Sportszék gyermekeknek a lakásban, házban

Alig tanult a gyaloglás, a gyerekek folyamatosan törekszenek mászni magasabbra - egy létrán a második emeletre, egy házra, könyvespolcokra, szélsőséges esetben - egy székre vagy egy asztalra. Fel tudnak mászni, de a segítség nélkül való kijutás problémát jelent. Annak érdekében, hogy ne kockáztassák őket, jobb, ha vásárolni vagy építeni egy gyermek sportszöget közvetlenül a lakásban vagy a házban. Olyan helyek, amikre szükséged van - egy pár négyzet, egy szűk helyiséggel rendelkező ember, az ajtóban vagy a falakon lévő kagylókhoz illeszkedik. 

A csomag tartalma

A gyermekek sportkomplexuma gyakran egy svéd falból, egy vízszintes sávból, egy lassan és egy gyűrűs kötélből áll. Ez a legkisebb kagyló, amelyet 1 m² területre lehet elhelyezni.

A minimális készlet nagyon kevés helyet foglal el, és az előnyök a tenger

A minimális készlet nagyon kevés helyet foglal el, és az előnyök a tenger

Ha a terület lehetővé teszi és szükségessé teszi a "sportpálya" fejlesztését, add hozzá még néhány kagylót:

  • kötél létra;
  • a kézikönyv;
  • lasagna fal
  • kötélfal.
A helyek többet vesznek, de a funkció sokkal magasabb

A helyek többet vesznek, de a funkció sokkal magasabb

A másik lehet külön fórumon horgokkal - a sajtóhoz. Szintén hasznos dolog, de inkább a szülők számára.

A kisgyermekek modelljeiben lehet egy másik domb és egy hinta. Csúsztatható a csúszka a helytakarékosság érdekében - lehet hooked és eltávolítható. Ez a helytakarékossági tábláknál kényelmes, de mivel ilyen esetekben általában nincs a dombtető emelvénye, nehéz rávenni. Mindenesetre a gyerekek. Kívánságra gyerekek sportlétráját egy dombon és játszótéren találhatja meg, a domb pedig eltávolítható is lehet.

Sportcsarnok kivehető csúszdával rendelkező kisgyermekek számára

Sportcsarnok kivehető csúszdával rendelkező kisgyermekek számára

Vannak gyerekjátékok és palák is. Ezek olyan elemek, amelyek fejlődő elemekkel rendelkeznek. Számukra is fokozódhat a érdeklődés, és a direkt felhasználáson kívül más eredményeket is alkalmaznak, mint egy masszázs hatású létra.

Fejlődő elemekkel

Fejlődő elemekkel

Mindezek az elemek különböző kombinációkban és változatokban vannak kombinálva, a modelltartomány nagyon széles, így ha akarod, mindent megtalálsz, amit csak akarsz.

tervezés

A gyermekek sportágainak két változata létezik - önálló (platformmal vagy anélkül) és azokhoz, amelyek a falhoz csatlakoznak. Általában külön állnak a sportkomplexumok a gyerekek számára - kis magasságuk van, üreges falak, lépcsők. Így könnyebb a kisgyermekek számára, hogy sporteszközöket tanuljanak.

Gyerekeknek - 1 éves kortól kicsi csúszdák, gyengéd falakkal - általában külön állnak

Gyerekeknek - 1 éves kortól kicsi csúszdák, gyengéd falakkal - általában külön állnak

Az idősebb gyermekek számára a kagyló a mennyezet alatt készül: már elegendő erővel rendelkeznek ahhoz, hogy ott menjenek fel. Ebben az esetben fontos a jó illeszkedés biztosítása.

Egy ilyen konstrukciónak jól kell biztosítania

Egy ilyen konstrukciónak jól kell biztosítania

A kis szobákhoz összecsukható modellek vannak. A kéz enyhe mozgásával elmozdulnak egymástól. Amikor ilyen sportágat választasz, figyeljen a mobil vagy előre gyártott egységek rögzítésének megbízhatóságára. A rakományok jelentősek, és a biztonsági határnak megfelelőnek kell lennie.

Összecsukható sportos sarok gyerekeknek

Összecsukható sportos sarok gyerekeknek

Egy másik megoldás egy helyhez kötött, de a tér szomszédos falain található, de a legfontosabb sportfelszerelés - svéd lépcsőház, kötélfal vagy mini-mászó fal. A tetején egy kis kézzel van összekötve, ami vízszintes sávként is használható.

Változatos sportcsarnok a szoba egy kis területére

Változatos sportcsarnok a szoba egy kis területére

Ez a design kényelmes - a tervezési területen legnehezebb a sarokban. És kiválaszthatja a sarkot az ajtó mögött, ahol nem tud semmit tenni.

Hogyan készítsünk egy játékházat a gyerekeknek a lakásban olvasva.

Milyen koruktól

A gyermekorvosok számára javasoljuk, hogy a második életév végéig vásároljanak sportos sarkot a gyermekek számára. De azok a családok, amelyekben a vért vállalták, gyakran megjegyzik, hogy a fiatalabb gyerekek megtanulják felmászni a lépcsőket, mielőtt sétálnak. Tehát ez a preferencia kérdése.

Például egy videó. A sportcsarnok akkor volt telepítve, amikor a lány csak 1,2 éves volt. A felvétel egy hónap alatt történt. Anya megjegyzi, hogy a gyermek összehangoltabb és ügyesebb. Egy hónapig nem volt egyetlen komoly bukás (több alkalommal sikeresen elkaptak, de nem számít). A megközelítések egy napjára sokat - minden alkalommal egy álom után, és rések, amikor unalmas lesz. Következtetés - egy sportos sarok a gyerekeknek a lakásban - egy dolog nem kötelező, de kívánatos.

Ha nagyon aggódsz, hogy a gyermek keményen ütni fog, akkor a sportoló vagy a mellette álló sportoló alatt sportos szőnyeget vagy puha talajt helyezhet el a gyermek nagy vastagságára (legalább 10 mm-re). A puha padló előnyösebb - kifejezetten a gyermekek számára készült, viszonylag kicsi vastagságú és jó párnázó képességgel rendelkezik.

Gyerek sportcsarnok saját kezével

Függetlenül sportolhatnak a lakásban bárki, aki legalább egy pár alkalommal tartotta a kezében egy fűrészt, egy kalapácsot és egy fúrót. A munka nagyon egyszerű és a filigrán pontosság nem szükséges. Amire figyelni kell, a rögzítés megbízhatósága. E tekintetben jobb, ha újbóli biztosítékot és biztonságosabb biztonságot nyújt.

Ha sportágat tervez a fából, használjon száraz fát (legfeljebb 16% nedvességtartalommal). Figyelje a fokozatot is: az oszlopokon és a támaszokon ne legyenek csomók. Azoknál a terheléseknél, amelyek felmerülhetnek, veszélyesek. Itt talán az összes alapvető követelmény.

A svéd fal alapján

Ha szeretné, a saját kezével gyerekjátékot készíthet. Néhány speciális eszközre nincs szükség. Pontosan szükséges egy fűrész vagy elektromos vágószerkezet, egy fúró a "korona" típusú szerelvényekkel, nagyon jó egy kézi marószerszám és egy daráló. Ha nem, kézzel kell sokat tennie. Még mindig szükséged van egy szinttel, kényelmesebb lézerrel, de előállíthatod és építheted, lehetőleg párhuzamosan egy lyukkal - ellenőrizheted a rackek függőleges helyzetét.

A 150 * 45 mm-es táblákon kívül a seprűek (a vékonyabbak, mint a lapátok, és a gyermekek számára kényelmesebbek) szükségesek. Még mindig szükség van kötelekre, kötéldarabra, csavarokra, csavarokra, szegecsekre, sarkokra, általában mindenre, amire szükség van a szerkezet falra és mennyezetre történő rögzítéséhez.

Amire szükséged van egy gyermek sportlétesítményhez

Amire szükséged van egy gyermek sportlétesítményhez

A táblát méretre vágták (a padlóról a mennyezetre, 10 cm-re levonva), polírozva. A két fogadott állványt bilincsekkel rögzítjük, címkéket helyezünk a lépcsők alatt. Ezekben a helyeken fúrunk lyukakat a szükséges mélységből (a fűrészlap vastagságának fele). Annak érdekében, hogy képes legyen szabályozni a lyuk mélységét, szalagot vagy színes szalagot ragasztanak a koronára. A csík alsó szélén helyezkedjen el.

