Livnevka u privatnoj kući

Da ne bi došlo do poplave na mjestu nakon svake kiše, da temelj nije vlažan, a ne uništen, potrebno je osigurati uklanjanje padalina. Da biste to učinili, trebate kišnicu. Možemo ga vidjeti u gradovima - to je sustav uređaja za primanje vode i kanala. Oluja otpadne vode u privatnoj kući je manja, ali njegova je bit ista. Ne možete reći da je to lako, ali možete samostalno upravljati, pogotovo ako ste već vlastitim rukama već učinili nešto na web mjestu. 

Kakav je sustav odvodnje oluje od privatne kuće i kakav je to

U regijama s velikom količinom oborina, kišnica i talina mora biti odnesena negdje. Ako to nije učinjeno, staze se postupno uništavaju, zemlja u dvorištu je depresivna, a zatim se dugo isušuje. Ako i dalje ne napravite slijepo područje oko kuće, kišnica će se prati i postupno uništiti temelje. Općenito, oluja otpadnih voda u privatnoj kući je zalog dugovječnosti vaše kuće, reda i urednog izgleda na vašoj web lokaciji. Ova vrsta inženjerskih sustava zove se kišni tuš ili kišnica.

Uređaj za olujnu kanalizaciju

Uređaj za olujnu kanalizaciju

Sastav sustava je:

 • Sustavi krovnih kanala. To su fiksne žljebove uz oluke, u koje se prikupljaju padaline s krova. Dolje se ispuštaju kroz uske lijevke i padove.
 • Određeni broj primatelja oborina na tlu (prijamni lijevci, prijamnici za kišnicu, linearna odvodnja, hvatači pijeska). Razvrstavaju se na takav način da učinkovito preuzmu padaline. Obično se prijamnici ili lijevci za točkice stavljaju pod odvodne cijevi, nekoliko prijamnika se postavlja na betonske, asfaltne ploče, gdje se postavljaju ploče za popločavanje. Linearni prijamnici smješteni su uz tračnice i tako da voda teče normalno, poklopac je postavljen laganim nagibom.
 • Sustav skladištenja, preraspodjele ili ispuštanja padalina.

  Gdje su dijelovi instalirani

  Gdje su dijelovi instalirani

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  + 44 = 50