Dusjkabin kombinert med bad

Dusjkabin kombinert med bad

Noen liker å slappe av i det varme badet til lyden av favorittmusikken din, og noen foretrekker å starte og avslutte dagen under en dusj. Men det store flertallet av folk foretrekker å bruke begge typer vann "terapi", avhengig av stemningen. Kombiner disse to aktivitetene ved hjelp av en dusjkabinett kombinert med et bad.

Jente i det kombinerte badet

Hva er et bad med dusj?

Fans av ulike vann prosedyrer, samt kjennere av ergonomiske typer utstyr vil sette pris på dusjen, som kombinerer funksjoner og dusj og bad. Dette oppkjøpet vil ikke bare tilfredsstille behovene til hvert familiemedlem, men også endre utformingen av badet vesentlig. Tross alt, dusjkabinettet kombinert med badet er veldig stilig, komfortabelt og funksjonelt.

Det tradisjonelle kombinasjonsproduktet er en romslig hytte med dyppall (badekar), dusj og noen ekstra funksjoner. Disse dusjkabinettene har vanligvis en hjørnestruktur, som er veldig praktisk for rom med begrenset plass.

Stor hjørneboks

Dusjkabin med bad Uvanlig form

Dusjkabinett med badekar

Bad kombinasjon med dusj

Dusjkabinett med badekar

Rundt bad kombinert med dusj

fordeler

I motsetning til et vanlig bad eller en vanlig dusjkabinett, har muligheten til å kombinere både dusjen og badekaret en rekke ubestridelige fordeler:

 • Ergonomi og kompakte dimensjoner. Eiere av standardleiligheter i høyhus vil sette pris på kompaktiteten og ergonomien til den kombinerte hytta, som passer inn i et bad. Det viktigste er å velge riktig modell som passer harmonisk inn på badet ditt. Eksperter anbefaler imidlertid for stramme rom fortsatt å velge alternativene med et asymmetrisk bad og hjørnehus.
 • Utvalg av farger og former. Bare et par tiår siden var det indre av badene kjedelig og variert. I dag forsøker hver elskerinne å ta inn eget bad en spesiell "zest", som reflekterer individualiteten til eieren. Rikheten i fargene og variasjonen av modellutvalget av dusjkabinetter fra toalettet gjør det mulig å velge nøyaktig den som passer perfekt inn i utformingen av "forfatterens" interiør.
 • Enkel installasjon. Moderne produsenter har sørget for at installasjon og installasjon av dusjkabinettet kombinert med badet ikke gjorde en stor innsats og ikke krever ekstra kostnader. I tillegg tilbyr mange butikker installasjon og installasjon av en billig messe som en ekstra tjeneste å kjøpe.
 • Praktiske. Dusjkabiner, kombinert med badet, er veldig praktiske. Skyvedør-luker beskytter rommet mot overflødig fuktighet, og bollen fra badet fra ytre påvirkninger. En dyp badekarskive kan også brukes til håndvask og andre små vannprosedyrer.
 • multifunksjonalitet. Moderne dusjhytter, kombinert med badekar, har en rekke tilleggsfunksjoner. Her kan du skjemme deg bort med en hydromassasje, to dusjalternativer, og i noen modeller kan du til og med lytte til favorittradioen din og snakke på telefonen under vannprosedyren.

Hjørne kombinert bad

Rektangulær modell av kombinert bad

Skjemaer og størrelser

Dusjkabiner, kombinert med badekar, presenteres vanligvis i dag i tre hovedversjoner. Det kan være:

 • Kombinert modell, som er lukket av gardiner.
 • Lukket hydromassasje sides, som har flere funksjoner. Slike modeller har et tak med innebygd "regndusj" og skyvedører-sashes.
 • Konstruksjoner som består av en metallramme og gardinskjerm. Slike gardiner kan være plassert på flere sider og danner en lukket struktur på to eller tre sider.

Kombinert modell med boksing

Lukket boks

Kombinert bad med septum

For i dag er de kombinerte dusjhytter av den andre varianten veldig populære. Suksessen til hydromassasje-boksene, som kombinerer egenskapene til dusjen og på badet, skyldes hovedsakelig det praktiske og multifunksjonelle. Slike kombinerte dusjkabiner varierer også i form og størrelse. De mest populære av dem er:

 • Vinkelversjon av dusjkabinett med badekar. Denne modellen er ideell for små rom, hvor plass er verdt sin vekt i gull. Skålen i slike produkter har en triangulær form, slik at den enkelt "stiger" i riktig vinkel og frigjør ekstra plass til andre sanitetsartikler eller husholdningsapparater, og øker også ledig plass på badet. Hytter av denne typen er utstyrt med en dyp pall som tjener som et bad. Samtidig er det praktisk talt ingen restriksjoner på vekst.
 • Rektangulære kombinert dusjhytter. Slike modeller er mer egnet for bad der det ikke er plassbegrensning, siden de kan installeres hvor som helst, opp til midten av rommet. Formen på bollen av disse variasjonene varierer fra halvcirkelformet og avrundet for å klare rektangulær og asymmetrisk.
Rektangulært kombinert bad

Hjørne kombinert med dusj bad

Tilleggsutstyr

Dusjkabiner, kombinert med bad, som regel, antar ikke bare funksjonen til dusjen eller det vanlige badet. Det ekstra utstyret utvider mulighetene for slik vvs. Disse inkluderer:

 • Whirlpool. De fleste modeller gir flere muligheter for hydromassasje, alt fra konvensjonell fotmassasje, ender med en vertikal helkroppsmassasje. Denne funksjonen er spesielt elsket av boblebadets fans.
 • Radio. Innebygd radio lar deg nyte favorittmusikken din under munter stråler av en forfriskende dusj.
 • Telefonnummer. Noen modeller gir tilstedeværelse av en telefon som er koblet til en fast linje, og lar deg holde kontakten selv i løpet av badet.
 • Bakgrunnsbelysning. Utførelser baklys i dusjkabinetter varierte, alt fra noen pærer, slutter en av stjernehimmelen. I tillegg tilstedeværelsen av belysning kan du øve vannprosedyrer, ikke inkludert topplyset.
 • Mirror.
 • Hyller for badtilbehør.
Bad med dusj med radio, telefon og belysning

Dusjkabinett med badekar og hydromassasje

Hyller i kombinasjon med en dusjkabinett

Installasjons- og oppsettalternativer

En dusjkabinett, kombinert med et bad, regnes som et universelt alternativ, da det passer for små og romslige rom. Bare typer installasjoner kan være forskjellige, hvorav det bare er tre:

 • veggmodeller;
 • vinkelmodeller;
 • frittstående modeller.

Installasjonsalternativet avhenger direkte av kapasiteten til rommet. Designere sier at plasseringen kan anses som riktig når dusjen er rett overfor døren. La oss også anta alternativet når alle elementer av sanitetsutstyr er plassert i form av bokstaven "P".

I små rom med uregelmessig form bør dusjkabinen installeres i et hjørne, og ved siden av det et badekar og en vask. Interessant nok har rørleggerprodusenter nylig vært mer sannsynlig å lytte til eiere av små bad, så det er flere og flere alternativer på markedet for slike lokaler, som er tilgjengelige for ulike kategorier av kjøpere.

Veggmontert modell

Separat modell av kombinert bad med dusj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − = 12