Mașini de spălat pe perete – soluție excelentă pentru o baie mică

Mașini de spălat pe perete - soluție excelentă pentru o baie mică

În fiecare an, aparatele de uz casnic sunt îmbunătățite și îmbunătățite, permițându-vă să alegeți un model pentru diferite utilizări și spații diferite. În special pentru proprietarii de băi cu o suprafață mică, sunt fabricate mașini de spălat cu dimensiuni compacte. Una dintre opțiunile pentru această tehnică cu dimensiuni mici este o mașină de spălat pe perete. În timp ce gama de modele de perete este mică și singura mașină de acest tip este oferită de Daewoo.

Masina de spalat pe perete

caracteristicile

 • Capacitatea mașinii este de până la 3 kilograme de rufe pe încărcătură. Un astfel de volum nu se potrivește unei familii mari, dar se va potrivi unei singure persoane.
 • Spinarea în modelul de perete de la Daewoo este reprezentată de clasa C și are 700 de rotații pe minut.
 • Nu există o pompă de scurgere în această tehnică, prin urmare, atunci când este instalată pe un perete, apa va fi drenată prin gravitate.
 • Nu există multe programe de spălare în această mașină (doar șase), dar puteți spăla majoritatea tipurilor de haine. Există programe separate pentru spălarea obiectelor de bumbac cu încălzire până la + 60 ° C, pentru spălarea delicată și pentru hainele pentru copii.
 • Spălarea în această tehnică aparține clasei B, adică cu murdăria ușoară pe care mașina o va face bine.
 • Pentru o mai mare siguranță, este posibilă blocarea unității de la copii.
 • Modelul de perete cântărește 16,5 kg, iar dimensiunile sale sunt de 55 cm x 29 cm cu 60 cm.

Masina de spalat pe perete - Specificatii

goodies

 • Dimensiunile acestei mașini de spălat sunt mici, deci este potrivit chiar și pentru cea mai mică baie.
 • Mașina nu trebuie să fie instalată pe podea, ceea ce eliberează spațiul pentru baie.
 • Încărcarea rufelor într-un astfel de dispozitiv este foarte convenabilă, deoarece nu este necesară înclinarea.
 • Unitatea are un aspect atractiv datorită designului la modă în stilul high-tech. Culorile rotunde, culoarea argintie, trapa din sticla rotunda - totul arata foarte elegant.
 • Datorită programelor scurte de spălare, mașina a spălat rapid lucrurile murdare.
 • Simbolurile și numerele de pe afișaj sunt mari, astfel încât acestea sunt clar vizibile.
 • Dispozitivul funcționează foarte liniștit.
 • Această tehnică este foarte economică și se caracterizează printr-un consum redus de energie electrică, apă și detergent.
 • Calitatea mașinii este foarte ridicată, deoarece este fabricată și asamblată în Coreea.

Avantajele unei mașini de spălat pe perete

contra

 • Într-o astfel de mașină nu va fi posibilă spălarea unei cantități mari de rufe.
 • Odată cu instalarea modelului de perete, pot exista dificultăți asociate atât cu locul de instalare cât și cu lucrul comandantului.
 • Stoarcerea în mașina montată pe perete este mult mai slabă decât în ​​tehnica standard. Același lucru se poate spune despre calitatea spălării.
 • Prețul modelului de perete este destul de ridicat.

testarea

Când au fost montate pe pereți, mașinile de la Daewoo au apărut la vânzare, au fost testate. Rezultatele spălării testului au arătat că mașina își face bine treaba. Desigur, dacă comparați calitatea spălării într-o unitate de perete cu orice mașină cu clasa de spălare A, atunci aceasta va fi mai mică. Dacă comparăm unitatea cu Daewoo cu alte mașini de spălat din aceeași clasă, atunci calitatea va fi aceeași, iar alți parametri vor face modelul de perete mai preferabil.

Separat în timpul testării sa stabilit că mașina practic nu vibrează. În plus, munca sa este aproape silențioasă, dacă nu țineți cont de ciclul de filare și de scurgere. Verificați acest lucru vizionând videoclipul de mai jos.

Lista de preturi

Dacă comparăm costul mașinilor de spălat cu pereți cu dispozitive standard cu parametri asemănători, modelele Daewoo costă mai mult utilizatorii. Prețul mediu pentru o astfel de mașină este de 16-23 mii de ruble.

Caracteristicile instalației

Instalați această tehnică poate fi numai pe un perete solid de pereți, în care nu există goluri interne. Puteți face acest lucru nu numai în baie, dar și în bucătărie, în spălătorie, în toaletă, în cămară sau pe coridor.

Deoarece pompa de evacuare în aparat nu este disponibil, iar apa de scurgere iese de tip chiuveta baie, atunci este necesară instalarea pentru a găsi un loc adecvat în apropierea conductelor de canalizare. Apa nu trebuie împiedicată să pătrundă în sistemul de canalizare.

Instalarea unei mașini de spălat de perete

Dificultatea instalării poate fi aceea că mulți masterat nu știu cum să o instaleze din cauza lipsei de experiență. Cu toate acestea, instrucțiunile pentru dispozitiv indică toate acțiunile, astfel încât instalarea se poate face cu propriile mâini. Și noi, la rândul nostru, oferim să urmăriți un mic tutorial video despre instalare.

opinii

Cumpărătorii care au ales o mașină de spălat pe perete pentru casa lor au rămas foarte mulțumiți de dimensiunile mici și de încărcarea ușoară a rufelor. De asemenea, printre avantajele tehnicii, proprietarii cheama spălare rapidă, design atractiv al dispozitivului, economie și funcționare silențioasă.

Masina de spalat pe perete

Masina de spalat pe perete

În ceea ce privește minusurile, acestea au fost remarcate doar în comparație cu mașina de spălat standard. Aceasta este o calitate scăzută a muncii, o rotație slabă și o capacitate scăzută. Mulți au subliniat de asemenea că este destul de dificil să se instaleze o astfel de mașină, iar prețul unui astfel de echipament este mai mare decât media.

Spălarea pe perete Daewoo

Sfaturi

Privind la mașina de spălat supradimensionată, ar trebui să cumpărați un model de perete de la Daewoo dacă:

 • Aveți nevoie de o mașină de spălat suplimentară, iar un model standard este deja instalat în apartament sau în casă.
 • Vrei să poți spăla rapid lucruri neașteptat de contaminate.
 • Vrei să ștergi hainele copilului separat.
 • Sunteți singurul chiriaș dintr-un apartament, deci nu aveți nevoie de o mașină de spălat spațioasă.

Spălător de perete - sfaturi și feedback

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3