Metlakhskaya flise

Metlakhskaya flise

Hver måned vises nye sorter af keramisk materiale på verdensmarkedet af byggematerialer. Men ofte stoler ikke folk på nye modeller af designkunst og erhverver mærker, der enten er ved at høre eller allerede har bevist sig. Metlakhskaya flise er en af ​​de få giganter i byggebranchen, som indtil i dag er virkelig efterspørgsel varer fra russiske og udenlandske købere.

Metlakhskaya flise

Metlakhskaya flise

Metlakhskaya flise

Egenskaber

Historien om Metlakhs keramiske fliser stammer fra Tyskland i Mettlach. I 1894 startede denne højkvalitets keramiske produktion. Til dato er der fabrikker i Frankrig ("Winckelmans") og i Rusland ("EuroCeramics") - det er den største produktion af disse byggevarer i verden, som bevarer de uovertrufne kvalitet af varerne. Også små fabrikker er spredt i hele Europa, men disse fabrikker er de vigtigste.

Metlakhskaya flise

En sådan flise er et keramik af små format, fremstillet i en række interessante konfigurationer. Takket være porcelænkomponenten og fyringen ved høj temperatur har de opnåede produkter de bedste kvaliteter, der ligner karakteristikaene for porcelænstensil. Den bruges praktisk taget i alle retninger af vendingen: hjemme, i værelser med et stort ophold på mennesker, på gaden.

Metlakhskaya fliser er unikke, fordi ved hjælp af forskellige lister af denne keramik er der skabt en designer højdepunkt: Et komplekst grafisk billede til gulv og vægge. Loyal pris tilgang til dette produkt gør denne flise overkommelig til næsten enhver almindelig køber.

Metlakhskaya flise

Metlakhskaya flise

Tekniske specifikationer

Alle de tekniske indikatorer for dette bemærkelsesværdige materiale til beklædning er meget højere end normen:

 • Vandabsorption ifølge GOST 473.3-81 er 2,5% (norm for højere klasse er 3,5%, ikke mere).
 • Syrefasthed ifølge GOST 473.1-81 - 97.71% (normen for højeste kvalitet er 97%, ikke mindre).
 • Styrke (kompression) ifølge GOST 473,6-81 - 90,8MPa for 200h200h20, 92,8MPa for 200h200h30, 75,2MPa for 300h300h20 (premium pris på 50 mPa, mindst).
 • Styrke (bøjning) i overensstemmelse med GOST 473.8-81 - 42MPa (normen for højere klasse er 25MPa, ikke mindre).
 • Vandpermeabilitet i overensstemmelse med GOST 13993-78 - efter 24 timer efter test er dråber på flisen fraværende.
 • Frostresistens i henhold til GOST 473.5-81 - 300 cyklusser (normen er 20 cykler, ikke mindre).
 • Varmebestandighed i henhold til GOST 7025-91 - 2 skift (standard - 3 skift).
 • Slidstyrke ifølge GOST 961-89, punkt 3.13 - 0.11g / cm2.
 • Radiologisk overvågning - en komplet liste over applikationer.

Metlakhskaya flise

Metlakhskaya flise

Metlakhskaya flise

Metlakhskaya flise

Metlakhskaya flise

Metlakhskaya flise

Sammenfatning af kvaliteten af ​​dette produkt er det muligt at karakterisere Metlakh fliser på følgende måde:

 • Uovertruffen hårdhed af keramik er en glimrende indikator for dem, der leder efter en flise, der er i stand til at modstå de hårdeste driftsforhold.
 • Omfattende anvendelighed - et sådant produkt, på grund af dets modstand mod temperaturændringer, finder anvendelse under alle vejrforhold.
 • Holdbarhed - på grund af den dybe gennemtrængning af maling i teglens struktur og den efterfølgende brænding, får keramik fremragende egenskaber, der gør det muligt for flisen ikke at tarnere over tid og ikke miste dets oprindelige udseende.
Metlakhskaya flise

Metlakhskaya flise

Typer af fliser

Ligesom ethvert keramisk materiale er dette produkt opdelt i fliser til vægge og gulve. Grundlæggende er Metlakh-keramikken brugt til at dekorere gulvet.

Metlakhskaya flise

Adskillelse i arter finder sted i overensstemmelse med produktionsprincippet.

