Csempe “mókus”

Csempe

A kerámia burkolólapok használata a belső térben növeli a luxust és a funkcionalitást, így nem véletlen, hogy mind a szabadtéri, mind a beltéri munkákhoz használják. A burkolólapok sikere a minőségétől függ, az elismert vezető ebben a mezőben a "Squirrel" kerámia csempe.

A céget 1994-ben alapították Minszkbe, és ma 15 teljes fiókkal rendelkezik Oroszországban, Fehéroroszországban és még Washingtonban is. A fő tevékenység az olasz mesterek, a hazai piacra kerámia burkolólapok, természetes kő és mozaik.

Csempe "mókus"

Csempe "mókus"

Csempe "mókus"

Csempe "mókus"

Csempe "mókus"

Csempe "mókus"

Jellemzők

Az olasz kerámia burkolólapok preferálása nem véletlen. Az építőanyag Olaszországban történő gyártása a X. században kezdődött. Ezt az agyag gazdag lerakódása elősegítette, ami kiderült, hogy nagyon kényelmes anyag a feldolgozáshoz, de a legfontosabb a mindennapi életben erős és tartós. Eddig klasszikus olasz cserép egy piros agyag lemez majolikával.

Csempe "mókus"

Csempe "mókus"

Csempe "mókus"

A kerámia lemezek előállításának hosszú története nem tűnt el nyom nélkül. Több ezer olyan név létezik, amelyek valódi divattervezők lettek ebben az iparágban. A vásárlók és az elismerés versenyében a kerámia burkolólapok kivitelezése, minősége és formatervezése földelt. Ma az olasz lemez, melyet a legnagyobb eredetiség, formák és méretek jellemez. Kreatív színes megoldásokat fejlesztenek ki, nem formázott minták állnak rendelkezésre - vándor, hajlított és konvex, kombinálva a csempe más anyagokkal, például egy kővel. A határtalan megjelenés és megjelenés felett a divatvilág valódi guruk - Giorgio Armani, Valentino stb.

Mindezt tudva, a Skvirel csoportos szakemberek arra törekedtek, hogy a tökéletes építőanyagokat a hazai piacra hozzák, hogy a vásárlók lehetőséget kapjanak az épület divat első szójának javítására.

Csempe "mókus"

Csempe "mókus"

Csempe "mókus"

Csempe "mókus"

Csempe "mókus"

Csempe "mókus"

Választék és gyűjtemények

Ha az olasz csempe javát választják, gondosan tanulmányozza az olasz kerámiacserék választékát és gyűjteményeit a "Squirrel" cég katalógusában:

 • «Antares». Ez a gyűjtemény egy páratlan csillogó felület. A meleg színek a kivitelben finoman kombinálódnak fémes színnel.
 • «Amazzonia». Ez a fajta csodálatos módon másolja a fa textúráját, és létrehozza a fa burkolat illúzióját.
 • «Anthea». A gyűjtemény a klasszikus design szerelmeseinek szeretete lesz, akik olyanok, mint a visszatartott luxus és a gazdag fehér szín.
 • «Bajkal». Ez a gyűjtemény, melyet a hatalmas Baikal-tó inspirál, megpróbálja átadni a vizes felület szépségét és utánozni a hullámokat. A gyűjtemény hangzása fényes és nyugodt.
 • «Ikon». A gyűjtemény csempe háromdimenziós érzést kelthet, hiszen konvex formákkal rendelkezik.
Csempe "mókus"

Csempe "mókus"

Csempe "mókus"

Csempe "mókus"

Csempe "mókus"

 • «I Sassi». A gyűjtemény, amely felszívta a történelmet és a modernitást. Megjelenése során a csempe sokéves természetes kőhöz hasonlít.
 • «Joe». Azok számára, akik szeretik a luxus és a sokk. Fényes arany betétek, fényes - fényt és kreativitást biztosítanak.
 • «Kalahári». A kollekció csempe az afrikai sivatag rendkívüli színeit sugározza, és különleges báját ad a szobának.
 • «Plank». A gyűjtemény célja, hogy megőrizze a természeti felületet egy olyan csempe használatával, amely idősebb fa.
 • «Pompei». A gyűjtemény az ókor, a luxus és a gazdagok csodálói számára készült. Dekorációban és rajzokban gazdag.
 • «Rondo». A gyűjteményből származó csempeit világos tónusok és szép formák jellemzik, amelyek finoman díszítik a belső és a kedvesi tulajdonosokat.
Csempe "mókus"

Csempe "mókus"

Csempe "mókus"

Csempe "mókus"

Csempe "mókus"

Csempe "mókus"

Vásárlói vélemények

Válaszul az olasz csempere, a felhasználók megjegyzik, hogy kiváló minőségű, egyedi design. Bevallják, hogy az ilyen termék ára "harap", de az eredmény megéri. Azt is meg kell jegyezni, hogy ha a javításokat a lehető legrövidebb idő alatt tervezik, akkor a vásárlást tartózkodni kell, mert a szállítási idő hosszú lehet.

Csempe "mókus"

Csempe "mókus"

Csempe "mókus"

Csempe "mókus"

Csempe "mókus"

Csempe "mókus"

Példák a fürdőszobában

Ha a helyiség kicsi és rosszul világít, helyesebb a könnyű csempe használata. Ebben az esetben nem lehet szükségtelenül fényes és gazdag rajzok. Használhat kétsávos vagy csempefestéseket, amelyekben vannak tiszta vonalak és minták.

Csempe "mókus"

A nagyobb fürdőszobákban több hely van a képzeletnek. Itt lehetséges több lemezes változat, például egy mozaikból álló fal készítéséhez. Egy ilyen fürdőszobában a "Pompei" gyűjtemény nagyon elegánsnak tűnik. Magas csempe vizuálisan kiterjeszti a falakat, a fehér szín könnyedén és finoman aranyozott rajzokkal büszkélkedhet a belső luxus és az antik bohemianizmus iránt.

Csempe "mókus"

A "Rondo" gyűjtemény jól néz ki. Ez kissé egyszerűbb, mint a "Pompei", hanem díszíti a belső tér, és teszi könnyű, tágas és exkluzív.

Csempe "mókus"

A boldog és kreatív, a gyűjtemény "Joe" gyűjtemények nagyon vonzóak lesznek. A fürdőszoba világos és világos, hogy hozzájáruljon a vivészettség és a dinamika érzéséhez, ami az arany és a fehér csillámló hatásának köszönhető.

Csempe "mókus"

Ha sötét színeket használ a padlón ("I Sassi" vagy "Kalahari" gyűjtemények), akkor nagyon érdekes hangsúlyozni a színes megoldást és kiemelni a padlót.

Csempe "mókus"

Csempe "mókus"

Határozottan a "Squirrel" csempék használata garantálja a pozitív érzelmeket. Kiváló minőségű, széles választékával a megjavított helyiség felülmúlhatatlan és kényelmes.

Csempe "mókus"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 − = 18