Fürdők két – az érzelmek egységét

Fürdők két - az érzelmek egységét

Mi lehetne kellemesebb, mint egy kellemes este egy kemény munka után, a meleg vízben és a fürdő csendjében? De hogyan tölthet egy estét egy szeretett társaság társaságában? A modern belső ötletek lehetővé teszik, hogy egy kellemes fürdési folyamatot és egy szeretett emberrel való kommunikációt ötvözzenek, mert ebben az esetben a tervezők kifejlesztették és megvalósították az ötletfürdőket a kettő számára.

Ha az első dolog, ami eszedbe jut, hatalmas fürdők a medencék mérete, akkor ez a cikk határozottan az Ön számára. Ma a fürdőszoba kis méretére tekintettel dupla fürdőt lehet készíteni. De többet mindent.

fürdő két

Formák és méretek

Mindannyian hozzászoktunk hozzá, hogy a fürdõ csak téglalap alakú lehet. Nos, mint maximum, ellipszis alakjában. A gyártók azonban olyan sokféle formát kínálnak, amelyet a felkészületlen fogyasztó nyilvánvalóan nehéz választani. Természetesen kényelmesebb lesz a nagy fürdőben történő kezelés, meglehetősen nehéz megmondani az esetleges változatokat, de a leggyakoribb fürdőzésre vonatkozó ötleteket két ember számára érdemes fedezni.

fürdő két ember számára

Tehát a kettős fürdők lehetnek a következő formák:

négyszögletes

Ha a fürdőszoba mérete lehetővé teszi, akkor ez a lehetőség nagyon jó lesz. Egy normál fürdőben a szélesség legfeljebb 80 cm, a fürdő kettő nem lehet kevesebb 1 m-nél, átlagos szélessége akár 1,5 m is lehet.

Egy kis fürdőszoba befogadhatja az ilyen szépséget, de itt van a hely, ahol nyilvánvalóan nem elég, és csak megragad mindent, ami kéz a kézben van. Ha úgy ítéli meg, hogy a padló és a falak nedvesek, fennáll a sérülés veszélye. A kétüléses téglalap alakú kádak standard méretei 190x120 cm, így a 6 négyzetméteres fürdőszoba méretaránya egyértelműen szűk lesz.

Négyszögletes kád

Nagy fürdő két fő részére

Ovális fürdő két

sarok

Ez a lehetőség előnyösebb. A sarokfürdők lehetővé teszik a helytakarékos megtakarítást, valamint a kényelmes illeszkedést. Még a kis méretű fürdőszobában is biztos lehet benne, hogy a sarokkád mindenhol fel fog tűnni. Az egyetlen "de" az, hogy csak ülő helyzetben lehet. Azonban a kettő számára ez nem olyan nagy hátrány, különösen azért, mert az ilyen fürdők nagyon kényelmes korlátok az oldalon.

Fürdő két szögletes

2-in-1 "

Nem egészen a szokásos lehetőség, a két tálat azonnal összekapcsolva. A keverő és a kifolyónyílások a fürdő közepén vannak, mintha két edényt egyesítenének egyszerre egy szűkület segítségével. Egy ilyen fürdőben nagyon kényelmes vízkezelést igényel, és nem igényel annyi helyet, mint egy négyszögletes. A borókák korlátokkal vannak felszerelve, és kényelmes háttámla található az ülésen.

Fürdők két tálcával

ovális

Rendszerint hidromasszázs rendszerrel vannak felszerelve, és áramvonalas formákkal és áramló vonalakkal rendelkeznek. Egyes gyártók kiegészítik az ovális modelleket megvilágítással, fejtámaszokkal és még asztallal is.

Ovális fürdő két

Fürdő kettőnek ovális alakú

Fa kád

szokás

A gyártók különféle nem szabványos fürdő megoldásokat gyártanak, amelyek rendkívül bizarr alakúak. Nem valószínű, hogy egy ilyen fürdőt vásárolna egy közönséges szaniteráruházban, mert minden nem szabványos forma általában rendelésre készült. Az ilyen szokatlan megoldások legérdekesebb változatát az alábbiakban ismertetjük.

