Keittiöt vihreässä: sisustusominaisuuksien piirteet

Monet ihmiset haluavat olla kaunis ja kodikas keittiö, ja on myös toivottavaa, että se herättää mielialan ja se on "lämmin". Yksi vaihtoehto on keittiö vihreillä väreillä. Luonnollinen väri, joka on elämän symboli ja joka ei varmasti jätä sinua välinpitämättömäksi. Ja miten tehdä niin kaunis ja kodikas, ymmärrämme. 

Vihreä - tämä on sävy?

Vihreällä on paljon sävyjä ja sävyjä. Aineksen voimakasta ja tummaa malakiittia, sitten pistaasipähkinää tai vaaleanvihreää. Myös erilainen lähestymistapa sisustus, valinta "rooli" vihreä - ensisijainen, toissijainen tai accentual ... Kaikki tämä voit saada eri mielialan sisätilat, vaikka jokainen niistä voidaan kutsua "vihreä".

Vihreät sävyt (huomaa, että näyttö vääristää todellista väriä)

Vihreät sävyt (huomaa, että näyttö vääristää todellista väriä)

Keittiö sävyjä vihreä täyttää odotuksesi ja et ole kyllästynyt siihen, niin päättää, millaista tunnelmaa haluat luoda: rauhallinen, rentouttava, virkistävä, iloinen, lämmin. Sävyjen valinta riippuu tästä. Hiljaisessa ympäristössä paletin "kylmä" osa heikentyy. Niitä voidaan käyttää tärkeimpinä - seinille ja julkisivuille. Lämpimän lämpövaikutuksen ansiosta voit valita jonkin "lämmin" osan sävyistä. Mutta tässä meidän täytyy katsoa, ​​jotta se hieman: tämä väri voi olla keittiö esiliina, jotkut julkisivujen, tarvikkeet ja lisäyksiä sisätilojen keittiön vaimeaa sävyjä - vain käyttöön muistiinpanoja kirkas tuulella.

Useita vaihtoehtoja yhdistettynä vihreisiin väreihin

Useita vaihtoehtoja yhdistettynä vihreisiin väreihin

Luettelo vihreiden sävyistä näkyy yllä olevassa kuvassa. Muista kuitenkin, että kuva ja näyttö vahingoittavat värejä voimakkaasti. Tarkan kuvan näyttämiseksi sinun on tarkasteltava väriä "live". Voit tehdä sen kaupoissa, joissa myydään maaleja, joissa on sävytysasemia. Heillä on luettelo väreistä. Säröt ovat yleensä vähäisiä.

Vihreän roolin keittiön sisätiloissa

Jos katsot keittiön sisätiloja vihreillä sävyillä, huomaat, että paitsi värisävyjen lisäksi myös tämän värin määrä. Ja tämä on myös hetki, jona sinun on päätettävä. Jos sinulla jo oli kokemusta ja olit mukavasti vihreässä, voit heti tilata huonekaluja ja etsiä sävyä seinien koristelusta. Jos haluat vain kokeilla, on parempi aloittaa joitain yksityiskohtia.

Keittiö vihreillä väreillä: ei kaiken pitäisi olla tällä alueella

Keittiö vihreillä väreillä: ei kaiken pitäisi olla tällä alueella

Pääasiassa

Keittiö vihreällä ei ole aina yksivärinen muotoilu. