Hvilke blomster at plante i landet? Flerårige have blomster

Dekorere blomsterbed, klippehaver, rabatki, græsplæner, vi forsøger at vælge haven blomster, der er uhøjtidelige i pleje. Især hvis det er blomster til dacha. Arbejdet er normalt mere end nok, de lurvede planter har ikke altid tilstrækkelig styrke. Vi udgiver et udvalg af smukke og forskelligartede blomster med forskellige blomstringsperioder - fra det tidlige forår til det sene efterår. Du skal kun vælge din smag og farve.

Pick up blomster til sommerhus, så de blomstrer hele sæsonen - det er kunst

Pick up blomster til sommerhus, så de blomstrer hele sæsonen - det er kunst

Forår Blomstring

Der er meget tidlige blomster, der glæder os, selv før græsset fremstår. Hvad er bemærkelsesværdigt, de er meget uhøjtidelige, kræver næsten ikke pleje. Alle de berømte forårsbloer til sommerhuse er påskeliljer og tulipaner. De er meget forskellige og smukke, men der er mange flere, ikke mindre interessante.

Forår blomster - traditionelle og ikke meget

Forår blomster - traditionelle og ikke meget

vintergækker

Disse små pæreplanter, der blomstrer med delikate hvide blomster, er kendt for alle. Det rigtige navn er Galanthus nivalis - Galanthus. Vises umiddelbart efter sneen falder, blomstre om blot et par uger, men blomsten er meget kort. Efter afslutningen af ​​blomstringsperioden dør antennedelen. Plante anbefales nær buske og træer.

Alle slags omkring to dusin, her er de mest interessante og populære:

 • Viridapisis. En bredere sort. Blomstrer i februar-marts. Blade er grå-grønne, flade. Deres længde er ca. 10 cm. Blomsten er hvid, hængende, 1-3 cm lang. Der er grønne pletter på kanterne af de indre kronblade.
 • Lutescens. Det adskiller sig ved at de indre kronblade har gule pletter. Denne slags snowdrops er lunefuldt - ikke alle jordformer passer til det.

  Snowdrops - de tidligste blomster til sommerhuse

  Snowdrops - de tidligste blomster til sommerhuse

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  68 − 62 =