Barna fürdőszoba – nemesség és nyugalom

Barna fürdőszoba - nemesség és nyugalom

Mikor jön a barna szín a belső, először elképzelni a természetes fa - masszív fa asztalok és székek faragott karfa, padló és egyéb díszítő elemek a gyönyörű anyag. Mindez klasszikus. De miért nem jön egy ilyen fontos kérdésben, mint a design a haza, a részesedése a fantázia, és nem használja a barna szín a design, mint például a fürdőszoba?

Barna fürdőszoba

A barna tónusú fürdőszoba csak nyerhető lehetőség, különösen azok számára, akik nem kedvelik a változásokat és nem kívánják túl gyakran javítani a javításokat. Végül is a barna szín semleges: egyszerűen lehetetlen elképzelni a kócos, tolakodó barna árnyalatot. Nem törődik a szemével, hanem nyugalmat és nyugalmat érez. A nemesbarna hangok belseje sokáig nem unatkozik, csak időnként elég sokféle apró kiegészítőt váltani.

stílusos barna fürdőszobával

A belső térben

Ha már eldöntötte, hogy feltétlenül van egy "csokoládé" fürdőszoba a házában, ne feledje Barna színű fürdőszobai díszítésekor több gyakori hiba kerülendő:

  • Ne használjon túl sötét barna árnyékot kis fürdőszobák tervezésében: ez vizuálisan még kisebb helyiséget teremt. Vagy könnyű színekkel kombinálva, a fő színt használva világos színt használva.
  • Ha a házban lévő fürdőszoba nem a legmelegebb hely, próbálja meg kiválasztani a legmelegebb árnyalatot a padló és a falak számára, vagy kombinálja azt világos színekkel. A fürdőszobában különböző falakkal díszítheti a falakat.
  • Ha úgy dönt, hogy díszíti a fürdőszoba barna hangok mind padlótól a mennyezetig, óvatosan. Túl sok barna a fürdőszobában teheti sötét és kényelmetlen, de nem, ha sikerül megtalálni a megfelelő árnyalatot, és hígítsuk belső kiegészítők más színben.

Barna és világos színű fürdőszoba kombinációja

Barna kis fürdőszoba

Teljesen barna fürdőszoba

Hatások az emberre

A pszichológusok azt mondják, hogy azok, akik barna színt választanak, nyugodt és erős karakterrel rendelkeznek. Ezek értelmes emberek, akik elsősorban a megbízhatóságot és a gyakorlatiasságot értékelik. Ezek a tulajdonságok igyekeznek hazavinni. A belső térben a kényelem és az egyszerűség fontos számukra.

Fürdőszoba dekoráció barna színben

A bizonytalan emberek barna segíteni fog a stabilitás és az állandóság érzésében.

A barna színt kedvelik azok is, akik nem akarnak kiemelni a tömegből, elkerülni a kísérleteket, mindig a klasszikusokat preferálni.

Különböző árnyalatok

A barna szín sok kellemes társulást okoz. Valaki gondol egy iskolai egyenruhát, és emlékszem, buzgó gyermekkor és az első szerelem, hogy valaki úgy érzi élénkítő kávé illata reggel, vagy burkolja az ízét a tej csokoládé, és valaki jelen napsütötte fák törzsét nyáron erdőben.

Barna fürdőszoba

Barna árnyalatú fürdőszobák

Mézes barna a fürdőszobában

Ilyen sokféle Egyesület annak a ténynek köszönhető, hogy Brown a sokféle árnyalata - a könnyű, szinte bézs, sötét, alig megkülönböztethető a fekete. A barna színárnyalatok gyakran igen poétikus hangzásúak: "réz", "búza", "homok" és még a medve szeme is.

A fürdőszoba kialakításában a legnépszerűbb a következő árnyalatok:

  • természetes fás a szín nem veszíti el jelentőségét, mivel a divatba való visszatérés a természetes és egyszerűség iránti vágy, a természethez közelebb eső vágy.
  • Színes wenge - az egyik természetes árnyalat. Ez a szín heterogén, piros és rózsaszín vénákkal, amely sok lehetőséggel teli. A belső térben vörös és rózsaszín tónusokkal, valamint a színekkel kombinálható színek kombinálhatók.
  • A tejcsokoládé színe - a leginkább étvágygerjesztő szín a barna méretekben. Ez a szín nem csak édességekhez, hanem a fürdőszoba belsejéhez is nagyszerű. Ez a meleg, puha árnyalat szó szerint bevonja magát a jelenlétével, amely kellemes érzést és jó hangulatot kölcsönöz.

Fürdőszoba természetes barna fa színe

Barna Wenge fürdőszoba

Barna fürdő tejcsokoládé színű

  • A kávé színe tejjel kellemes ízű szöveteket is okoz. Ellenőrzése ellenére megszilárdítja és erõsíti a hangját.
Fürdőszoba barna - kávé tejjel

Kombináció bézs színnel

A barna egyik legnépszerűbb társa bézs.

Ezeknek a színeknek a kombinációja vizuálisan igazíthatja a fürdőszoba méretét, tágabbá téve azt. A bézs fürdőszobát egy másik cikkben vizsgáltuk meg.

Fürdőszoba barna-bézs tónusokkal

Barna kávé kávé tejjel

Bézs és barna fürdőszoba

Használhatja a klasszikus változatot a "könnyű felső, sötét alsó", és akkor vízszintesen osztja a fürdőszobát zónák. A barna és bézs színek hangulatos, bársonyos kombinációja hozzá fog járulni a fürdőszobához kifinomultsághoz és nemességhez.

Barna bézs fürdőszoba

Kombináció fehér színnel

A barna szín nagyon gyakori, fehér színben. Például természetben ezek a hófödte fák ágai, a zsiráf foltos búvója. Az a tény, hogy egy ember keze által létrehozott, egy csésze kávéban felidézhet egy csokoládé mázas fagylaltot vagy tejszerű habot.

Fehér és barna fürdőszoba

Fürdőszoba fehér és barna színben

Krychnevo-fehér fürdőszoba

Ritkán találni egy fürdőszobát, amelyben nincs fehér, mert ez a szaniterek és háztartási készülékek szokásos színe. Ezért a barna és a fehér kombinációja a fürdőszoba kialakításában igen népszerű.

A barna és fehér csempék kombinációja a padlón (pl. Sakk mintázata) vagy a fürdőszoba falain jól néz ki.

A fehér színű, barna színű színekkel kiegészítheti a kényelmet és a hidegséget, ugyanakkor könnyebb lesz.

Ezek a színek ellensúlyozzák egymást, mivel a barna szín (különösen sötétebb színárnyalata) fényelnyelő tulajdonságokkal rendelkezik, és a fehér fényvisszaverő.

Olvassa el a fehér fürdőszobával kapcsolatos cikkünket is.

Kombináció más színekkel

Kombinálva a barna más színű, akkor nagyon óvatosnak kell lenned. Általánosságban, a barna, fényes, zamatos színek kombinációja kissé durva.

Barna-narancssárga fürdőszoba

ezért Ha úgy döntesz, hogy színes sokféleséget hoz a barna fürdőszobába, akkor válasszon egy puhább, pasztell árnyalatot.

Türkizkék barna fürdőszoba

Például a barna, rózsaszín, sárga, türkiz / kék kombináció meglepően szépnek tűnik. A legfontosabb dolog ebben az esetben - kiválasztani a "jobb" árnyalatokat a barna és a társszín színeket.

Barna kék fürdőszoba

Ha a falak világos színekkel díszítettek, akkor a lédús színek és ugyanazon bútorok fényes vízvezetékén maradhatnak.

Narancssárga fürdőszoba egy bézs barna fürdőszobában

A fürdőszobában további színek használata is lehetséges a harmadik szín használata. Ez a harmadik szín egyfajta hídként szolgál az első két szín között. Ez a híd általában fehér és bézs színű, amelyek széles körű kompatibilitási lehetőséggel rendelkeznek.

A gyertyák tökéletesen illeszkednek a barna fürdőszobába. Romantikus és hangulatos légkör garantált.

Romantikus barna fürdőszoba

Megfelelő stílusok

A barna és más színek kombinációja segíteni fog a fürdőszoba stilisztikai orientációjának.

A barna és a zöld szín természetes, természetes kombinációja használható az eco vagy az ország fürdőszobájában. Elegendő csak a fa vagy az utánzatok anyagainak hozzáadásával.

Fürdőszoba országstílusban

A klasszikus belső térben a barna szín a fa dísztárgyakkal is társul. Ráadásul a klasszikusok gyakran fekete-fehér színek kombinációját használják. Ha a fekete színt barna színnel cseréli le, a szoba klasszikus szelleme marad, de a színek közötti kontraszt nem lesz olyan erős.

Barna klasszikus stílusú fürdőszoba

Retro stílusban jellegzetes barna kombináció különböző kék színnel. Ebben az esetben válassza ki a barna fény és csokoládé árnyalatait.

Modern fürdőszoba a "modern" a barna fémes részletek, a fehér és a szürke szín a tényleges.

Barna fürdőszoba, szecessziós stílusban megvilágítva

Egészségügyi tervezés

A fürdőszobában nem kell fehérnek lennie. A barna tónusú fürdőszobában a fehér, bézs, puha rózsaszín és világos barna árnyalatok tökéletesek. Ezek a színek praktikus okokból választhatók: a vízvezetékben, fényben festett, pasztell színekben a szennyezés kisebb, mint sötétebb vagy tiszta fehér. Most az üzletekben van egy hatalmas választéka kádak, mosdókagylók és WC-tálak különböző színű.

Fürdő a barna fürdőszobában

A szaniteráruk tárgya lehet egyszólamú, vagy több árnyalatot kombinálhat. A legfontosabb dolog -, hogy az összes vízvezeték a fürdőszobában egy színsémához tartozott.

