Hogyan takarják le a padlót egy betonban?

Miután betonozott a garázsba, egy idő után megértette, hogy a lehetőség, bár nem rossz, de nem tökéletes. Először is, a tisztítás során porok, a por pedig sekély, a legkisebb repedésekbe beágyazva, vékony, világosszürke bevonattal fekszik. Másodszor, a csapdázott folyadékok felszívódnak, és nincs mód arra, hogy eltávolítsák őket. Ha a folt olajos, akkor mindig szennyezik. Egy idő után a padló folyamatosan piszkosnak tűnik. Itt jön az ötlet, hogy a padló a garázsban, így nem „pylilo” Mylos is, de ugyanakkor, hogy ez csúszásmentes és tartós.

Van egy egyenletes, tartós, pormentes padló a garázsban, minden autó tulajdonos álmodik

Van egy egyenletes, tartós, pormentes padló a garázsban, minden autó tulajdonos álmodik

Impregnálás (alapozók, primerek)

Ha nem tudja, hogy mit takarjon a garázsban lévő betonpadlóval, hogy ne porjon, ne piszkos legyen, és töltsön egy kis időt, figyeljen a beton impregnálására (a beton alapozónak nevezik). Ezek polimereken alapuló többkomponensű készítmények. Megtörténik szerves és szervetlen alapon. Mivel ezek impregnálás, nem alkotnak filmeket a felületen, ezért nem tudnak hámozni és lemaradni. Az alkotóelemek behatolnak a betonba, kötik a molekulákat a polimerláncokhoz. Ennek eredményeként, a felület erősebbé válik szilárdsága 2-3 alkalommal, fokozott rezisztenciát agresszív környezetben (savas és lúgos), a hőmérséklet, a jobb tűri a fagyot, porképződést is elhagyható.

Általánosságban a beton háromféle alapozója létezik:

 • Poliuretán. Fő céljuk a vízszigetelés, és javítóhabarcsot is készítenek: a primert homokkal keverik, és ez a keverék repedések és forgácsok.
 • Víz szétszórva. Jó munkát végeznek a porleválasztással és kissé erősítik a beton felületét. A költségük átlagos.
 • Epoxi. A legtöbb esetben kétkomponensű, előkészítés előtt készült, a fő cél - vízszigetelés.

  Két réteg impregnálás után betonra, a padló nem teljesen por

  Két réteg impregnálás után betonra, a padló nem teljesen por

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  + 81 = 90