Vi laver skråninger på dørene til MDF, lamineret spånplade, laminat

Efter installationen af ​​døren, tilstødende vægge - skråninger - har et beklageligt udseende. Den mest, måske hurtige måde at sætte dem i orden er at trimme med laminerede paneler. Dette kan være MDF eller spånplader. Der er ingen særlig forskel. Hovedopgaven er at vælge et mønster og skygge i dørens tone eller anden dekoration i rummet, og det er ikke svært at lave dørhældninger fra MDF eller MDF. Og der er en metode, der kræver et minimum af tid.

Hældninger fra laminatet laves hurtigt, udseendet er i det mindste godt. Særlige færdigheder er ikke påkrævet, du skal være i stand til at håndtere en sav eller puslespil - at klippe fragmenter af den rigtige størrelse. Resten af ​​arbejdet er enkelt og ligetil: lim, monteringsskum, træplader, selvdrejende skruer anvendes. Har ikke engang brug for gips, som når man kommer til sindets skråninger af gipsplader.

Den nemmeste måde

Den enkleste måde at forsegle en dørhældning på er ved at bruge "G" -formede planker. De laves som regel fra MDF. Alt, hvad der kræves i dette tilfælde, er at afskære den nødvendige dybde, korrekt og præcist at gøre savskåret ved 45 °. Derefter er det nødvendigt at smøre slutdelen med flydende negle, påfør et monteringsskum på den indvendige del og tryk alt mod væggen.

Den nemmeste måde at tegne en skråning på er at bruge

Den nemmeste måde at tegne en skråning på er at bruge "G" -formede paneler

Og som altid er der "buts" og alvorlige. Først - disse trimrammer er dyre. For det andet eksisterer de kun i store byer og i specialiserede handelsforretninger. For det tredje - i nærvær er der normalt kun få farver, alle de andre leveres til ordre. Derfor anvendes andre metoder til MDF døråbninger mere ofte.

Montering af hældningen på flydende negle og monteringsskum

Hvis bredden af ​​hældningen ikke overstiger 20-25 cm, kan det laminerede panel installeres på flydende negle og monteringsskum. Metoden kræver et minimum af tid, og resultatet er godt.

Vi forbereder hældningens elementer

Laminatets dørhældninger består af tre dele: to sider og en øvre del. Hvis skråningerne er lavet i en vinkel, vil den ene kant på siderne blive afskåret.

Så det ser ud til

Så det ligner et "mønster" for en skråning af MDF eller lamineret spånplader

Mål afstanden fra døren til hjørnet på flere steder, afskær baren med den ønskede bredde og højde. Udskårne sidevægge skal være et par centimeter over den krævede længde - bare i tilfælde af, at man pludselig savnede størrelsen. Du kan klippe det af, men du kan ikke øge det.

Sidewalls forsøger, indsæt toppen. Hvis kanten er på samme niveau med hovedvæggen, og slots nær dørkarmen er minimal - alt er gjort korrekt. Hvis der er fejl, korrigerer vi dem.

Afskær detaljerne, prøv dem på stedet

Afskær detaljerne, prøv dem på stedet

Så spidser den ydre kant af spånpladen eller MDF - lim miterfilmen: Du spiker pladerne ikke til kanten, så en del bliver synlig. Derfor skal det kodificeres. Uden trimning kan du komme forbi, hvis kanten er trimmet med et dekorativt hjørne i tonen. Men det er lavet af plastik, og hvor godt det ser ud er spørgsmålet.

Det er ikke svært at indsætte miterfilmen. Det er klædt på. Kun kanten skal være glat og ren - fri for støv og snavs. På den smidigt lim strimlen af ​​ansigtet, så tag et tørt bomuldsstof, der ikke kaster, og gennem det stryge stumpen (med middel strøm). Gluitsya derefter tæt, men alle uregelmæssigheder er synlige, så så glat ud.

Hvis du kan hente et plasthjørne i tonen, ser det godt ud, og arbejdet er mindre: det er limet til flydende negle eller silikone

Hvis du kan hente et plasthjørne i tonen, ser det godt ud, og arbejdet er mindre: det er limet til flydende negle eller silikone

Hvis der anvendes et teleskophus i slutningen af ​​hældningen, er der lavet en rille under skæren i det laminerede flade. Bredden er nøjagtigt under clypeusens pude, dybden er lidt mere end den krævede, så den vil "sidde godt". For en konventionel beklædning af MDF er der ikke brug for noget. Det stikker bare til flydende negle.

Installation af skråninger

Efter at have gennemført alle forberedelser begynder de installation af skråninger fra MDF (lamineret spånplader). Enden, der er rettet mod døren, er smurt med flydende negle. Sammensætningen er bedre at tage en gennemsigtig en - det vil ikke være synlig. Cant, til hvilken limet MDF, affedtning. Ved at trykke på sidevæggen sættes den i den rigtige position, kontrollerer vertikaliteten og observerer samme indrykning. Derefter skrælles det af og venter, indtil limen tørrer lidt. Efter 5-7 minutter sættes fragmentet på plads og verificerer positionen i forhold til væggene.

Den anden sidevæg er installeret på samme måde og derefter den øverste del. Toppen er desuden brudt: over det sted, hvor det går sammen med sidevæggene, er spacer kiler installeret. Dette gør det ikke muligt at bøjes og yderligere "klemme" sidevæggene.

Efter at have installeret alle dele af hældningen fra MDF, placeres topkile på toppen

Efter at have installeret alle dele af hældningen fra MDF, placeres topkile på toppen

fiksering

Efter at kilerne er indsat, skal du kontrollere, hvordan alt er ret og glat. Hvis alting er fint, tag et skum, og i spalten mellem panelet og væggen "låser" - påfør en lille mængde skumøer. De bør være i fuld dybde, men ikke for korte. Hele volumen er ikke nødvendigt: meget skum er påkrævet og kan bøjes. Derfor gør øer.

Efter polymerisationen af ​​det aflejrede skum holdes hældningsfragmenterne stivt. Nu kan du begynde at udfylde det tomme rum. Det er også mere bekvemt at fylde det med skum, men slet ikke dybde, men kun forude.

Fremgangsmåden til fastsættelse af skråninger fra en lamineret fiberplade

Fremgangsmåden til fastsættelse af skråninger fra en lamineret fiberplade

Efter at skummet hærder, skæres dets overskud med en kniv. Du kan begynde at afslutte.

Montering af platbaner

Dette arbejdsområde er standard: første måling og skær en sidebjælke, derefter toppen, så den anden sidevæg. Efter at have forsøgt alt i den foldede form og kontroller nøjagtigheden af ​​dockingen, bliver kappen på skum eller flydende negle - afhængigt af situationen.

Hvordan man gipser pisterne er beskrevet her. 

Dørhældninger fra MDF på lamellerne

Hvis bredden af ​​hældningen er stor (mere end 25 cm) kræves der ekstra understøtninger til stivhed: Skummet er muligvis ikke tilstrækkeligt tæt. I dette tilfælde skal du fastgøre stropperne. Dette kan være tømmer- eller metalprofiler. Fastgør stropperne lodret eller vandret. Ordningen for at installere en hældning fra MDF-paneler med lodrette lameller er vist på billedet nedenfor.

Sådan fastgør du brede skråninger fra MDF

Sådan fastgør du brede skråninger fra MDF

Planker er fastgjort til dowels (de bruges oftest) eller skruer - afhængigt af væggenes materiale. Når støtterne er fikset, er skråningerne skåret i størrelse, proceduren er den samme. For det første er de ender og steder, hvor skråningen støder op til lamellerne, savnet med flydende negle, paneler i et par minutter væk. Så er alle handlingerne nøjagtigt de samme.

Hvis panelet og væggen som i figuren er ideel, er det muligt at undvære revnerne og installere clypeerne. I dette tilfælde er der slet ikke meget arbejde.

Døråbninger fra MDF kan installeres på vandrette lameller. De er justeret så de er alle i samme plan. På siderne er der nok fire understøtninger, øverst - tre (trækker 10-15 cm fra kanterne og i midten). Endvidere er hele teknologien den samme.

Sådan laver du skråninger på PVC-vinduer lavet af plastik.

Skråninger fra laminat

Ofte efter reparationen forbliver en vis mængde byggematerialer. Hvorfor ikke justere dem? At lave skråninger på døren fra MDF, det materiale du skal købe. Hvis du efter laminatgulve stadig har et antal lameller, kan du også lave skråninger fra dem. Arbejdet vil være mere end at bruge et enkelt stykke, men materialet er gratis.

Fra laminatbrædderne samles sidevægge. De skal dockes med et skifte, leddene fra indersiden er fastgjort med lameller - det er muligt fra aluminiumprofilen - den er mindre i vægt. Om nødvendigt kan kanten skæres. Hvordan laver man skråninger på døren fra laminatet, se på billedet nedenfor.

Fra laminatets lameller er det muligt at lave præfabrikerede skråninger til døren

Fra laminatets lameller er det muligt at lave præfabrikerede skråninger til døren

Du kan installere dem på monteringsskummet. For at gøre det mere stift, skal det på bagsiden håndteres med en slange og klemme det godt mod væggen. Du kan ikke efterlade store huller i dette tilfælde: materialet vil bøje.

I nedenstående video er dørens skråninger lavet i et panelhus. Bredden af ​​hældningen er lille - 7-8 cm, rækkefølgen af ​​værker beskrives tydeligt. En nyttig video lektion.

I almindelighed er hjemmelavede hældninger fra laminatet til indgangsdøren bedre at sætte: Der er ofte anbragt store ting, og laminatet er nemt at beskadige selv en tung taske. Denne type aftagelig er bedst brugt til indvendige døre. Belastningen der er meget mindre. Ved indgangen er det bedre at lave dørhældninger fra MDF eller lamineret spånplader, gipspladens skråninger viste sig ganske godt, men de mest pålidelige er plasterede.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 − 53 =