Kabinet mosogatógéphez a fürdőszobában

Kabinet mosogatógéphez a fürdőszobában

Rendelés a fürdőszobában segít különböző szervezők, kosarak és polcok támogatásában. És ha egy szekrényt készítesz egy mosógéphez?

sors

A szoba mérsékelt terében a térnek különleges súlya van. A szekrények, polcok és beépített szerkezetek függőleges helyet használnak, amelyet ritkán használnak a fürdőszobában.

Ezért a kabinet lehetővé teszi számos probléma megoldását:

 • Helyet takarít meg: mindent, amit fel a padlóra vagy mosógépet, rendezheti a polcokon, felszabadítva a padlót.
 • Rendelés: a padlón nem lesz túl sok, könnyebb lesz mosni.
 • A szekrény biztonságos, esztétikus és kényelmes módja a háztartási vegyi anyagoknak a gyermekek és az állatok eléréséig történő tárolására. A csomagok felülete kevésbé lesz poros.
 • Lehetővé teszi, hogy az ajtó vagy a függönykosár mögé bújhasson vigyázó szemekkel és váratlan látogatókkal.
 • A helyes megközelítéssel lehetővé válik a szoba funkcionális és hangulatos kialakítása, hogy nagyobb tér illúzióját hozzák létre.

A mosógép szekrényének célja

A mosógép szekrényének előnyei

típusok

Fürdőszobai szekrények kiválasztása a rendeltetési hely alapján történik, a tulajdonosok kívánsága, például mosógép, meghajtó és kapcsolódás a kommunikációhoz, a helyiségekhez.

A következőkkel találkozhat:

 • Függőleges konstrukció - ez a szokásos szekrény, amelyben az alj eltávolítása, helyet teremtve az egységnek.
 • Felfüggesztett - az egyik leggyakoribb költségvetési opció. Egy mélyebb szinten maradhatsz, mint amikor egy mosdóval kombinálod. Ez elrejti a számlálókat, csöveket, oszlopokat.
 • A szabadon álló változat hasonlít a járdára: a polcok az írógép mellett helyezkednek el. A fedél a fürdőszobában lévő helyet foglalja el, a mosogatót néha beépítik benne. Érdekes lehetőség, amikor a gép megjelenése kiürül a fürdőszoba stílusából, vagy ellentmond.
 • Sarokszekrény - ez a hely megfelelő kialakítása, amely szellem és képzelőerő szükséges. A vendégek értékelni fogják az ízét és a nem szabványos megközelítést.
 • Beépített szekrény a fürdőszobában ritka, a lakóházakban nem annyira hely. Ha a lakás megjelenése drasztikusan megváltozik, átépítésre vagy elegendő helyre kerül sor, akkor az ilyen szekrény funkcionalitási modell lesz, amely a helyiséget üzleti zónává és kényelem és higiénia zónájává választja.

Függőleges szekrény mosogatógéphez a fürdőszobában

Mosdószekrény mosogatógéphez a fürdőszobában

Mosdó nélküli mosdó a fürdőszobában

Beépített szekrény mosógéphez a fürdőszobában

A beépített mosógép alatt

A beépített technológia nem rendelkezik külső fényességgel, így biztosítva a bútorok szabadságát és árnyékolását. A beépített mosógép szekrényének korlátai vannak, mivel mérete előre meghatározott:

 • A szabványos modell lényegében egy függőleges szekrény, melynek legfeljebb 1,1 m magas polcjai van, és amely a készülék felett van elhelyezve.
 • Vízszintes kialakítás - egyfajta ceruzatartó, amely bármilyen hosszúságú lehet, és körülveszi a konyhát. A szekrény "növekedése" mindössze 40 cm, ez a lehetőség közepes magasságú és alatti emberek számára is megfelelő.
 • A szögletes megoldás rendkívülinek tűnik, lehetővé teszi a szabad terület használatát, bár a teljesítmény jellemzői nem teszik lehetővé, hogy teljesen használják.

Szekrény beépített mosógéphez

Szekrény beépített mosógéphez

Ha a kialakítás tükörüveges ajtókat tartalmaz, akkor külön szekrénycsoportba osztják őket, így a fürdőszoba megjelenése megváltozik. A tükrök létrehozzák a tér illúzióját, de a gondozásban szigorúak.