Fürdő két nem szabványos formához

Aszimmetrikus fürdő két

A legkülönösebb formák

A gyártók, amint nem excel létrehozása fürdő két, építeni benne hidromasszázs fúvókák, fogantyúk, fejtámlák. Néhány fürdõt a kerület mentén is el lehet látni minden szükséges bútorral. Igaz, és az ilyen fürdők mérete megfelelő. A két szív alakú fürdők nagyon népszerűek. Romantikus, nem igaz? Az aromás gyertyákkal, virágokkal és pezsgőüvegekkel körülvett csodálatos módja annak, hogy megünnepeljük a Valentin-napot, egy évfordulót, vagy csak egy estét szervezzenek kettőért.

Kád alakú szív a mancsokon

Ha szeretné, akkor forduljon meg, akkor forduljon figyelmet a kettő jacuzzira, amely hidromasszázs fúvókával, fejtámlával, beépített fűtéssel, LED-es lámpákkal és egy sebességváltóval rendelkező motorral foglalkozik. És ez valójában nem feltétlenül a legteljesebb felsorolás a rendelkezésre álló lehetőségek közül!

A "Romeo and Juliet" névvel ellátott fürdő két modellje van, ahol a leeresztőnyílások és tartályok találhatóak úgy, hogy a szerelmesek egymás felé nézzenek.

Végül szeretnék megemlíteni egy újdonságot, mint a "Yin és Yang" modell. Ez egy két részből álló tartályból álló kád, amely egymástól elválasztható. Ennek a modellnek az előnyei az, hogy mindenki saját magára állíthatja a vízhőmérsékletet és habot használhat.

Kádfürdő

Romantikus fürdő két fő részére

fürdő

Fürdõ két, állvány alatt a pohár bor

Fürdő két káddal kettőnél

A választás jellemzői

Válasszon egy dupla fürdőt sokkal nehezebb, mint az egyszemélyes.

A választás során vegye figyelembe a következőket:

 • A szoba mérete.
 • Ne csak az Ön preferenciáit, hanem más ember ízlését is fontold meg, mégis két fürdőt választasz, nem pedig egyet.
 • Kölcsönözze a fürdést a kettő számára pénzügyi lehetőségeivel. Figyelembe véve ezt, már dönteni, de szükség van további fejtámlákra, egy hidromasszázs rendszerre, egy speciális alsó bevonatra? Minden további lehetőségért extra díjat kell fizetni.
 • Meg kell értened, hogy a vízügyi eljárások együttes alkalmazása nem a vízmegtakarítás, hanem a közös időtöltés. By the way, a vízfogyasztás tekintetében nehéz elvileg beszélni, hogy pénzt takarítanak meg egy fürdőszobának kétért, mivel sokkal több kötet van.
Együtt a kádban

Hozzon létre egy romantikus hangulatot

Tehát egy estét terveztek kettőre, és úgy döntöttek, hogy a fürdőszobában közös vízkezeléssel kezdik. Fel kell készülnünk arra, hogy romantikus hangulatot hozzunk létre.

Hozzon létre egy romantikus hangulatot

Fehér törölköző

Eper és pezsgő

Gyertyák habos fürdőben

Gyertyák a padlón

Fürdő két virággal

Hogyan kell csinálni, lépésről lépésre megértjük:

 • Ne kezdj hozzá díszítéssel a belső térben. Mindent szükségtelen kizárni: nincs törölköző, függöny, hajkefe, zsebkendők és más hétköznapi tárgyak. Ha van egy kis fürdőszobája, akkor ez is a kezedbe kerül, akkor azonnal több helyet fogsz érezni.
 • Minden felület tökéletes tisztasága szükséges. Vannak gyertyák, vagy sem - ez nem számít, hiszen mindenesetre nagyon jó lesz, ha a fények a felületeken játszanak.
 • Világos fürdőszobában helyénvaló fényes ékezeteket elhelyezni. Például a vörös rózsák szirmai, amelyek gyönyörűek a vízben vagy a hab háttérjében. Hozzáadhat gyertyákat piros színű vagy eper, mert a skarlát a színe a szeretet és a szenvedély.
 • Elég törülközők nélkül nem, de jobb, ha nem mindennap, de bolyhos és fehér. A szomszédokkal díszített fürdőszoba mellett helyezhető el.
 • A fürdőbe különféle aromás folyadékokat vagy olajokat adhat. De nem lehet túlzás, hogy a szag nem éles.
 • Ha egy pezsgõs estet terveznek, akkor jobb, ha egy jégvödörbe teszik, ellenkező esetben a forró víz közelében gyorsan felmelegszik. A pezsgő és a snackek esetében jobb, ha egy külön kis asztalt hoznak létre.
 • Rendezzük el a gyertyákat. Egyesek a víz felszínén is futhatnak, a fennmaradóak gyönyörűen elhelyezhetők a kád szélén. De ez némi kellemetlenséget okoz, mert fennáll annak a veszélye, hogy valamit megsértenek. Jobb, ha a gyertyákat a padlóra vagy a fürdőtől távolabb helyezik el.
 • Néha tengeri sót lehet hozzáadni a vízhez, vagy tartalmazhat néhány romantikus kompozíciót.

Kreatív ötletek és fürdő receptek

A fürdőszobában a kellemes est garantálja az érdekes ötlet megvalósítását.

Csokoládé fürdő két

Kádfürdő két romantikus hangulatban

Romantikus dátum a fürdőben

Úszó gyertyák

Románc a fürdőszobában

Romantikus est

Romantikus légkör a fürdőszobában

Fürdő két rózsaszirommal

A közös fürdőzés ötlete meglehetősen kiterjedt, de kreatív ötleteket hozhat:

 • Csokoládfürdő. A csokoládé öröm hormont tartalmaz, és a csokoládéfürdő nemcsak kellemes, hanem jótékony hatással van a bőrre is. Készítsünk egyszerűen, elegendő 200 g kakaóport adalék nélkül, hígítsunk egy liter meleg vízzel, keverjük addig, amíg a kakaó teljesen fel nem oldódik, és az elegyet a fürdőbe adjuk. Egy ilyen érdekes eljárás tökéletesen kiegészül a pezsgővel és a szamócával a csokoládéval.
 • Lebegő szívvel. Vágja ki a kis szíveket a kétoldalas kartonból. Meleg szavakat vagy vallomásokat írhatnak. A karton szívét laminálni kell például a nyomdában. A színeket felhúzhatja a víz felszínére, és a falhoz vagy a tükörhöz rögzíthet egy részt.
 • Tengeri út. A tengervíz illúziójának megteremtéséhez adj hozzá tengeri sót a fürdőbe, kékes színű vízzel színezve. Csendes zenét pihentetni a tenger hangjaival, a fürdőkagyló és a gyöngyök körül, egy művészi rendetlenségben, egy kis tengeri só körül megszórva, és egy bolyhos kék törülközőt tesz a fürdőszoba mellett. A tengeri elrendezés újjáélesztéséhez írj egy cikket a szeretetre vonatkozó nyilatkozatról, és tedd egy palackba, amely lebeg a kádban.
 • Masszázs pihentető olajokkal. Készítsünk fürdőköpenyt, aromás olajokat és illatos gyertyákat. A szagok nem lehetnek egymással ellentétesek. Hozzon létre egy szenvedélyes és érzéki környezetet, válasszon egy levendulát illatot. A képet a vízben lebegő rózsaszirmokkal egészítheti ki. Az olajok pihentető hatásúak és kedvező hatással vannak a bőrre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 − 58 =