Hydrobox – dusj med badekar

Hydrobox - dusj med badekar

Etter en travel dag er det så hyggelig å slappe av i varmt vann. Og folk som installerer en hydrokasse hjemme, kan glede seg over å løfte vekten av arbeidsdagen under massering av vannstråler. Kjøp en slik rørlegger anbefale og de som ønsker å motta en levetid siden morgenen.

Hydrobox - en slags sanitetsutstyr, representert av et dusjkabinett, der det er en funksjon av hydromassasje. I mange tilfeller er hydrokassen noe mellomt mellom badet og dusjkabinen, siden skuffen har høye sider. Dette gjør at du kan slappe av komfortabelt under en massasje og ta en dusj, men hvis du også vil nyte på badet.

gidroboks

Pallene til disse multifunksjonelle boksene er laget av keramikk, stål, akryl. En slik paller kan ha ben eller stå på tverrbjelkene. I andre tilfelle er pallene ikke bare forsterket med glassfiber, men også utstyrt med en ramme laget av metallprofil for enda bedre beskyttelse mot avbøyning.

På dørene til de hydrauliske boksene er det magneter langs hele lengden, noe som gir tett lukking og beskyttelse mot utilsiktet åpning når vannet i kabinen er slått på.

Goodies

  • I en slik messe kan du nyte hydromassasjen, så vel som andre hyggelige alternativer.
  • Svært ofte i kabinettet til hydrokassen, er det hyller hvor du kan lagre såpe, geler, sjampo og andre ting.
  • I et lite bad vil dette rørleggerarbeidet erstatte et stort badekar, da det er ganske kompakte modeller.

Liten hydrokasse

cons

  • Den største ulempen ved slike rørleggerarbeid er en ganske komplisert installasjon. Bare fagfolk takler det. Også instruksjonene til hydraulikkboksen angir kravene til vannforsyning og kloakk i rommet der den skal installeres. Og disse kravene blir ikke alltid møtt i en moderne leilighet.
  • Utnyttelsen av eldre er komplisert på grunn av tilstedeværelsen av høye felger.
  • I tillegg, sammenlignet med en konvensjonell dusjkabinett, er kostnaden for hydrokassen ganske høy.

typer

Sortimentet av hydrauliske bokser er meget variert på grunn av den forskjellige fargepaletten, forskjellige former og teksturer, samt forskjellige pallmaterialer. Brønnen i hydromassasjeboksen kan være støpejern, akryl, marmor, stål eller annet materiale. Avhengig av dens dybde kan boksen være både grunne og dype.

gidroboks

Hydrobox i baddesign

dimensjoner

Standardstørrelser for hydromassasjebokser finnes ikke. Produsenter lager dette rørleggerarbeidet i svært forskjellige størrelser. Og kjøperen gjenstår å velge egnet for seg selv. Vi merker bare at dimensjonene til hydrokassen, som gir komfort under bruk, starter fra 100 til 100 cm.

Pallens dybde i slike rørleggerarbeid er også svært variabel. Det er bokser med en palldybde på opptil 45 centimeter, hvor du kan ta et mini-bad eller bade et barn. Slike dype paller har vanligvis overflødig beskyttelse.

Hydrobox er vakkert på badet

form

Avhengig av pallen er hydrokassen rektangulær, kantet og asymmetrisk. Modellen med en rektangulær pall ser ut som et tradisjonelt badekar, som har bakvegg, tak og glassdører. Vinkelmodellen tiltrekker seg kompaktiteten. Det er praktisk å installere det i hjørnet av rommet.

Hjørne asymmetrisk hydrokasse

gidroboks

På hvordan du monterer hydrokassen, les vår artikkel om montering av dusjen.

Utvalg av funksjoner

Det finnes mange funksjoner i hydromassasje boksen. De viktigste blant dem i tillegg til standardfunksjonen til dusjen og badet er hydromassasje og dampbadstue. Blant de ekstra alternativene i hydraulikkboksen kan du også være telefon, radio, belysning og andre.

Vannmassasje i esken gir vanligvis massasje med bagasjens vann (hender, rygg, krage sone, skuldre), men kan også være representert ved muligheten for hydromassasje føtter. Du kan endre intensiteten av trykket for å massere vannstråler, så vel som retningen av deres innvirkning. De fleste hydromassasje bokser har en stor vannkanne for en tropisk dusj.

Hydromassasje i hydrokassen

En slik vanlig funksjon av hydrokassen, som et dampbad, hjelper ikke bare å slappe av og rense huden, men også å forbedre. Til dette formål helles aromaoljer i en spesiell enhet. I hver modell av hydrokassen er alternativene for dette alternativet unike, så spørg om dampbadkonsulentens funksjon.

produsenter

Det russiske markedet inkluderer hydrobusser av kinesiske, italienske og russiske produsenter - Apollo, EAGO, ESK, Doctor Jet, Sansa, Teuco, CRW, Radomir, Miracle. Apollo merkevare produkter stilig design og et stort utvalg av hydromassasje moduser med evnen til å endre styrken og retningen av vann. Hydrokasser av denne produsenten er utstyrt med et badstue regime, fotmassasje, kaskadekast.

En stor funksjonalitet er gitt av hydroblocks fra Miracle. De har hyller, håndklær, hetter, radioer, speil, såpe dispensere, lys og mye mer. Behandle enheten bekvemt ved å bruke berøringspanelet. I mange modeller er det en dampgenerator og en ozonisator. Fordelene ved denne produsentens produkter inkluderer kompaktitet.

Høykvalitets hydrokasse

Tips for å velge

For å velge en egnet hydrokasse, må du først vurdere enhetens funksjoner, deretter dens tekniske egenskaper, og deretter - kostnaden.

Å velge dette rørleggerarbeidet, ta en interesse i vanntrykket i huset ditt (dette er viktig for massasjefunksjonen). Det er best å kjøpe i spesialforretninger, hvor du får et garantikort og anbefaler eksperter som installerer en hydraulikkboks.

Velge en hydrokasse, ta også hensyn til den generelle utformingen av badet eller kompatibiliteten til slike rørleggerarbeid med individuelle elementer i rommet. Hvis badet er innredet i en klassisk stil, er det bedre for henne å velge en plastmassasje med gjennomsiktig glass eller plastgardiner. For Art Nouveau-stilen er en fargeboks eller modell med mørkede glassgardiner egnet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

30 + = 40