Hogyan válasszunk minőségi kínai fürdőt?

Hogyan válasszunk minőségi kínai fürdőt?

Ma Kína vezető szerepet tölt be a szaniterek termelésének piacán. Annak ellenére, hogy jelenleg mutat erős tendencia, hogy a fő üzleti a legtöbb európai márkák Kínában, ez nem akadályozza meg, hogy dolgozzon ki gyors ütemben és a kínai termelés A kereskedelmi márkák. A kínai szaniterek nagy részét Guangdong gyártja. Ne maradjon hátra, és a Fujian és Sanghaj területét. Szállítása a kínai szaniterek végezni szinte az egész világon, gyorsan meghódította a piacot, így a termelés vezető európai márkák messze maga mögött. Az ügyfelek a világ minden tájáról az első helyen vonzza elfogadható áron, jó minőségű egészségügyi modulok és a technikai berendezések. Tekintsük a kínai fürdők fő gyártóit.

Fürdő kettő Kínában

Kínai akrilfürdõ hidromasszázzel

Kerek fürdő hidromasszázs

mitológia

A honfitársaink többségében számos stabil, de a rossz mítoszok gyökerei a kínai termelés méltatlan minőségéről szólnak. Ezek a hiedelmek a kilencvenes évek végén alakultak ki, amikor az orosz piac elárasztotta a nagyon alacsony minőségű kínai olcsó fogyasztási javakat.

Fürdő az Eago márkától

De ha elemezzük Kína jelenlegi kereskedelmi kapcsolatait, látni fogjuk, hogy Európában, Ausztráliában és még Amerikában, a minőségi előírások ellenére, élvezik a kínai termékek használatát. Kiderül, hogy Kína régóta megalapozott jól ismert vállalatok gyártását, beleértve a vízvezetékeket is, amelyek szigorúan ellenőrzik a termékeket.

Ezeknek a termékeknek a minõsége nem minõségi a minõségben, mint a márka hazája, de a költségek fele annyi potenciális vásárló számára fontos tényezõ. Végtére is, ha a prioritás a funkcionalitás, akkor nincs értelme túlfizetni az európai márka népszerűségéhez.

Ovális akril fürdő

Poligonális fürdő a kínai Apollo márkából

Kínai stílusú kád retro stílusban

Természetesen meg kell érteni, hogy a fürdő, nem csak a kínai fürdő minősége a szaniteráruk gyártására specializálódott cégtől függ.

Még a fürdőkamra vizuális ellenőrzése is azonnal segít következtetéseket levonni a termékek minőségéről:

 • gondosan vizsgálja meg,
 • ellenőrizze a tartósságot,
 • ellenőrizze a mérgező szagokat.

Egy engedéllyel rendelkező vállalat szükségképpen garanciát nyújt a vevőnek, és lehetőséget nyújt a visszatérésre vagy cserére.

Fürdő, üvegbetét és hidromasszázs

A termelés "kínai"

Eddig, van egy olyan felfogás, hogy sem a kínai kormány, sem a gyártók maguk nem alkalmazzák kellő tekintettel a szerzői jog, és a történeteket olcsó kínai hamisítvány régóta nem meglepő. De az ilyen esetek összefügg azzal a ténnyel, hogy az ország törvényei nem írnak elő kötelező termék Cégbejegyzés szerezni védjegy, de nem garantálja a szerzői jogok védelmét egyidejűleg. A szellemi tulajdonjogok hivatalos bejegyzésével a kormány teljes mértékben garantálja a termelő jogainak védelmét.

Mini medence kínai eredetű

Szokatlan fürdőkád a lábakon hidromasszázs

Luxus kád gyártó Kínában

De most a helyzet radikálisan megváltozott. Bár ez a titokzatos, gazdag történelemmel és kulturális örökséggel rendelkező ország továbbra is rejtély sok európai számára, a közvélemény fokozatosan pozitívvá változik.

Jelenleg a kínai termelés szinte minden tekintetben vezető szerepet játszik, az ország gazdasága gyorsan fejlődik. Jelentős hozzájárulást jelent Kína termelési kapacitásainak fejlesztéséhez az amerikai és európai országokban, amelyek saját termeléssel rendelkeznek a Közép-Királyságban, és több millió dollárt fektetnek be az ország fejlődésébe.

Maguk a kínaiok nagyon gyorsan megtanulják a nyugatiakat, így jól képviselik az európai vevő kívánságait.

Kínai fürdő zuhanykabinnal

Vezető márkák

Tekintse meg a nagy keresletű vezető márkákat.

