Sådan laver du skråninger på døren med dine egne hænder

Efter installationen af ​​døren mellem væggen og dørkarmen er der normalt store huller, og udseendet af væggene placeret ved siden af ​​kassen er langt fra ideelt. At løse disse problemer og opfandt skråninger på døren. Navnet gik, sandsynligvis på grund af det faktum, at de tilstødende små dele af væggen normalt laves i en vinkel - slå ned. Installation af dørhældningerne med egne hænder er ingen vanskelig opgave i reparation og konstruktion, men ved at kende teknologien og rækkefølge af handlinger undgår man fejl. 

Dette billede forbliver efter installationen af ​​døren

Dette billede forbliver efter installationen af ​​døren

Hvad laver skråninger af?

Klassikere med at afslutte døråbningen er dens pudsning. Denne metode er stadig relevant i dag. Skråninger er pålidelige, de er svært at beskadige, der er mange måder at afslutte: Mal, lim ind tapet, fastgør eventuelt andet efterbehandling. Ulemper kan kun tilskrives høj arbejdskraftintensitet. Der er endnu en ting: At opnå en perfekt glat overflade uden tilstedeværelse af færdigheder vil være svært, men under tapetet kan justeres.

God stukkeskråning - det er smukt og holdbart

God stukkeskråning - det er smukt og holdbart

Hurtigt og uden særlige problemer er det muligt at dekorere døråbninger af MDF paneler. Der er endda specielle "G" -formede profiler. Installationen af ​​hældningen i dette tilfælde reduceres til den korrekte mærkning og den umærkelige, men pålidelige vedhæftning af den. Arbejdet er lidt større, hvis pisterne er lavet af lamineret eller fineret spånplade:

 • Snitdetaljerne af skråningerne er fastgjort til væggen. Der er tre måder: på montering af skum og flydende negle på gipsmørtelen eller på den samlede ramme.
 • I hullerne mellem væggen og materialet påføres skum i henhold til særlige regler.
 • Clypeus er installeret.

Efterbehandling af disse materialer er ret hårdt, har et meget attraktivt udseende. Installeringsteknologien er enkel og kræver ikke nogen særlig viden og færdigheder. Resultatet er mindst en god.

En anden simpel, men populær metode er dækket af skråninger med gipsplader. Selv uden færdighederne giver installationen af ​​dørhældninger med egne hænder fra dette materiale dig mulighed for at opnå gode resultater: alle værker er elementære. Du behøver bare omhu.

Der er en anden billig måde at dekorere pisterne på døren - fra plastik. Hvis du har evnen til at arbejde med sådant materiale, har du ikke nogen spørgsmål. Den eneste ulempe ved en sådan finish: lav styrke.

Så der er mange muligheder for at designe en døråbning. Vælg normalt den, som bedst passer til designet af hele rummet.

Skråninger på hoveddøren

Af alle ovennævnte materialer til afslutning af indgangen til indgangsdøren kan du kun anbefale plastering og efterbehandling med MDF eller lamineret spånplader. Disse materialer har en tilstrækkelig sikkerhedsmargin til at modstå flere påvirkninger, indgangen er simpelthen uundgåelig.

Installation af døråbninger fra MDF eller lamineret spånplader er let, og resultatet er bemærkelsesværdigt

Installation af døråbninger fra MDF eller lamineret spånplader er let, og resultatet er bemærkelsesværdigt

Hvis vi taler om indgangen til indgangsdøren udefra, så er der i det væsentlige en mulighed - bare indlejring af skråninger fra gipset. En anden ting er, at den kan fastgøres til keramiske fliser, efterbehandling sten, andre lignende materialer. Sekvensen af ​​handlinger i dette tilfælde er som følger:

 • Hældninger er forberedt: svimlende og fremspringende dele, pletter og støv fjernes.
 • Overflade primet.
 • Beacons er installeret.
 • Det primære lag af gips er påført og udjævnet.
 • Efter at have taget fat i opløsningen, er hældningen pudset en anden gang - helt. Hvis færdiggørelsen er planlagt til brug af en efterbehandlingsten eller flise, installeres de på dette tidspunkt på den passende lim.

  Indgangsdørets ydre hældning kan færdiggøres med sten eller fliser

  Indgangsdørets ydre hældning kan færdiggøres med sten eller fliser

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  56 − 48 =