Livnevka v zasebni hiši

Da bi zagotovili, da ni poplav na mestu po vsakem dežju, da temelj ni mokro in ni uničen, je treba zagotoviti odstranitev padavin. Če želite to narediti, potrebujete deževnico. To lahko vidimo v mestih - to je sistem naprav za sprejem vode in kanalov. Storm kanalizacija v zasebni hiši je manjša, vendar je njegovo bistvo enako. Ne morete reči, da je to enostavno, vendar lahko samostojno upravljate, še posebej, če ste na spletnem mestu že storili z lastnimi rokami. 

Kakšen je sistem izpusta viharjev v zasebni hiši in kakšen je

V regijah z veliko količino padavin je treba nekam odvzeti deževnico in meltwater. Če se to ne naredi, se poti postopoma uničijo, zemljišče na dvorišču je potisnjeno, nato pa se posuši za dolgo časa. Če še vedno ne boste zaslepili okoli hiše, bo deževnica prana in postopoma uničila temelje. Na splošno je v zasebni hiši vihra odplak zaradi dolgoživosti vaše hiše, narobe in urejenosti na vašem spletnem mestu. Ta vrsta inženirskih sistemov se imenuje deževno prho ali deževno kanalizacijo.

Naprava nevarne odpadne vode

Naprava nevarne odpadne vode

Sestava sistema je:

 • Sistemi strešnih žlebov. To so fiksni žlebovi vzdolž žlebov, v katere se zbirajo padavine iz strehe. Spuščajo se skozi uveljavljene lijake in padala.
 • Določeno število sprejemnikov padavin na tleh (sprejemanje toka, sprejemnikov za deževnico, linearna odvodnjavanje, peskovnik). Urejeni so tako, da učinkovito prevzamejo padavine. Običajno so točkovni sprejemniki ali tokovi nameščeni pod drenažne pipe, več sprejemnikov je nameščenih na betonske asfaltne pločnike, kjer so položeni tlakovci. Linearni sprejemniki so nameščeni vzdolž tirov in tako, da voda teče normalno, pokrov položi z rahlim nagibom.
 • Sistem shranjevanja, prerazdelitve ali izpuščanja padavin.

  Kje so nameščeni deli?

  Kje so nameščeni deli?

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  + 65 = 73