dugo su vremena u svojim domovima i odjeći ovu boju koristili samo ljudi koji su imali moć i zabranjeno je primjenjivati ​​takvu boju samo ljudima.

Vina kupaonica s bež

Ubaci kupaonicu

Bordello kupaonica s drugim cvjetovima

Psihološki utjecaj

Tamnocrvena kupaonica nisu dobili u potpunosti opustiti, ali možete skupiti svoje misli, jer je psihološki efekt ove boje je naručivanje ideja, formiranje filozofskog stava, sloboda od žurbe i nervoze u odlukama i presudama.

Bordo kupaonica - spektakularna pločica

Savjeti za dizajn

Imajte na umu da se burgundija može nazvati prilično raznolikom bojom, pa budite oprezni pri upotrebi.

Claret pločica u kupaonici

Kombinacija s različitim nijansama dovodi do raznolikog prikaza tamnocrvenih tonova:

  • Budući da se vina iz toplih vlakana upućuju na toplu ljestvicu, njegova će kombinacija s drugim toplim bojama biti najbolja opcija za završetak svake sobe.
  • Ne zaboravite da višak vina može potisnuti i na kraju iritirati. Dakle, planiranje unutrašnjosti tamnocrvene kupaonice, ne zaboravite na umjerenost.
  • Osigurati kupka u bordo tonovima estetski izgled tako što je pribor ogledalo s lijepim okvirom, pletenim košarama, fluffy tepih i ručnicima.
  • Za omekšavanje tamnocrvenog zida zidova pomoći će namještaj izrađenoj od svijetlog drveta.

Spektakularne kombinacije

S bijelom

Bijeli i bordeaux savršeno su spojeni u svakoj sobi, a osobito u kupaonici s bijelim vodovodima. Zahvaljujući susjedstvu s bijelim, vijenac će izgledati veselo. Sjajni bijeli zidovi i bijeli tuš zavjese pružaju tamnocrvena cilj veličanstven i energičan izgled, uklanjanje svoju „težinu” i „aroganciju”.

Jedna od uspješnih kombinacija tih boja je dodavanje tamno bijele mramora. Sobu možete ukrasiti vizualnom podjelom na dva dijela - svijetle tamnocrvene sjene odozdo i lagani mramorni vrh zidova. Zahvaljujući ovoj metodi, stropovi će vizualno postati veći.

Bijela mramorna kupaonica

Bordovy i bež - kupaonica

Bijela i tamnocrvena u kupaonici

Smeđa

Dodavanje tamnosmeđe smeđe je jedna od najpopularnijih kombinacija. Iako ovaj interijer izgleda, a ne luksuzan, ali skroman. Burgundski završetak prikladan je za preveliku kupaonicu i za prilično prostranu sobu. Usput, unutrašnjost u burgundy-smeđe boje često se koristi za ukrašavanje u zemlji stilu.

Vinska smeđa kupaonica

Claret i smeđa kupaonica

Vinska smeđa kupaonica

S bež

Savez tamnocrvene i bež boje pružit će ugodniji interijer kupaonice. Harmony će također izgledati kao kombinacija bordeauxa i terakote. Ništa manje impresivno je kupaonica s marunom, s bojom pratitelja u kojoj se pojavljuje mliječno.

Bež i kupaonica

Bežana kupaonica i kupatilo

Burgundija i bež

S drugim bojama

Kombinacija "tamnocrvena + crna" će dodati dodir težine i pokazati svoj dobar ukus. Ova kombinacija je vrlo podebljana i rješava samo ljubitelje eksperimenata, ali rijetko ostaje razočarana. Osim toga, primjenom tih boja možete jednostavno izvršiti zoniranje. Ako se u spavaćoj sobi ili dnevnoj sobi takva kombinacija ne može nazvati uspješnim, a zatim u kupaonici crno-vunena crvena boja izgleda vrlo dobro.

Bordeauxovo sudoper s bijelim namještajem

Sivi grimiz u kupaonici

Burgundski bež u kupaonici

Ubaci kupaonicu

Bež i kupaonica

Ubaci kupaonicu

Ako govorimo o drugim tamnim nijansama, onda s zelenim zelenim bojom savršeno sjedinjujemo. Budući da se takva kombinacija tamnih tonova naziva brzo uznemirujuće, ne preporuča se za sobe u kojima osoba ostaje duže vrijeme. Tako je za kupaonicu ova kombinacija vrlo prikladna.

Nadopunjavajući ružičastu, dobit ćete toplu i nježnu atmosferu, budući da će ružičasti tonovi omekšati zasićene bordele. Još jedan dobar dodatak burgundi bit će njegova blaža breskanska sjena. Ako želite dodati strogost u unutrašnjost, claret može biti nadopunjen svijetlosivom bojom. No, kombinirajući tamnocrvenu i zlatnu ili srebrnu, uveličat će luksuzni interijer kupaonice.

Preporučujemo da pročitate članak: crvena kupaonica.

Loading...