Beépített mosógép

A beépített bútorok általában megrendelésre készülnek, így a szekrény elhelyezésének legjobb lehetőségeit választhatja ki, így kényszerítve az egész helyet.

anyagok

Ez nem minden olyan bútor, ami túlélheti a nedves helyiségben. Amellett, hogy praktikus, szeretnék többet és a szépség, így amikor a fürdőszoba szekrény választani:

 • A fa. Néhány kőzet kevésbé veszti el a nedvességet, és a feldolgozás és impregnálás modern eszközei segítenek, bár ez drága befektetés.
 • Az MDF divatos és praktikus anyag. A lemezek gyártása és a további feldolgozás lehetővé teszi, hogy nedvességálló formaterveket készítsen, megfizethető és nagyon változatos. Ha a szekrényt összegyűjtik, akkor általában a farostlemezre és MDF-re van szükség. A többi anyag speciális készségeket és tudást igényel, ráadásul nehezebb megtalálni a velük dolgozó berendezések felszerelését.
 • Üveg és tükör ellentmondásos anyagok. Sikeresen használják vizuálisan növelni a helyet. A feldolgozási lehetőségek kibővítik a dekorációs lehetőségeket. A széttörés és a magas költségek sok mindent megijesztenek, bár ízlés és költségvetés kérdése ...
 • Műanyag, polimerek - gazdaságos lehetőség, a mindennapi életben egyszerű, kényelmes és változatos. A tartósság műanyaga nem különbözik, bár egy ideig ez segít a belső probléma megoldásában.

Fa szekrény mosógéphez

MDF szekrény mosógéphez

Szekrény üvegajtókkal mosógéphez

Műanyag szekrény mosógéphez

Fontos megjegyezni, hogy a szekrény a fürdőszobában lesz, ezért Önnek kell eldöntenie, hogy mennyit költhet, és mennyi ideig marad a szobában.

elhelyezés

Mosógéppel ellátott szekrények a folyosón, a konyhában, a tágas mellékhelyiségben (ez néha történik). A legegyszerűbb módja annak, hogy azt a fürdőszobában tegye meg, ahol megkönnyíti a gép összekapcsolására vonatkozó kommunikációs megközelítést. Helyezze a szekrény határozza meg a fal, a sarkokban, vagy ahol nincs fülkék, üres térben. A teljes fürdőt el lehet hagyni függőleges zuhany mellett, hogy befogadja a racket. A szekrények díszítik és eltakarják a problémás területeket.

Ruhásszekrény a mosógéphez és annak helyzete a fürdőszobában

A mosógép szekrényének elhelyezkedése a fürdőszobában

A sarokszekrények használata sikeresen legyőzi a helyet, kerekíti a szobát a felső részen, és a tér és a meggyőződés benyomását kelti.

Egy szekrénybe helyezés egy mosógéphez a fürdőszobában

A szekrények-szekrények elrejtik a csöveket és a vízvezetéket. Még egy keskeny mosógép is elrejthető a héj-víz liliom alatt. A szekrény segíti őket egyesülni, higiénikus termékeket elhelyezni a víz közelében. Ilyen szekrényen üveg és tükör használata szükséges az ajtókon.

A szekrény-könyöklő elhelyezése a mosógép alatt a fürdőszobában

Egy szekrényszekrény elhelyezése mosogatógéphez a fürdőszobában

telepítés

Amikor a szekrény ötlete megszerzett bizonyos tulajdonságokat, célszerűbb a telepítési szabályok betartása, a beépített és a különálló technológiák standard hibáinak elkerülése érdekében:

 • Az eszközök és a bútorok közötti válaszfalak között 2-3 cm-es rés szükséges, különben a gép megszakítja a szekrényt rezgés közben. Ha az eszköz a szekrény belsejébe kerül, akkor jobb, ha sík padlóra kerül. A bútor alapja csúszós, így a gép megtanulhatja "sétálni". Ha erõs vágy vár az aljzatra, használjon védõkapcsokat a készülékek lábainak rögzítésére.
 • A belső térben figyelembe kell venni a kommunikáció és a kapuk könnyű és gyors elérésének szükségességét. Önnek is rendelkezésre kell állnia.
 • Levegő és hő: a bútorok nem zavarják a levegő mozgását, ezért ne zárja el a szekrényt szellőzőnyílásokkal és fűtéssel. A hő hátrányosan befolyásolhatja az anyagokat, ami deformálódását okozhatja.
 • Víz - a fő fenyegetés a szekrény felszínén. Annak ellenére, hogy az összes impregnálás és kezelés, duzzanatot okozhat a fában és a lemezekben, hagy nyomokat. A szekrény gondoskodása a bútorok rendszeres feldolgozásáról és nedvesség eltávolításáról szól. Próbáljon érzékeny bútorokat elhelyezni távolabb a veszélyforrásoktól, majd azonnal távolítsa el a cseppecskéket a felszínről.
 • A magas páratartalom veszélyes a bútorok és a készülékek számára. A légzés a legjobb módja a kényelmes légkondicionálás fenntartásának és a penész megjelenésének elkerülésére.
A mosógép szekrényének felszerelése

Hogyan készítsd el a kezedet?

