Înălțimea mașinii de spălat

Înălțimea mașinii de spălat

Puțini dintre noi merg pentru achiziționarea de aparate de uz casnic, fără a determina cel puțin despre ce parametri ar trebui să aibă un dispozitiv nou. De obicei, înainte de a merge la magazin, colectăm informații despre produsul care ne interesează: studiem publicitatea, căutăm directoarele online, întreabă prietenii. Astfel, cumpărătorii știu în avans ce cerințe trebuie să îndeplinească achiziția.

Alegerea unei mașini de spălat trebuie să țineți cont de multe criterii importante: tipul de încărcare, metoda de instalare, clasa de spălare și, desigur, dimensiunile dispozitivului. La urma urmei, după ce am făcut o greșeală de numai câțiva centimetri, vom crea noi dificultăți (de exemplu, poate fi necesar să demontați uși de interior sau să rearanjați mobilierul).

mașină de spălat-standard

Dimensiunile mașinilor de spălat sunt estimate de trei parametri: lățimea, adâncimea și înălțimea. În acest articol, vă vom spune despre ultimul indicator: veți afla care înălțime de stilalk este considerată standard și cum să determinați corect înălțimea dorită a dispozitivului.

înălțimea mașinii de spălat standard

Înălțime standard

Orice expert vă va spune că înălțimea standard a unei mașini de spălat modernă este de 85 cm. În contrast cu adâncimea și lățimea, care depind de mai mulți factori, inclusiv volumul rezervorului, această opțiune este de obicei lăsat neschimbat. Cu toate acestea, ar trebui să menționeze, de asemenea, modelele compacte cu o sarcină mică, care este de obicei achiziționate pentru o reședință de vară; Înălțimea acestor deșeuri este de aproximativ 60 cm.

Foarte rar, dar încă mai există modele de mașini de spălat cu o înălțime non-standard, dacă veți căuta bine, puteți cumpăra stiralki 65, 70 sau 82 cm în înălțime.

Datorită picioarelor de sprijin reglabile, standardul de 85 cm poate fi mărit la 90 cm sau mai mult. Pentru mașinile cu încărcare frontală și verticală, standardul de înălțime va fi același, dar trebuie reținut faptul că modelele verticale cu un capac deschis pot ajunge la 130 cm.

mașină de spălat în interiorul apartamentului

masina de spalat sub tejghea

Mașina de spălat se va potrivi sub chiuvetă?

Recent, designerii de interior și producătorii de aparate de uz casnic oferă multe soluții originale care fac posibilă utilizarea spațiului într-un apartament cât mai economic și funcțional posibil. Una dintre cele mai interesante idei este instalarea unei mașini de spălat sub chiuvetă în baie.

Pentru mulți, o astfel de decizie devine o adevărată mântuire, deoarece în băile mici și în bucătăriile noastre există un spațiu atât de mic pentru cele mai necesare. Singurul lucru care ar trebui luat în considerare: pentru întruparea acestei idei, nu fiecare chiuvetă și nu fiecare mașină de spălat va face. Despre ce chiuvete sunt potrivite pentru instalarea deasupra mașinii de spălat, puteți citi într-un alt articol.

Aceleași cerințe pentru mașina de spălat vor fi următoarele:

  • înălțime de până la 70 cm;
  • adâncimea este de 10-20 cm mai mică decât adâncimea cochiliei;
  • lățimea nu este mai mare (sau mai bună, puțin mai mică) decât lățimea cochiliei;
  • tip de încărcare frontală.

Vă rugăm să rețineți că mașinile de spălat și uscătoare nu pot fi instalate sub chiuveta, ca și în acest caz, pur și simplu nu va fi capabil de a deschide trapa de încărcare. Din aceleași motive, modelele verticale nu sunt instalate sub blat.

mașină de spălat sub chiuvetă

cum se calculează înălțimea mașinii de spălat sub chiuvetă

Ce alte dimensiuni sunt importante în alegerea dvs.?

Înălțime - nu este singura dimensiune pe care trebuie să o țineți cont atunci când alegeți o mașină de spălat-mașină. Cel puțin (și uneori mai mulți) parametri importanți sunt lățimea și adâncimea. În strataroks cu diferite tipuri de încărcare, aceste caracteristici pot varia semnificativ.

Astfel, adâncimea maximă a părții din față a modelului este de 60 cm, iar cea minimă - 32 cm latime dintre cele mai mari mașini cu încărcare frontală. - 60 cm, iar cel mai mic - 47.

Pentru modelele verticale, numerele vor fi diferite: adâncimea minimă este de 40 cm, adâncimea maximă este de 65 cm; cea mai mare lățime este de 60 cm, cea mai mică este de 33 cm.

mașină de spălat în bucătărie

mașină de spălat în baie

mașină de spălat încorporată

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 9 =