Senzor de mișcare pentru iluminare

Includerea iluminării în unele camere sau pe stradă pentru întreaga perioadă întunecată este nerezonabilă. Pentru a arde lumina numai atunci când este necesar, un senzor de trafic este plasat în circuitul de alimentare al corpului de iluminat. În starea "normală", se rupe circuitul de alimentare. Când un obiect în mișcare apare în zona de acțiune, contactele se închid, lumina se aprinde. După ce obiectul dispare din zona de acoperire, lumina se stinge. Acest algoritm funcționează bine în iluminatul stradal, în iluminatul camerelor auxiliare, coridoarelor, pivnițelor, intrărilor și scărilor. În general, în acele locuri unde oamenii apar doar periodic. Deci, pentru economie și confort, este mai bine să puneți un senzor de mișcare pentru a porni lumina. 

Tipuri și soiuri

Senzorii de mișcare pentru comutarea luminii pot fi de diferite tipuri, concepute pentru diferite condiții de funcționare. Mai întâi trebuie să arătați unde poate fi instalat dispozitivul.

Senzorul de mișcare pentru pornirea luminii este necesar nu numai pe stradă

Senzorul de mișcare pentru pornirea luminii este necesar nu numai pe stradă

Senzorii de trafic pe șosea au un grad ridicat de protecție a incintei. Pentru o funcționare normală în aer liber, sunt luați senzori cu un IP de cel puțin 55, dar mai bine - mai mare. Pentru instalare în casă puteți lua IP 22 și mai sus.

Tipul de hrană

Apoi, trebuie să vă gândiți din ce sursă este alimentat senzorul de lumină. Există următoarele opțiuni: