Kartonnen open haard uit dozen met eigen handen

Niet iedereen in huis en bovendien heeft het appartement een openhaard. En soms wil ik een feestelijke stemming creëren (dat is waar geschenken te plaatsen) of wil ik gewoon dat de kamer gezelliger en gezelliger wordt. In dit geval kunt u een imitatie maken. De eenvoudigste versie is een open haard gemaakt van karton. Meestal worden verpakkingsdozen gebruikt vanwege grote apparatuur. 

Falsh-openhaard van karton: modellen

Een valse open haard gemaakt van karton, zoals de echte, kan aan de muur worden gemonteerd en hoekig. In beide versies kan de portal recht of gebogen zijn. Zoals je het leuk vindt. Als we praten over de praktische kant van de zaak, is het rechte stuk gemakkelijker te doen, het is gemakkelijker om te voltooien. Ga zelfs een beginneling tegemoet.

Wat kan een open haard zijn gemaakt van karton

Wat kan een open haard zijn gemaakt van karton

Een muurhaard is geweldig als er een fatsoenlijk vrij wandgedeelte is. Het ziet er geweldig uit in de pier tussen de ramen. Als de muren allemaal bezet zijn, maar er hoeken zijn, kun je een hoekmodel bouwen.

Welke materialen zijn nodig?

Het beste materiaal is kartonnen dozen. Een openhaard maken van karton is het gemakkelijkst als je een doos hebt onder een grote monitor of tv. Het enige dat u nodig hebt, is het portaal wegsnijden en de zijwanden lijmen.

Kan worden gemaakt van een grote kartonnen doos of een kleine

Kan worden gemaakt van een grote kartonnen doos of een kleine

Een beetje meer werk zal worden gedaan als er alleen kleine vakken zoals schoenendozen zijn. Maar van hen kun je een interessanter model in vorm verzamelen.

Moet nog steeds zijn: