Hur man gör en spis för ett garage

Olyckligtvis för garagerna finns inte uppvärmning (även om, kanske och lyckligtvis med tanke på nuvarande avgifter), så du måste värma dig själv. Tja, någon uppvärmning är en spis. I det här fallet bör det vara litet men effektivt - du måste snabbt flytta rummet från "minus" till ett bra "plus". Så när du väljer en design, glöm inte att ugnen för garaget snabbt och enkelt ska blossa upp. Det är också önskvärt att det kan drunkna i avfall - det är mycket omöjligt att köpa bra ved, och det finns ingenstans att lagra den. Tja, ett ytterligare krav - designen ska vara enkel, så att du enkelt kan göra det själv. 

Vilken typ av spis kan jag göra för ett garage

I ett kallt garage på vintern är det mycket obehagligt. Därför krävs uppvärmning. Garageugnar är vanligtvis små ståltyp burzhuyka. De gör dem från tjockväggiga fat, rörstycken eller gasflaskor. Sådana garageugnar är enklare att genomföra, kräver endast mindre ändringar, eftersom skrovet, och ibland botten, är redan där. Brygga ugnar och plåt, men dessa är alternativ för de som är nära vänner med svetsning. Tegelstenar i garage är inte särskilt vanliga - de är fortfarande mer övergripande, uppvärmda mindre, vilket inte är helt lämpligt för detta fall.

En av ugnarna för garaget

En av ugnarna för garaget

De vanligaste är burzhuyksna, som arbetar med ved, allt är bränt i dem. Sådan omnivoröshet och snabb uppvärmning är deras främsta fördelar. Dessutom har de många brister och en av dem är gluttony, för nyligen började de göra mer ekonomiska långbrännande ugnar. Principen för övre förbränning används vanligen. De är bra i det enda bokmärket (ugnen från en 50-liters propanflaska) kan brinna upp till 8 timmar. Hela tiden i garaget är varmt.

Speciellt kaminen arbetar. Liknande bränsle i garage är tillräckligt, men med arbete är det nödvändigt att vara försiktig - det finns tungmetaller och att de inte faller inuti kräver ett utmärkt drag.

Burzhuyki - beprövade och enkla mönster

Burzhuyki - slog 20-åren av förra seklet. Därefter tävlade dessa ugnar med tegel och stod överallt, även i lägenheter. Senare, med tillkomsten av centralvärme, förlorade de relevans, men de används i garage, i stugor, för uppvärmning av extra eller jordbruksbyggnader.

Plåt

Plåt

Burzhuiki från en cylinder, fat eller rör

Det lämpligaste materialet för att göra ett garage för ett garage är propanflaskor eller ett rör med en tjock vägg. Tunnorna kommer också att göra, men vi ska inte leta efter en mycket stor volym och med en tjock vägg. I vilken version som helst är den minsta väggtjockleken 2-3 mm, den optimala tjockleken är 5 mm. En sådan spis kommer inte att tjäna ett år.

Genom design är de vertikala och horisontella. Det är bekvämare att värma horisontellt trä med ved - längre stockar passar in. För att göra det lättare att sträcka uppåt, men ugnen är liten i storlek, är det nödvändigt att såga veden fint.

Garaget för garaget kan tillverkas av en cylinder eller ett rör med en tjock vägg

Garaget för garaget kan tillverkas av en cylinder eller ett rör med en tjock vägg

vertikal

Först om hur man gör en vertikal ugn för ett garage från en cylinder eller ett rör. Det valda segmentet är indelat i två ojämna delar. Nedan är en mindre - för att samla ask, högre - den viktigaste för träbränning. Då är arbetsordningen följande:

 • Klipp ut dörrarna. Nedan är en liten, högst uppstorande storlek. De skurna bitarna används som dörrar, så vi slänger dem inte bort.
 • På den valda platsen svetsar vi taket. Vanligtvis skärs den i stycken av den önskade längden av stålförstärkning med en tjocklek av 12-16 mm. Steget för att ställa in armaturen är ca 2 cm.

  Hur man gör ett galler

  Hur man gör ett galler

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  78 − = 75