A fürdőszobában elhelyezett szekrényeknek joga van az élethez: megkülönböztethetők az egyszerű geometriával, és rendelkezésre állnak a rendelkezésre álló anyagokból, költségvetési forrásokból, de mindig kizárólagosak. Ha a háznak van eszköze, tudod, hogyan kell kezelni őket, akkor ez megvalósítható feladat.

 • Szekrény kialakítása a legegyszerűbb megoldás egy függőleges ceruzatartó készítése vagy két rész kombinációjának összeállítása: egy felső rack és egy doboz az autó alatt. A polcok része szögletes lehet.
 • A méréseket. Egyes vállalatok "félkész termékeket" termelnek: falak, polcok, ajtókkal ellátott darabok, ez egyszerűsíti a feladatot, összköltségük nem haladhatja meg a kész szekrények árát. Ha a ház nem új, akkor a méréseket többször kell elvégezni: a falak nagyon egyenetlenek, mint a padlók szintje.
 • A falakhoz való csatlakozás. A lyukakat egy 5 mm-es fúróval készítsük el. Ha a lap szilárd, ismételje meg a lyukakat a rész szélétől úgy, hogy a hosszirányú repedések ne keletkezzenek. Az erősség érdekében használja a sarkokat, zsírozza meg a faanyagokat PVA ragasztóval, csavarja be a csavarokat.
 • Ha a szekrénynek vannak lábai, akkor a bútorcsavarok sikeresen megbirkóznak ezzel a feladattal, kényelmesen beállíthatják magasságukat. A kalapok nem karcolják meg a padlót, elrejtik őket műanyag burkolatokban. Használd a szintet, hogy ellenőrizd, pontosan kiderült-e.
 • Ha a szekrény két részből áll, akkor csatlakoztathatja őket, szorosan rögzítve a lyukasztóval és a furatokkal. A csavarok hossza fontos: a rövid formája csekély, hosszú lesz, és elrontja a nézetet.
 • A polcok felszerelhetők, valamint a csatlakozások: a lyukak kialakítása a szekrény falaiban, csavarok. Használja a csonkot a látható csatlakozási pontok elrejtéséhez.
 • Ha az alkatrészek látták magukat, akkor a külső széleket marószerszámmal vagy nazhdachkoyval kezeljük.
 • A szekrény felszerelésénél győződjön meg róla, hogy szintje van.
 • A fiókok a fogantyú középpontjának középpontjának csavarásával kezdődnek (mérjük a magasság és hossz közepét). Csatlakoztassa az oldalak előtt, teljesen el kell rejteni a doboz mögött. A hátsó rész és az alsó rész leüthető. Csatlakoztassa a szerelvényeket (síneket) a szekrény falaira egy szinten: a vezetékeknek vízszintesnek kell lenniük úgy, hogy a doboz ne gördüljön és könnyen záródjon.
 • A szekrény hátsó falát, ha biztosítják, szintén kalapáccsal és körmökkel rögzítik. Az esztétikai szempontból a rés 7-15 cm között van.
 • Csukja be az ajtókat. Csavarja be a csavarokat derékszögben úgy, hogy az ajtók ne csússzassanak. Használja a reteszeket, így nem nyílnak meg, ezek a készülékek a gazdasági osztályban vásárolhatók meg.
Háztartási szekrény mosógéphez

Mosógép mosógéphez

Hogyan készítsek egy mosdót a mosdóban a saját kezével?

Munka előtt gondoljon arra, hogy hol és mikor végezhet bizonyos munkát: fűrészelés, impregnálás, festés, egyesítés. Az öngyártás több időt vesz igénybe, mint a mesterek felvásárlása vagy mûködése. Lehetséges kellemetlenségek a háztartás tagjainak és a szomszédoknak a zaj, a festék és a kémiai szag miatt.

Melyik szekrény fog állni a fürdőszobában, választani. A legfontosabb dolog, amit díszítette.

Ruhásszekrény a mosógép mosdójában

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 4