I alt er der tre sorter:

 • Keramik opnået ved støbning. Denne flise har et stort antal afvisninger på grund af den dårlige kvalitet af de modtagne varer. Første lermasser hældes i forme, så de tørres og sendes til stegning ved en ovnstemperatur på 1200 grader Celsius. Ægteskab er, at denne flise har en anden tykkelse.
 • Flise dannet ved at trykke. Denne kategori af keramik opnås ved at trykke en blanding fremstillet af ler i form af pulver, vand og kræves ved teknologien til fremstilling af additiver. Efter presning af de opnåede elementer udskæres geometriske former af de krævede dimensioner. Denne type af modstående materiale har en ikke-porøs struktur. På grund af dette reduceres brugen primært til gulvdekoration.
 • Produkter fremstillet med en ekstruder. Råmaterialet, der passerer gennem mundstykket, danner et bånd, der efterfølgende skæres og affyres. For at indstille den ønskede tykkelse af produktet er mundstykket forudreguleret.
Metlakhskaya flise

Metlakhskaya flise

Metlakhskaya flise

Også Metlakh-fliserne er opdelt i klasser i henhold til styrkeegenskaberne:

 • Første klasse. Karakteriseret ved sin lille styrke. Derfor anvendes denne kategori af efterbehandling kun på steder, der er fjernt fra indgangen fra gaden. På en sådan flise kan du ikke gå i gadesko.
 • Anden klasse. Den bruges på steder, hvor patenten ikke er for høj. For eksempel kan en sådan flise sættes i afdelinger med patienter, i toiletter og andre lignende værelser.
 • Tredje kategori eller klassen adskiller sig i ansøgning til steder med en højere cross-country evne. Det kan bruges i korridorer, køkkener eller gange.
 • Den fjerde sort Keramik har fundet sin anvendelse på steder med et godt ophold af mennesker: supermarkeder, koncertsale og mange andre lignende steder. Prisen på sådanne produkter er meget højere end for andre klasser af dette materiale.
Metlakhskaya flise

Metlakhskaya flise

Metlakhskaya flise

Metlakhskaya flise

dimensioner

Dimensionerne af denne struktur er meget forskellige som dens form: området for de byggemateriale størrelser fra 6,5 ​​til 15 cm, tykkelse - 8,6 mm. Den geometriske struktur af produktet er fremstillet i form af en lang række forskellige former: rektangulær, kvadratisk, trekant, sekskant, ottekant, og selv kommercielt tilgængelige korsformede formular, der ofte bruges som en væg dekoration.

Metlakhskaya flise

Metlakhskaya flise

Metlakhskaya flise

Overflade struktur af færdige produkter kan være med eller uden tegning, i form af mønstre, reliefs, granulær fremstilling eller simpelthen glat.

Metlakhskaya flise

Nuancer af stabling

Installationen af ​​denne flise adskiller sig ikke fra placeringen af ​​andre. Men der er nuancer af overfor.

Før installationen er det nødvendigt at forberede gulvfladen.

For at gøre dette skal du udføre følgende handlinger:

 • Juster gulvfladen. Enhver forskel i højden lover problemer i installationsarbejdet. For at øge servicen af ​​fliserne, er det muligt at forudinstallere vandtætningen og betonbeklædningen. En frostbestandig base er installeret til den udendørs keramiske belægning.
 • Mål overfladen af ​​foringen. Men det skal gøres på en sådan måde, at alle mulige zigzags og fremspring tages i betragtning - det gælder også døråbninger.
 • Herefter finder vi midten af ​​overfladen, hvorfra vi trækker midterlinierne i forskellige retninger.
Metlakhskaya flise

Metlakhskaya flise

Metlakhskaya flise

Et nødvendigt skridt for en ideel vendende effekt er, at nogle eksperter overvejer opsugning af denne kategori af keramik. Denne procedure skal udføres inden for 2 timer.

Metlakhskaya flise

Behandlingen af ​​selve sig selv foregår direkte i flere faser:

 • Det er nødvendigt først at lave teglernes layout på en lodret og vandret række uden klæbemidlet, mens der efterlades et mellemrum mellem fliserne på 1-2 mm. Under den foreløbige beregning er det således muligt at justere placeringen af ​​hvert element. En sådan intuitiv tilgang hjælper korrekt og uden nogen fejl at lægge et vanskeligt ornament og "justere" de keramiske produkter til det ønskede resultat.
 • Derefter er det nødvendigt at opløse klæbemiddelsammensætningen, som skal nærme sig denne keramik, og tilbered en trowel med tænder på 3-6 mm til arbejde.
 • For det første plantes limen med de største elementer af den keramiske belægning, så mindre. Vi gør dog opmærksom på, at en del af varerne i en samling kan afvige fra resten i deres dimensioner og tykkelse. En sådan forskel er normalt 1-2 mm. Men denne spredning elimineres let ved at anvende lim: hvor flisen er tyndere, er det nødvendigt at bruge et lag med lim med større tykkelse.
 • Efter klæbemidlet er fogene groet. Valget af fedtens farve er et vigtigt punkt. Dens farve bør ikke være iøjnefaldende, og den bør vælges flere toner mindre end den grundlæggende farveskærm. Neutral monokrom farve er den bedste løsning. Normalt stopper valget af købere på hvid, grå eller beige fugning. Gnidningen skal udføres over hele dybden af ​​suturrummet. Ofte anvendes cementmørtel også til sådanne formål.
 • Under ligning er det vigtigt at holde det samme niveau af ny gulvindretning. Hvis arbejdet udføres på gaden, anbefales det at installere installationen med en lille hældning, således at der ikke opsamles vand i bundfældningen på keramikkens overflade, men afløb f.eks. I en specielt fordelt rynke.
 • Efter afslutningen af ​​en vandret belægning kan du begynde at installere kantsten. Processen af ​​denne aktivitet starter normalt fra hjørnet til den centrale del. Det er tilrådeligt at beskytte dig mod unødvendigt unødvendigt arbejde, f.eks. Ved at trimme det resterende materiale og opnå kantning af flere størrelser, blandt hvilke der ikke kun skal være lange grænser, men også korte. Når alt kommer til alt, skal du have et særligt værktøj til at skære: en maskine med en skive på porcelænstensil.
 • For at kontrollere, hvor godt arbejdet udføres, hældes vand på overfladen af ​​den tilsluttede flise. Ensartet tørring uden pytter - fremragende kvalitet af de udførte værker.
Metlakhskaya flise

Metlakhskaya flise

Metlakhskaya flise

Metlakhskaya flise

Metlakhskaya flise

Metlakhskaya flise

Eksempler på fliser i badeværelset

Badeværelset er lavet i klassisk stil og understreger den umatchede adel og raffinement af Metlakh fliserne.

Metlakhskaya flise

Forskellige design af Metlakh keramik anvendes ikke kun i gulvdesignet, men de kan ofte findes som vægindretning.

Metlakhskaya flise

Ved at kombinere flere varianter af keramiske fliser vil du ikke blot dekorere interiøret på badeværelset, men også gøre rummet mere elegant og interessant.

Metlakhskaya flise

pleje

Korrekt pleje af Metlakhs fliser er et løfte om renlighed og komfort. Dette kræver jævnligt rengøring af flisebelagt gulv med traditionelle rengøringsmidler eller rengøringspulver.

For at sikre, at malingsbelægningen ikke dæmpes, anbefales det også at vaske gulvet med varmt vand med en eddikesyrebestanddel. Til dette gøres tilsæt til varmt vandeddike i følgende forhold: 1 kop eddike pr. Vandspand.

Gulvbelægningen kan også tørres med korkvoks. For at gøre dette skal voksen opvarmes på vandet og lægge en kork i den.

Metlakhskaya flise

Metlakhskaya flise

Metlakhskaya flise

Metlakhskaya flise

anmeldelser

De fleste af de offentliggjorte anmeldelser af dette produkt er positive.

Følgende positive punkter fremhæves:

 • Nice klassisk design;
 • Fremragende kvalitet;
 • Ukompliceret pleje.
Metlakhskaya flise

Metlakhskaya flise

Metlakhskaya flise

Men der er en række negative anmeldelser, der ikke gik ubemærket:

 • Hurtigt bliver snavset;
 • Højt prisindeks.

Sammenfattende alle ovenstående, kan vi trygt sætte "4" rating for denne type keramiske fliser.

Metlakhskaya flise

Metlakhskaya flise

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 − = 64