Hányan mérik a mosógépet?

Hányan mérik a mosógépet?

Az új mosógép kiválasztása nem könnyű feladat, hiszen a háztartási készülékek piacán a választék széles választéka miatt a fej egyszerűen megfordul. Minden modell tucatnyi paraméterben különbözik, nagyon nehéz megérteni, melyik felkészületlen ember. Szükséges a fontosabb paraméterek elkülönítése a kevésbé fontosaktól, az olyan fogalmak tanulmányozása, mint a mosás vagy a spinosztály osztályozása és számos más részlet figyelembe vétele.

Mosógépek

A legfontosabb kritériumokon, például a rakodási típuson vagy méreteken kívül, kevésbé fontos tényezőket is figyelembe kell venni. Például a mosógép súlya nem az a kritérium, amelyet az ügyfelek először figyelnek. Bizonyos esetekben azonban az egyik kulcsfontosságú kiválasztási kritériumgá válik (például, ha a család gyakran térjen át helyre). Ebben a cikkben megmondjuk a mosógép súlyának fontosságát, és mely modellek előnyben részesülnek - könnyű vagy nehéz.

Mi határozza meg a súlyt?

A különböző modellek mosógépek közötti súlykülönbség tíz kilogramm. Az alátét tömegét több tényező határozza meg, beleértve a héj anyagát, a tartály térfogatát, a telepítés típusát és további funkciókat, amelyek további felszerelést igényelnek (például ruhadarabok szárítása).

A szakértők szerint a mosógép súlyát nagymértékben befolyásolja az ellensúlyok, amelyek a dob megfelelő kiegyensúlyozásához szükségesek. Ezeknek az elemeknek a tömege a gyártóktól függően eltérő lehet - tehát a súlykülönbség azonos méretű modellek között.

Mosógép

Könnyű vagy nehéz, jobb választani?

A mosógép kiválasztásakor ezt a kérdést nem minden vevő zavarja meg - a legtöbb esetben az egység súlya nem döntő fontosságú. Ha azonban valamilyen okból nem vagy köztük, akkor ez az információ hasznos lehet az Ön számára.

Úgy gondolják, hogy a könnyű mosógépek kevésbé stabilak. Ez különösen akkor észrevehető, amikor a készülék forog, amikor a készülék hirtelen rezegni kezd és ugrik. Ezért sokan inkább egy nehezebb modellt preferálnak - annál nehezebb a gép, annál stabilabb.

De nagyon nehéz egységek válnak igazi probléma, amikor a stylalka kell szállítani egy új lakást, vagy egy szolgáltató központ. Ezért jobb, ha az átlagos mutatón maradsz - olvass tovább az alábbiakban.

Mosógép

Mosógép

Egy szabványos mosógép súlya

A mosógép normál súlya nehéz meghatározás, mivel számos különböző tényezőtől függ, amelyeket az előző fejezetekben említettünk. A legapróbb modellek, amelyeket ma a boltokban eladnak, 30 kg-nál kisebb tömegűek és a legnehezebbek - több mint 100 kg-ot.

Azonban a nagyon könnyű és nagyon nehéz mosógépek a piacon még mindig kisebbek. A modellek többsége 50 és 80 kg között van. Ez az indikátor, amit az átlaghoz lehet venni.

Ha a stylalk súlya 50-80 kg között van, azt jelenti, hogy jó ellenállása van, és emellett teljesen hordozható.

Az alábbi videóban látható néhány népszerű mosógép modell az LG-től.

Tippek a választáshoz

  • A keskeny mosógépek nagyon népszerűek a kis lakások tulajdonosai között. De ezek a mosógépek egy hátránnyal rendelkeznek, amelyet meg kell tudnia: egy kis lábnyom, erős rezgések keletkezése közben. Ezért a gyártók gyakran súlyosan súlyozzák a szűkebb modelleket, stabilabbá téve őket.
  • Mosógép kiválasztásánál figyeljen olyan tényezőre, mint az automatikus kiegyensúlyozás. Ez egy viszonylag új tulajdonság, amelyet a gyártók a legmodernebb alátétekkel szereltek fel. Szabályozza a dob forgásának sebességét, amely megakadályozza a rezgések és a zajcsillapítás megjelenését.

Mosógépek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + = 11