Sink-tulipan – en vask på sokkel på badeværelset

Sink-tulipan - en vask på sokkel på badeværelset

Badeværelse - dette er et værelse, hvor alle bruger lidt tid, men med en misundelsesværdig regelmæssighed. På grund af dette ønsker alle at være komfortable og hyggelige i hans badeværelse. Uanset størrelsen på badeværelset skal der altid være en vask i den.

Nu har producenterne udviklet et så stort antal modeller, at hver forbruger kan vælge selv den bedste mulighed for skønhed og bekvemmelighed.

Sink tulipan

En af de mest almindelige muligheder, som var kendt i lang tid, er en vask på stilken eller på en anden måde - en "tulip" -vask. Lad os overveje det mere detaljeret.

shell

sink-tulipanordning

Godbidder

Der er mange positive kvaliteter i denne shell. Hovedpersonen er:

 • En stor vask, som vandet ikke spredes i forskellige retninger på væggene og møblerne.
 • En tulipeskalfod vil skjule sifonen og rørene - dette vil give et kulturelt udseende til badeværelset.
 • Design af skaller på foden af ​​et stort antal, alle vil være i stand til at vælge et egnet til indretningen.
 • Forholdsvis lav pris kategori, men kun hvis du ikke overvejer muligheden for at lave en vask lavet af glas eller sten.
 • Nemt at installere, selv en uforberedt person til at montere den vil være let.

designer vask

sink-tulipan i lysegrøn farve

rektangulær vask

ulemper

Med et stort antal plusser er det værd at bemærke, at det trods alt har en minus. Hvis badeværelset er lille, og hvert eneste rum betyder noget, under vaskens "tulipan" vil det ikke være muligt at installere yderligere hylder eller en vaskemaskine.

stilfulde håndvaske

typer

Skaller på benet adskiller sig fra hinanden i konstruktionstypen, alt efter hvilket materiale det er fremstillet og i farve. Overvej alt i orden.

Efter konstruktionstype kan vi skelne mellem:

 • Et stykke konstruktion - i dette tilfælde er skallen og benet en helhed. Efter installationen på foden afvejes hele vægten af ​​skallen.
 • Tulipan er kompakt. I dette tilfælde er skallen og benet adskilt fra hinanden, og de monteres skiftevis. Foden er et dekorativt design, der gør det muligt at skjule rørene.
 • Polutyulpan - Dette er et design, der ikke rører gulvet med gulvet. En sådan vask kan monteres i den ønskede højde.

fast skål

snehvide vask-tulipan

tulipan-CD

Efter farve kan du ofte finde en hvid, fløde eller pink shell. Lidt mindre almindeligt er sort eller med maleri. Men hvis du sætter et mål, kan du finde kits og andre nuancer.

Sink-tulipan

Sink-tulipan

Sink-tulipan

Sort vask-tulipan

pink vask-tulipan

vask-tulipan på badeværelset

materialer

Afhængigt af det materiale, hvorfra skallen er lavet, vil der være en anden pris. Og spredningen vil være meget stor. Vi arrangerer dem i rækkefølge af stigende priser:

 • Den mest økonomiske mulighed var hygiejnefuldskab. Det er let rengjort af snavs ved hjælp af rengøringsmidler, men ikke modstandsdygtig over for mekaniske skader. Chips og revner forbliver.
 • Porcelæn vil koste mere, men vil være en mere pålidelig assistent.
 • Elite-materialet omfatter natursten, nogle gange glas og kunstig akryl.
porcelæn dræn

glasvask

oval faience vask

producenter

Ikke mindst rolle i prisen er spillet af producenten af ​​skaller "tulipaner". Her er nogle af dem:

 • Den vietnamesiske producent Monaco er en af ​​de dyreste producenter. Den gennemsnitlige pris for en vask er 7700 r. Skålens bredde er 0,65 m, dybden er 0,46 m, og den samlede højde er 0,82 m.
 • Andet er optaget af den svenske producent Gustavsberg "Nordic 2600". Prisen på sættet vil koste 6300 rubler. Bredden af ​​skallen er 0,6 m, dybden er 0,45 m, og den samlede højde er 0,81 m.
 • Keramin City er en hviderussisk producent, som tilbyder en hjørneversion af en sådan shell. Dette er praktisk, da de fleste hjørner ikke er optaget, og derfor vil et andet rum blive frigjort. Prisen for et sæt vil være 4500 rubler. Bredden og dybden af ​​skallen er 0,32 m.
 • Den mest økonomiske mulighed er den indenlandske producent SANTEK Breeze. Prisen for en håndvask er 4000 r. Fodens højde er 0,66 m.

Disse er de mest kendte producenter, men ikke alle. Så hvis du ikke passer i denne liste, kan du altid finde andre producenter.

fajance vask

porcelænvask

quadrangular shell

raffineret vask

Tips til valg

For at træffe det rigtige valg, skal du være opmærksom på nogle få punkter:

 1. Bestem den pris, du er villig til at betale.
 2. Bestem hvilken farve og størrelse der passer til dit badeværelse.
 3. Vælg materiale.
 4. Bestem, hvor vasken skal installeres (i et hjørne eller et andet sted).
 5. At studere producenterne og læse anmeldelser om dem.
sink-tulipan i det indre

sink-tulipan i klassisk badeværelse design

Installation af sink-tulipan

Installation af vask-tulipan kan laves uafhængigt. Det er nødvendigt at forberede flere værktøjer: et niveau, en boremaskine, skiftenøgle, en hammer og en skruetrækker.

 • Det er nødvendigt at bestemme placeringen af ​​installationen af ​​produktet under hensyntagen til placeringen af ​​ikke kun vasken, men også forbindelsen til vand og sanitet. Hvis du lægger en ny flise på gulvet, kan installationen af ​​vasken kun ske, når den er helt tørret.
 • Det er nødvendigt at sætte vasken, hvor den bliver monteret. På grund af niveauet skal du kontrollere overfladens glathed.
 • Med en simpel blyant skal du lave to mærker for den fremtidige fastgørelse af vasken på væggen. Husk at fodens højde skal være identisk med håndvaskens højde.
 • Derefter fjernes vasken og går til hullerne i væggen til fastgørelsesanordninger. Du bør vide, at diameteren af ​​dowels og øvelser skal være af samme størrelse. Når hullerne er klare, skal du hamre dykkerne i væggen med en hammer og skru dem i dem.
 • Derefter er det nødvendigt at fastgøre vaske-tulipanen på tappene, derefter sætte plastikpladerne og stram møtrikkerne. Ved stramning af møtrikkerne skal du være meget forsigtig med ikke at beskadige skallen, når den snor sig godt.
 • Så er det nødvendigt at installere en sifon. Under stramningen er det nødvendigt at holde gummi ringe, så de ikke bevæger sig til siden. Processen med at installere sifonen kan laves, før skallen er fastgjort til væggen, men det vil da være ubelejligt at udføre vasken. Derefter forbindes siphon slangen til kloakken.
 • Dernæst skal du installere mixeren på håndvasken og tjekke den for lækager. Hvis du for eksempel ikke allerede har en mixer, skal du bare hælde en spand vand i håndvasken. Hvis vasken efter denne handling forbliver tør, er hele installationen udført korrekt. Hvis der er dråber vand, så er det værd at se på placeringen af ​​gummiringene. Det er nødvendigt at løsne sifonen lidt og rette dem.

Ved installation af vasken med en piedestal, se videoen på MrPromka-kanalen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 − 17 =