Kupaonica u bijeloj i crvenoj boji

Kupaonica u bijeloj i crvenoj boji

Nijedan moderan apartman ne može bez kupaonice. Mi ne zamislimo naše postojanje bez ovog malog (i netko, a ne tako) kutu kuće. Daleko od nas svatko od nas misli o tome što rješenje boja odabrati za dizajn kupaonice. I uzalud! Uz vješti izbor materijala za završnu obradu, kombinacija boja, dekor, možete sebi učiniti udobno mjesto. Vrlo učinkovita varinat je bijela i crvena kupaonica.

Crvena boja u pojedinostima

Zajedničko mišljenje je mišljenje o prisutnosti u kupaonici plavih, bijelih tonova. Ali, ne mislite li da takvo rješenje u boji sugerira ideju bolničkog odjela? Dizajneri često upotrebljavaju naglaske s jakim bojama pri izradi svojih projekata. A u ovom slučaju, upotreba crvene boje je vrlo prikladna.

Crveni naglasak u kupaonici

Crvena boja u bijeloj kupaonici

crvena i bijela kupaonica

Crvena je boja energije, dinamike, ustrajnosti. Stoga ga koristite u elementima dekor kupaonice vrlo pažljivo. Puno crvene boje uzrokuje osjećaj težine. Stoga, glavna stvar je ne pretjerivati. I ovo se prvenstveno odnosi na malu kupaonicu.

Ako imate malu kupaonicu, crvena boja trebala bi biti uvedena na minimum, naglašavajući neke pojedinačne detalje interijera: čvora, vodovod, zavjese.

Crvena u maloj kupaonici

Crveno je svijetlo i dominantno. Stoga se ne smije koristiti paralelno s drugim svijetlim bojama. Inače će biti nedostatak stila kao takvog i neka vrsta kaosa dizajna koji neće donijeti vlasnika takve kupaonice nikakav estetski užitak i udobnost. Najbolja opcija je bijela crvena kupaonica s malim crnim naglascima.

Bijela i crvena kupaonica s crnom

Crvena boja vizualno smanjuje prostor, a kada je jako u unutrašnjosti, soba gubi osjećaj udobnosti. Pokušajte eksperimentirati sa svijetlim naglascima. Crveni gornji i matni čvorići bit će opcija dobitna za pobjedu. Možete kupiti svijetle pahuljaste frotirske ručnike crvene boje, sagovi i zavjese crvenih tonova. Zrcalo u bijelom okviru izgledat će nevjerojatno ako dodate u svoj okvir nekoliko žarulja.

Pribor u bijeloj kupaonici

Crveni vrh u kupaonici

Crvena zavjesa u bijeloj kupaonici

Osim takvih eksperimenata, to neće utjecati na obiteljski proračun. A ako vam se ne sviđa prisutnost crvene boje, uvijek ga možete ukloniti ili zamijeniti onim koje vam najviše odgovara.

Korištenje crvenog namještaja također je prikladno u kupaonici, ali u ovom slučaju njezina boja mora biti tamna i duboka. Takav namještaj treba biti u kombinaciji s bijelim vodovodom. Pribor srebrne boje će dodati sofisticiranost takvom unutrašnjosti.

Crveni namještaj u bijeloj kupaonici

Savjetujemo vam da pročitate naš članak: crvena kupaonica.

U prisutnosti bijelog namještaja, vodovod se može koristiti crveno, podupirao u jednom stilu. Istina, vrijedno je zadovoljstvo ne jeftino, ali u ovom slučaju individualnost i luksuz vaše kupaonice.

Ako u dizajnu želite koristiti dvije ili tri boje, važno je pridržavati se njihovog postotka i dominacije. Jedna boja mora nužno prevladati i to je od 60% do 80% ukupne prisutnosti u boji. Nemojte ih kombinirati u jednakim omjerima. Inače će biti osjećaja poremećaja i kaosa.

Tri kupaonice

Prilikom odabira dominantnog, vodite svoj temperament. Bijela je boja mira. Crveno je potpuno suprotno. Stoga je važno pronaći ravnotežu u njihovom omjeru. A ako ste osoba podložna umoru i stresu, bolje je koristiti crvenu boju minimalno. Tada ćete dobiti kupaonicu u kojoj se možete sigurno odmoriti nakon napornog rada.

Oblaganje podova i stropova

Strop i dio zidova trebao bi ostati bijeli. Bijeli strop naglašava visinu, od obojenih stropova ima učinak kompresije. Strop možete osvijetliti crvenim LED bojama, a na bijelim zidovima postavlja crvenu pločicu po kvadratnom metru bijelog prostora 1 ili 2 pločice. Općenito, crveni elementi na bijeloj pozadini izgledaju jako lijepo, ali ne bi trebali biti previše.