A svéd lépcsőház gyártásának kezdete a sportcsarnok számára

A svéd lépcsőház gyártásának kezdete a sportcsarnok számára

Két rövid részlet a lyukakkal a képen - ez a mini-kézikönyv több lécben, ugyanakkor vízszintes sávként is használható. A falra néző oldalán lévő hosszú oszlopok alján egy alátámasztást találtak a lábazat alatt.

Az állványok alján kivágtunk egy darabot - van egy lábazat

Az állványok alján kivágtunk egy darabot - van egy lábazat

Most összekapcsoljuk a hozzászólásokat és a felső részt. Ennek a kapcsolatnak a minősége attól függ, hogy a gyermek sportegyüttese erős lesz-e. Erős csapokat használunk, a csavarok és anyacsavarok alatt nagyméretű alátéteket helyezünk, az alátétek helyett egy fémlemezt készíthetünk. A csapok alatt elsőként fúrjuk le a lyukat, szigorúan merőleges a síkra -, hogy a rögzítő ne szakadjon el.

Tudod és négy studs))

Tudod és négy studs))

A ragasztóval elkészített oldalfalon állítsa be a kereszttartót. A megbízhatóságuk érdekében megerősítésekkel (bútorkapcsolatokkal) rögzítjük őket. Fúrunk lyukakat a derék végében, telepítünk egy megerősítést, a fejet a fa belsejébe fojtjuk. A lyukak lehetnek vagy a gipszek a faanyaghoz, hogy a fa színében lezárják vagy bedobják a bútorokat.

Megerősítések vannak telepítve (egy sarok látható, a létrának a falhoz rögzítése)

A megerősítések telepítésre kerülnek (az egyik sark, amely a létrát a falhoz rögzíti)

A falhoz rögzítve jelölje ki azokat a helyeket, ahol fel kell szerelni a kötőelemeket, fúrjon lyukakat és telepítse a tüskéket.

A falhoz csatolva az otthoni sportlabda alapja a gyermekeknek (és nem csak)

A falhoz csatolva az otthoni sportlabda alapja a gyermekeknek (és nem csak)

Amint a tesztek kimutatták, az ilyen rögzítés nem elég a megbízható rögzítéshez: ha a szélső keresztgerenda felszínén lóg, és idővel felemelkedik, akkor a rezgéscsillapítók kihúzódnak a falról. Mert úgy döntöttek, hogy további kötőelemeket készítenek a mennyezetre. Telepített csuklók (horgonyok), amelyek hosszú fémrúddal csavarták a gyűrűket a végén.

Itt leírjuk az országban vagy a ház közelében található játszótér építését. 

Mennyezeti tartó

Mennyezeti tartó

Átmeneti lehetőségként egy kötél a beépített kötőelemekre kerül, majd a rögzítés frissül. Annak érdekében, hogy ne szembesüljenek nehézségekkel, rögzíteni kell a horgonyokat a mennyezetbe úgy, hogy a gyűrűk szorosan egymás mellett helyezkedjenek el a táblákhoz. Ezután rögzíthetők csavarokkal és alátétekkel. Ez kemény lesz. Ebben az esetben a terhelés a falon és a mennyezeten lévő kötőelemek között oszlik meg, ami időnként megnöveli az egész szerkezet megbízhatóságát.

A gyerekek sportcsarnokának alapja készen áll. Folytatjuk a további héjak összeszerelését. Kezdjük a kötél létrával. Egy 35 * 25 mm-es rúdból vágják le a 300 mm hosszú keresztrudakat. Az éleket egy útválasztó egy lekerekített formára vágja (ne hagyjon éles sarkokat), és jól csiszolt. A fúrt lyukak szélétől 50 mm távolságra, amelyek átmérője kissé nagyobb, mint a zsinór. A lyukakat ugyanazon a távolságon kell fúrni: minél pontosabbak, annál könnyebb összeszerelni a létrát.

A rudakon fúrja a lyukakat

A rudakon fúrja a lyukakat

Vigyünk egy zsinórt, és 30 cm-enként jelzéseket készítünk, ez lesz a lépcsők közötti távolság. Két vezetéket azonos módon - egy milliméter milliméteres egybeeséssel jelölve. Elsõ lépést tettünk, alul a csomót kötjük össze. A jelölés helyén megkötözzük a második, a következő lépést, és így tovább.

