Mi a mobiltelefon egy mosógépben?

Mi a mobiltelefon egy mosógépben?

A modern világban egyszerűen lehetetlen technológia nélkül élni. A háztartási készülékek gyártói folyamatosan új megoldásokat keresnek a továbbfejlesztett termékek megteremtése érdekében. A mosógép méhsejtje innovatív találmány, amely nagyszerű lehetőségeket nyújt az ügyfelek számára.

Mosógéppel egy méhsejt

A hagyományos rúd jellemzői

A mosógép dobja rozsdamentes acélból készült kis tartály formájában van bemutatva. Számos lyuk van a mosás folyamatában. Minden gyártó önállóan meghatározza a dob méretét és a lyukak számát, de ez nem befolyásolja jelentősen a folyamatot.

Mosógép egy hagyományos dobdal

A mosógép használatának egyik fő hátránya a ruhák kopása. Amikor a dob nagy sebességgel forog, a szálak dörzsölnek ellene, és idővel elveszítik eredeti megjelenésüket. Mosás közben a szövet behatol a lyukakba a víz intenzív nyomása alatt. Sok mosógépgyártó egyszerre többféle mosást biztosít a kopási folyamat nullára való csökkentése érdekében, de ez sokat nem segíti. A cellás dobot kifejezetten azért készítették el, hogy sok mosás után a ruha megtartotta megjelenését.

Cellás dob

nyalánkság

  • Ez különbözik a simaságtól, így a mosás alatt kevésbé kopik a szövet. A gördülő eljárásnak köszönhetően köszönhetően a tartósságának és erejének köszönhető.
  • Kis átmérőjű lyukak felelős a vízkeringésért, lehetővé teszi, hogy a víz hosszabb ideig a dobban maradjon, és védje meg a szövetet a súrlódástól a mosószer egy vékony filmjével. Továbbá, a kis lyukak gyakorlatilag nem feszítik meg a szövetet, amikor fonódnak.
  • Celluláris dob van a konkáv méhsejtek speciális kialakítása, ami csökkenti a ruhadarab súrlódási folyamatát a dob falai mentén.
  • mert a villamos energia és a vízfogyasztás csökkentése A méhsejtes mosógép ideális megoldás.

Méhsejtes dob mosógéppé konvex textúrával

ellenérvek

Az egyetlen hátránya a költség, mert az új technológiák mindig drágábbak. Egyes felhasználók úgy vélik, hogy nem szabad túlfizetni egy ilyen vásárlásért, bár felismerik annak fölényét.

Mosógéppel egy méhsejt

Hogyan történt?

Miele, az egyik legkedveltebb mosógépgyártó 2001-ben egy eredeti megoldást kínált - egy méhsejt-dob létrehozását, amely hasonlít a méhházak méhsejtjeire. Kis kerek lyukakkal rendelkezik, amelyek sugara csupán 1,65 mm. Számuk sokkal kisebb, mint egy hagyományos dobban. Ez a lehetőség sok tekintetben meghaladja a szokásos dobot. A méhsejtes mosógép tisztán végez mosást. A szövet gyakorlatilag nem elhasználódik még a spin-off során sem. A kis lyukak is "meghúzzák" a ruhákat, de kevesebb erővel, mint egy hagyományos dob.

Még vizuálisan is a méhsejt jobban néz ki, az üregek szinte észrevehetetlenek. És a mosási folyamat semmilyen módon nem különbözik a szokásos mosógéptől.

Mosógéppel egy méhsejt

A mobiltelefon megjelenésének módja a Miele videóból látható.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 − = 59