Appollo

Appollo Társaság több mint egy évtizede képviseli termékeit az orosz piacon, régóta méltó helyet nyert az üzleti szintű márkák között, és állandó népszerűséget élvez a lakosság körében. A vállalat folyamatosan bővíti termelését és javítja a termékeit, folyamatosan bemutatja a vevõknek számos újdonságot.

Bath Apollo SPA

Akrilfürdő hidromasszázs Apollo

Kompakt fürdő két személy számára

Bath aszimmetrikus Apollo

Corner Whirlpool Apollo

Fürdőszobai betűkészlet szabadon álló

Kolosszeum

Kereskedelmi márka Coliseum a Coliseum Bas céget képviseli. Több mint hét éve az orosz piacon szállították a Coliseum termékeket. A vállalat tevékenységének fő prioritása a minőségellenőrzés, a rendelkezésre állás, a modern design.

Bath COLISEUM

Gemy

Cég Gemy specializálódott a pezsgőfürdők gyártásában. Ez a vállalat 1990-ben alakult a Foshan tartomány ipari övezetében. A Gemy csak minősített termékeket gyárt kiváló minőségű akrilból, amelyet sikeresen értékesítenek Európában, Oroszországban, az Egyesült Államokban és más országokban.

Hidromasszázs kád felső zuhanyzattal

Háromszögletű hidromasszázs kád

Négyszögletes fürdő hidromasszázzsal

Asymmetric bath Gemi

Ovális falra szerelt fürdõ

Vörös mini medence hidromasszázs és világítással

folyó

Brand River - a piac 2001 óta ismert. Annak ellenére, hogy ez egy fiatal cég, a folyami termékek minősége nem kérdéseket vet fel. A vállalat termékei teljes körűen tanúsítottak, minőségük pedig teljes mértékben megfelel a nemzetközi szabványoknak. A cég környezetvédelmi anyagokból készült zuhanykabinok gyártására specializálódott.

Fürdő a kínai márka folyó

golf

Company Golf termel a fajta és népszerű az egészségügyi termékek világában. De tevékenységének fő iránya a hidromasszázs zuhanykabinok és fürdő kabinok gyártása.

A cég legújabb innovációja alapvetően új fejlesztés volt. A cég mérnökei olyan innovatív modellt készítettek, amely kombinálja a zuhanykabinot és az infravörös szaunát, amely nemcsak Kínában, hanem a világ minden táján nagy szükség van.

Kerek önálló hidromasszázs kád

Négyszögletű kád golf

Nem szabványos fürdőszoba két fő részére

Forró kád a Golf márkától

Bath a márka Golf

Ovális fürdő

Huber

Huber cég szaniterek gyártására 1968-ban alakult. Abban a pillanatban, a termékek széles skáláját a cég a kereslet kielégítésére minden vásárló. Zuhanyzók, fürdők, hydrosaunas a kortárs design és számos hasznos funkció könnyen kezelhető és tartós, mint végre csak kvalitatív tanúsított anyagokat.

Huber zuhanykabinok

Vela

Kínai Vela cég Ez termel szaniterek különféle, de a fő prioritás a termelés zuhanykabinok, ami a minőség, a funkcionalitás és a design, vagy bármilyen módon rosszabb, mint a jól ismert európai márkák.

Bath a Vela cégtől

előnyök

Az optimális "ár-minőség" arányt azzal a ténnyel érik el, hogy a hitelesített kínai akril kádak a helyi gyártók által gyártott minőségi öntött akrilból készülnek.

A választék még a leginkább válogató vevőt is meglepte különféle tervezési ötletekkel, stílusokkal, méretekkel és formákkal. A kínai mesterek bátran használják kreatív ötleteiket, különös figyelmet fordítva a kényelem széles választékára, nem felejtve el az olcsó költségkereteket. Ezekben a modellekben nagyon kényelmes lehet a lehetőség, hogy fokozatosan kitöltsék a fürdőt. Például, ha a legegyszerűbb akril fürdőt minimális műszaki tartalommal vásárolja meg, szükség esetén további lehetőségeket is telepíthet.

Mini medence kínai eredetű

Akril aszimmetrikus kád Kína

Fa kád gyártása Kínában

Széles választék - a formáktól az anyagig

Az új fürdő választása nagyon bonyolult és problémás folyamat. Hogyan kell a helyes választást tenni, hogy ne bánj a fürdő működése közben?

Először is el kell döntenie, mit szeretne látni a fürdőszobában. A modern fürdőpiac olyan sokrétű, hogy egy felkészületlen vevő nagyon nehéz navigálni.

Határozza meg a fürdő térfogatát, az anyagot, amelyből készült, a forma és természetesen a gyártó kiválasztása. A fürdő térfogata általában 200 litertől (kis) és 250-300 literig terjed (nagy). Egyes gyártók kínálnak és a fürdőkádat, amelyek kevesebb mint 150 literet tartalmaznak.