Fehér fürdőszoba szerelvények

Szoba dekoráció

A fürdőszoba falaiban lévő barna csempe használatával vizuálisan megváltoztathatja a szoba paramétereit az Ön kívánságainak megfelelően. Például vizuálisan a mennyezet felemelésére, Ezt a barna csempe vékony, függőleges csíkokból kell elhelyezni. Ugyanazok a csíkok, de csak a vízszintesek segítik a fürdőszobát egy kicsit tágasabb.

Barna fürdőszobája befejezése

A falak hozzáadásával a fényes feszített mennyezet is segít. Fehér színűvé teheti, és kiválaszthatja a megfelelő barna árnyalatot. Egy nagy fürdőszobában, megfelelő világítással, a sötétbarna színű mennyezet nagyon hatásosnak tűnhet.

Egy másik módja annak, hogy vizuálisan megnöveljék a mennyezetet, az, hogy a padlót egy sötétebb árnyalatú csempe, mint a falak.

Barna csempe a padlón - csak egy nagyszerű megoldás a fürdőszobában. Úgy néz ki, stílusos és szokatlan. De általában gyakori gondosságot igényel.

Barna padlólapok

Barna csempe

A barna fürdőszobai csempe többféle változatban létezik: egyszerű, homogén csempe, kőből és fa utánzat.

A cserép kiválasztásakor vegye figyelembe a következőket:

  • Egy szokásos "nem aktív" barna csempe a legjobban csempével kombinálva kőből vagy faból áll. Ez a technika segíteni fog a fürdőszoba látványosabb kinézetének. A minta használata még érdekesebbé teszi a szobát.
Barna csempe, kombinálva bézs színnel

  • A csempe, kő utánzása teljesen ellenkező hatást mutat. Segít, hogy "hűtsük le" a fürdőszobát, hozzuk magunkkal a hidegség és a frissesség érzését.
Barna csempe a kő alatt

  • A fát utánzó csempe nem kötődik semmilyen különleges stílushoz, így szinte minden belső térben elfogadható. Ez a csempe segít a szoba melegebbé és hangulatosabbá tenni.
Barna csempe fából

világítás

Ha a fürdőszobája barna színű, nagyon fontos a megfelelő megvilágítás kiválasztása.

Különböző fényforrásokat használhat - nem csak hagyományos mennyezeti lámpák, hanem falburkolatok, tükörvilágítás, padló világítás stb.

A meggyőződés érdekében használjon puha fényt, nem hideg fényt.

Világítás a barna fürdőszobában

Ahhoz, hogy a fürdőszobában a színek melegebbek legyenek, lámpákat meleg sárga fényben vegye fel, így sokkal kényelmesebb lesz.

bútor

A fehér és a barna színek klasszikus kombinációja kiválóan alkalmas fürdőszobák díszítésére. A fehér bútorok a lehető legegyszerűbbek, barna falakkal és padlóval kombinálva.

Fehér bútorok barna fürdőszobában

Ugyanez mondható el a bézs bútorokról. A barna bútordarabok bézs színű felülete is gyönyörűen össze van kapcsolva.

Barna fürdő egy bézs káddal

Ha a burkolólapot a fürdőszobai dekorációban használják, természetes fa utánozva, a megfelelő árnyalatú fából készült bútorok tökéletesen illeszkednek.

Nem szükséges csak a bútorok ezen színeit figyelembe venni, mert a barna számos színnel kombinálódik. Kísérlet és meglepetés.

Barna fürdőszoba

A fürdőszobában csempékkel szembesülő kőzetek után a legjobb megoldás a high-tech bútorok, sok fém és üveg részlet.

A modern stílusokat tiszta és egyszerű formák jellemzik. Azt is javasoljuk, hogy használja őket egy kis fürdőszobában.

Azt is javasoljuk, hogy olvassa el a Hruscsov fürdőszobájának tervezéséről szóló cikket.

Barna, szecessziós stílusú fürdőszoba

tartozékok

A tartozékok fontos szerepet játszanak a ház bármely szobájának hangulata megteremtésében. És a fürdőszobában különösen fontosak, mert itt nem csak a szemet kedvelik, hanem előnyös is. Mindezek a kis dolgok - bolyhos szőnyegek és törölközők, tükrök, mosodai kosarak, szappanos ételek, aromás gyertyák teszik életünket.

Tartozékok a barna fürdőszobában

A fürdőszobájának különleges, csokoládé hangulatát hangsúlyozva gyertyákat vásárolhat kedvenc édességek, kávé vagy vanília ízével.

A barna fürdőszobai kiegészítők különböző színűek lehetnek. A legfontosabb dolog az, hogy összhangban vannak a fő színtémával és egyesítik egymással. Ne használjon túl sok színt egyszerre, a legjobb, ha időnként megváltoztatnád a dolgokat, hogy frissen tartsd a szobádat.

Színes ékezetek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 + = 18