Također je zanimljivo pogledati kupaonske pločice crvene boje, a možete koristiti i najrazličitije nijanse: od tamno crvenog do svjetla. Još jedna mogućnost korištenja crvene pločice je otići na zidove. Izgleda vrlo impresivno i neočekivano.

Zidni ukras u bijeloj kupaonici

Crveni kat u bijeloj kupaonici

Crveni strop u kupaonici

Uvesti nijanse crne boje

Dodaj glamur i profinjenost može uvođenje crne. Na podu se mogu postavljati crne ili crvene pločice.

Slažem se da vješta kombinacija crvene, crne i bijele boje donosi bilo koji prostor na visoku razinu. No, parametar "kombinacija", možda, dostupan je u ovom slučaju samo stručnjacima. Osjećati se odmora u kupaonici s obiljem crne i crvene vjerojatno neće funkcionirati. Općenito, dizajneri su kategorizirano protiv crne kupaonice. Ali vodovod je crn, mnogi kažu: "Da."

Crno u bijeloj i crvenoj kupaonici

Ukras ukrštene opeke

Vrlo lijepa tekstura stvara crvena opeka s crnom otopinom. Crne i crvene pozadine zasjenjene su bijelim pločicama od mramora.

Potpuno napraviti zid od crvene opeke ne isplati. Dovoljno je napraviti mali element, a interijer će igrati na nov način. Dinamika vaše kupaonice može dati crvenu traku od opeke koja se nalazi na visini od jednog metra od poda.

Zid od opeke u bijeloj kupaonici

Stručni savjeti

Budući da nam proizvođači nude veliki izbor crvenih boja, vrlo je važno pridržavati se sljedećih pravila:

  1. Crvena i bijela kupaonica je najbolja opcija. Unutrašnjost ne izgleda teško, mora se odmoriti. Možete dodati ove crvenkaste i čokoladne tonove. Oni će dodati crvenoj boji topline i udobnosti.
  2. Hladne nijanse crvene (boja brusnica, crvena) zahtijevaju kombinaciju s drugom bojom, jer uvode element mračnosti. Trebao bi dodati malo bijele, kao i sive, što se može utjeloviti u ukrasu umjetnog kamena.
  3. Rubi, trešnja, šipki s nijansama mogu se sigurno upotrijebiti za doradu kupaonice bijele, održavajući ravnotežu. Uključenja srebrnaste boje oživjet će interijer i igrat će se novim bojama. Vrhunac je prekrasan mozaik na podu.
Bijela i crvena kupaonica sa srebrnim pločicama

Crvena i bijela kupaonica

Bijela mramorna kupaonica

Kupaonica s crvenom bojom treba posebnu rasvjetu. Svjetlost ne smije biti previše svijetla i dolaze iz jedne točke. Mnogo je bolje ako kupaonica nije jedna, već nekoliko rasvjetnih uređaja. Jedan izvor svjetla će pokvariti sve što ste stvorili s takvom ljubavlju. Oh, to je priroda crvene.

Opcije za ukrašavanje zidova s ​​pločicama, tapetama i mozaikom

U dizajnu zidova često se koriste murals crvene boje ili mozaik.

Mozaik crvene u kupaonici

Za stvaranje vrste ploče (ako veličina kupaonice dopušta) možete primijeniti vodonepropusnu pozadinu najnevjerojatnijih tekstura i crteža.

Sjajni sjajni elementi također ne ometaju dizajn. Glavna stvar - nemojte ih oduzeti. Sve je dobro umjereno. A ako se pridržavate toga, pravila, dobit ćete elegantan i originalan dizajn na izlazu.

Crvena s bijelom kupaonicom

Crijep za crvenu i bijelu kupaonicu

Crvena i bijela tapeta u kupaonici

Crvena se boja, čini se, ne znači privesti neku osobu u stanje odmora, ali ga umjereno upotrebljavaju izazvati učinak koji je suprotan općeprihvaćenoj.

Ukrašavanje kupaonice i kupaonice u crvenoj i bijeloj shemi boja je težak zadatak. To zahtijeva marljivi i pedantan odabir svih elemenata dekor. No, istodobno će vam se nastojati velikodušno nagrađivati: imat ćete kod kuće mali remek-djelo napravljen vlastitim rukama, u koju je uloženo toliko posla, ljubavi i marljivosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 − = 26