Топ-7 додатака за романтично вече у купатилу

Топ-7 додатака за романтично вече у купатилу

Заједничко купање је врло романтично. Међутим, ситне непријатности су доста непријатне и нарушавају задовољство, нарочито ако је соба мала. Како онда организовати романтично вече у купатилу, тако да ће га запамтити само најпозитивнијим емоцијама? Користите савремена решења!

1. Водоотпорне сијалице

Мекана светлост ствара магију тренутка. Али са свећама пуно невоља: они су пожар опасни, могу да изађу, пошто морате срезати отопљени восак. Водоотпорне сијалице на суцкерима или ЛЕД свечама су модерни аналогни. Може се спустити у воду или се заглавити до зида.

ЛЕД жаруље у купатилу

ЛЕД свећа за купатило

ЛЕД жаруље за купатило

2. Држачи купа

А какав је романтичан датум без вина? Стално држати наочаре у рукама није баш згодно, а из купатила могу пасти у воду. У овом тренутку, помагајте држачима за наочаре. Они су причвршћени за сисара на зидове или саму купку.

Власници купа

3. Таблица за купање

Добро је имати снацк за вино. Организовати стол за два у купатилу помоћи ће посебном одбору.

Полица за чашу вина у купатилу

Полица за купање

Дрвена полица за наочаре у купатилу

Полица за купање

Фиксира се између зидова кадице, често има рупе или држаче за наочаре, али на њој се не може организовати пуна вечера. Али можете поставити тањир свежег воћа или посуђа са канапима за грицкалице.

Стол за купатило

4. Срце јастуци

Да би били удобни у купатилу, једноставно су неопходни напухљиви или пластични јастуци. Суцкерс не дозвољавају да се клизају, а облик срца ће додати додатну напомену целокупној романтичној композицији.

Јастук за купање у облику срца

Јастук за купање у облику срца

5. Пинк латице

Можете додати ароматичну пену за воду или организовати купатило са ружама. Одлично решење - ружичасти сапуни сапуна. За разлику од стварних, потпуно се растворе у води, испунавајући простор мирисом. И не морају се сакупљати широм купке, тако да не постижу сифон.

Ружичасте латице сапуна

6. Микрофибер мат

На таквом тепиху је веома лепо изаћи из купатила, брзо апсорбира воду и удобно за стопала. За љубавни састанак само у облику срца.

Романтична купка у облику срца

Купка у облику срца

7. Генерал Ентоураге

Можете подесити тон за вечер, ако украсите купатило симболиком љубави. На пример, објесите завесу с срцима или грудите једним другим с крзном у облику срца, можете чак привремено замијенити куке за рукавице.

Главна ствар није претеривање! Ако се цела соба претвори у црвено-розе с обиљем срца, човек ће се осећати веома непријатно. Довољно је усвојити двије или три идеје са наше листе, а са срцем - не више од двије.

Веш у облику срца

Држач за пешкире у облику срца

Завеса са срцима

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 + = 32