Bundventil til vask

Bundventil til vask

Hvad er det her?

Bundventiler, selvom de viste sig for nylig, er allerede meget efterspurgte i sanitetsbutikker. Dette produkt har spredt sig over hele verden, herunder CIS-lande fra Storbritannien. Omkostningerne ved hjælpeprogrammer der er ret høje, så opfindelsens engelsk opfandt en simpel enhed, der holder vand i håndvasken. En anden grund til at bruge bundventiler er manglen på en mixer. For at få vand i vasken af ​​den nødvendige temperatur, lukkes den af ​​en stikkontakt og blandes med varmt og koldt vand.

Juster tilstanden af ​​bundventilen med en speciel knap eller håndtag placeret på ventilen. Dette er meget praktisk, fordi du ikke behøver at hæve og sænke proppen selv.

Værdi af bundventilen til vasken

I vores land kommer mange sæt blandere med sådanne ventiler. En stilfuld metalventil er meget bedre i vasken end en simpel gummiprop, som ikke altid er hygiejnisk at bruge.

Bundventil til vask

Hvorfor har vi brug for en bundventil på vasken og hvad er det?

Fordele ved ansøgning

Brug af bundventilen har mange fordele, hvis vigtigste er:

 1. Reduktion af vandforbrug.
 2. Let drift.
 3. Attraktivt design.
 4. Holdbar installation i afløbshullet.
 5. Forebyggelse af lugt fra afløbsrøret.
 6. Nem rengøring.

Fordele ved bundventilen til vasken

typer

Bundventiler er opdelt i sådanne grundtyper:

 1. Mekanisk. Click-Clack-systemet er baseret på fjederens funktion, under hvilken ventilen åbner eller lukker. Det er nok kun et tryk på låget på produktet.
 2. Automatisk. Ventilen justeres ved hjælp af en lille håndtag. Det automatiske system består af små stænger af metal, hvis arbejdsdel er placeret direkte under vasken. Manden virker på håndtaget, der er placeret i mixerens krop.

Clik-Clak mekanisk bundventil til vask

Automatisk bundudtag til vask

I dag kan du købe forskellige ventiler afhængigt af design og farve. Det kan være moderne, antik eller stiliseret bronze, med en glat eller krom overflade.

Mixer med bundventil

Disse ventiler er de mest almindelige modeller. Der er en speciel håndtag til styringen, som kan installeres bagved, fra siden eller ovenfra af blanderen. Den leveres komplet med hele kittet, er en faktisk uklare, men meget nyttig detalje. Håndtaget åbner eller lukker drænet.

Mixer med bundventil til vask

Tryk på Åbn System

Mindre almindelige ventiler Tryk Åbn. Deres største ulempe er, at for at åbne drænhullet er det nødvendigt at manuelt handle på ventilen, det vil sige at vådte hånden. Men en sådan ventil er monteret ret hurtigt og er meget lettere at vedligeholde. Det bruges også til bade, bidet.

Bundventil til vask med Push Open system

enhed

Anordningen af ​​bundventilen afhænger af dens type. Så automatiske ventiler har en sådan enhed:

 1. Cap.
 2. Håndtag åbning og lukning af afløbshullet.
 3. En talke, der forbinder håndtaget til ventilen.
 4. Trådforbindelse, hvorigennem et afløbsrør kan forbindes til ventilen.

Enheden af ​​bundventilen til en skål

En mekanisk ventil er en enkelt enhed, der arbejder på basis af en stærkt komprimeret fjeder.

Bundventil - enhed

Bundventil - enhed

Bundventil - enhed

montering

Installation af bundventilen sker umiddelbart efter installationen af ​​mixeren, komplet med hvilken den går. For korrekt installation er det nødvendigt at følge følgende trin:

 1. Ventilen sættes i afløbshullet.
 2. Særlige eger på ventilen krydser tværs.
 3. Til håndtaget og øjet er nålen forbundet med ventilen, som følge af, at stikket lukker og åbner.

Det er nødvendigt at være opmærksom på sinkens design, fordi hvis der er overløb, købes en speciel designventil. Derefter er en sifon forbundet til ventilen, hvorigennem vandet drænes. Vand er tændt, alle tilslutninger er stramme. Hvis der ikke er lækager, er det muligt at diagnosticere bundventilens funktion. Hvis det lukker og vand ikke lækker og åbnes hurtigt, kan du antage, at installationen af ​​enheden er gennemført.

Montering af bundventilen på vasken

Installation af bundventilen på vasken

Bundventil og dens installation på vasken

Således er bundventilen et funktionelt produkt, der er praktisk at bruge og sparer vand. Du kan selv installere det ved hjælp af instruktionerne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − = 18