Alap formák és fajták

A modern fürdők Kínából a formatervezők széles választékát és modellek módosításait vonzzák.

Nemcsak klasszikus formái, hanem sok más lehetőség is létezik:

 • karfákkal;
 • lépéseket;
 • világítás;
 • pezsgőfürdős
 • TV;
 • elektronikusan vezérelt.

A nem szabványos formájú fürdők általában egy ilyen univerzális anyagból készülnek, mint az akril.

Akril sarokkád lépcsővel

Innovatív fürdő a KKR márkától

Kis kád

A fürdőkád formáját kell előnyben részesíteni, minden egyes esetben külön kell eldönteni:

 • Klasszikus téglalap alakú fürdők A legegyszerűbb lehetőség a standard lakások kis fürdőszobával. Az ilyen fürdők könnyen bejuthatnak a legkisebb helyiségekbe, ráadásul a klasszikus fürdő a legolcsóbb megoldás.
 • Sarokfürdők - kitűnő kompromisszum azok számára, akik nagy kapacitású fürdőkádat szeretnének vásárolni, de kis fürdőszobával rendelkeznek. A fürdőnek ez a formája lehetővé teszi, hogy tisztességesen takarítson meg helyet, és ne kényszerítse magától a kényelmet. Nagyon gyakran a kínai sarokfürdők is rendelkeznek hidromasszázs funkcióval.
 • Ovális alakú fürdők Tegyen egy tágas szobát. Ezek a fürdő nézd drága és keresett mind a fal mentén, és a közepén a fürdőszobában. Kiválasztása ovális kád - ez elég drága, mivel ezek a fürdők vannak kötve kell felszerelni szép extra funkciók, mint például a világítás, hidromasszázskád, és különösen drága modellek - elektronikus vezérlés az összes funkció.
 • Kerek formájú fürdők ötvözik a vagyon és a luxus fogalmát. Végül is, hogy telepíteni egy ilyen fürdő igényel egy igazán hatalmas szobában. Az ilyen modellek fel vannak szerelve jacuzzi, hidromasszázs és számos egyéb funkcióval.
Kínai motívumok a fürdőszoba belsejében

Alapvető kiválasztási kritériumok

A választás fontos tényezője az anyag, ahonnan a fürdőt készítik:

 • Öntöttvas fürdők hosszú élettartamúak, kiváló korróziógátló tulajdonságokkal rendelkeznek, megőrzik a hőt. Az egyetlen hátránya - egy csomó súly, pozitív oldala - száz kilogrammos fürdő fog felelni minden súlynak.
 • Acél fürdők Gazdaságos lehetőség a kis jövedelemmel rendelkezők számára. Az ilyen fürdők legfőbb hátrányai a rövid élettartam, körülbelül 10 év, erőteljes zaj és nagyon könnyű súly, legfeljebb 25 kg. Továbbá ezek a fürdők nagyon gyorsan hűlnek. Leggyakrabban az acélt olyan ülőterek készítésére használják, amelyek a legkedveltebbek a szállodai, szállodai, bérelt apartmanok.
 • Akrilkádok jelenleg a modern vízvezeték legjobb megoldása. Az ilyen kádak előnyei több mint hátrányok. Az akril, mint az öntöttvas, jól hőt takar, nem hajlamos a korrózióra, nem veszi fel a mészet és a csapadékot kemény és piszkos vízből. Véletlenül megsérült az akril kád felszíne könnyen visszaállítható. Az akril kád egyetlen hátránya, hogy 80 fok feletti hőmérsékleten deformálódik, ezért meg kell tagadnia az ilyen forró fürdőt.
 • Műanyag fürdők - Az akril fürdők számára egy olcsó csere. Az ABS műanyag törékeny anyag, nagyon rövid élettartam, legfeljebb 5 év, gyakori javítások és helyreállítás szükséges. Megtalálhatóak és kombinálhatók a lehetőségek - a kád kívülről akril, a belsejében műanyaggal van ellátva. Egy ilyen fürdõk jó ellátással egy kicsivel hosszabb ideig tarthatnak, de nem sokat.
Fürdőszoba belső terek a Feng Shui

A belső tér keleti stílusban

Tehát az alapvető kritériumok a fürdő kiválasztásához, ami segít kiválasztani a legoptimálisabb vásárlási lehetőséget.

 • A szaniteráruk árkategóriájának meghatározása.
 • Az anyag kiválasztása, amelyből a fürdőt elkészítik, figyelembe véve elsősorban a technológiai jellemzőket, például a kényelmet, az erőt és a tartósságot.
 • Definíció dimenziókkal, alakzattal és további funkciók elérhetőségével.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 − = 86