Grundlaget for hegnet: hvordan man ikke begraver ekstra penge

Opførelsen af ​​hegnet begynder med løsningen af ​​et vanskeligt problem: det er nødvendigt at vælge fundamentet for hegnet. På den ene side er det nødvendigt, at det ikke smelter i foråret, da det pukkede på den anden - at begrave de ekstra penge er tilbageholdende. Så vi skal løse puslespillet og vælge hvilket af baserne der er nødvendigt - bare sæt polerne, hæld tapebåndet eller stop ved mellemversionen - kolonnerer med grill. 

Hvad kan være fundamentet for hegnet

Uanset hvor mange hegnudstillinger, de alle står på flere typer af fundamenter. Dybden af ​​forekomsten, diameteren eller tværsnittet af rørene, bredden og dybden af ​​kælderen kan variere. Disse parametre afhænger af den klimatiske zone og det materiale, hvorfra hegnet flyves. Og der er ikke så mange designs og måder at implementere dem på:

 1. En lille mængde sand og grus hældes i brønden lavet i jorden, et rør indsættes. Gabet er tilstoppet med sten og ruiner, det er ramt.
 2. Tilsvarende bores brønde, rør sættes, kun fyldningen omkring søjlen er betonet.
 3. Røret er installeret i et ikke-aftageligt forskalling, mellemrummet mellem det og fordybningen er fyldt med beton.
 4. I stedet for rør anvendes skruestabler.
 5. Søjlerne er betonede, og der laves en grillning mellem dem. For at give båndet tilstrækkelig styrke forstærkes grillbåndet og danner et luftgab under det.
 6. Lav en finkornet båndfundament på søjlerne.
 7. Bælte fundament for dybden af ​​frysning.

  Nogle måder at installere poler til hegn

  Nogle måder at installere poler til hegn

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1 + 6 =