A zsinór és a csomó jelölése

A zsinór és a csomó jelölése

Ez a kötéllét kezdete

Ez a kötéllét kezdete

További kagyló kapaszkodni horgok csavarni, hogy hurkokat azonos kötél, vagy szerelt végein puska és karabély kapaszkodva horgok vagy hevederekkel - az, aki úgy tűnik, sokkal kényelmesebb és biztonságosabb.

Gyerek sportcsarnok saját kezével

Gyerek sportcsarnok saját kezével

Tehát úgy néz ki, mint egy házi séta a gyermekek sporttevékenységéhez. A lakásban nagyon kevés hely van.

Itt leírjuk, hogyan készítsünk egy padlót a saját kezünkkel, és ebben a cikkben olvashatsz a kész lehetőségekről.

Sportkomplexum otthonra

Ebben a dizájnban minden olyan egyszerű, hogy nincs magyarázat. A legnagyobb nehézség a svéd lépcső gyártásában van, és az első fotójelentésben ismertetik. Úgy döntöttek, hogy egy nagy gyerek sportlétesítményt hoznak létre a folyosón - az ott megengedett terület. Annak érdekében, hogy a hajót egy házba fordíthassa. Kiderült egy ilyen design.

Sportos sarkok rajzolása gyerekeknek

Sportos sarkok rajzolása gyerekeknek

Elkezdtük lasagna falak készítésével. A fedélzetet előre megvásárolták, száraz volt, és a lakásban töltött tél után még kevésbé nedves lett. A lemez vastagsága - 50 mm, szélesség - 100-150 mm. Ebből összegyűjtjük a keretet. Az ízületeket szigorúan 90 ° alá húzzuk (használunk bilincseket). A hosszú önfúró csavarok beszerelése előtt fúrja le a lyukakat (a fúró átmérője 1-2 mm-rel kisebb, mint a csavar átmérője). Összeszerelt keretben fúrjon lyukakat 10-15 cm-es lépésekben, húzzuk a zsinórt.

Felkészülés a falra lasagne-ra

Felkészülés a falra lasagne-ra

Egyszerre elmondom, hogy a kötelek felállításakor hibák történtek:

  • kezdett húzni felfelé és lefelé;
  • nem hozott csomópontokat a kereszteződésben.

Ennek eredményeképpen nagyon kényelmetlenül mászni - a kötelet csúszik. Meg kell újítanod. Az ellenkezőjét meg kell tenni. Először húzza át a kötelet, majd - fentről lefelé (vagy alulról felfelé), minden csomóponton csomót köt össze. Ezután a kötél fala mobil lesz, de fel lehet mászni.

Az összeszerelt váz erősített sarkok, meg a falnak, jelölje ki a rögzítő lyukak és a csapokat a telepítés után, tartósan rögzítő.

Hogyan rögzítsük a keretet a falhoz?

Hogyan rögzítsük a keretet a falhoz?

Ezután minden egyszerű. Két azonos hosszúságú táblát veszünk. Ezek lyukat fúrni a telepítés rudak (dugvány), amelyhez kapcsolódnak a kagyló * továbbra is tervezi, a swing és a kötél létra.

Hogyan készítsünk egy játékházat egy lakásra itt olvashatunk, és ebben a cikkben egy lépésről-lépésre leírjuk egy ház építését az országban vagy a ház közelében.

Ezután összeállítjuk a csontváz többi részét. Az egyik előkészített tábla a falhoz csatlakozik, a már beépített kötélszerkezet mellett. Egyrészt nem fekszik a keret, és a második támogatási rögzítse a másik, hogy a fedélzeten volt, szigorúan horizontális (ellenőrizze épület szint).

Összegyűjtjük a szerkezet többi részét

Összegyűjtjük a szerkezet többi részét

Építünk egy létrát, azt egy síkban teszik ki, két már létrehozott állvánnyal. Mindent megjavítunk. A padlóra a megbízhatóság érdekében is be lehet szerelni a sarkokat és a tüskéket.

Az egyik lehetőség a rögzítéshez (nem a legszebb, de megbízható)

Az egyik lehetőség a rögzítéshez (nem a legszebb, de megbízható)

Miután ellenõriztük az erõsséget, lecsatoljuk a kagylókat és üzembe helyezik azokat.

Erő ellenőrzés))

Erő ellenőrzés))

A gyermekek számára készült önálló sportlabda egy másik változata videó formátumban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =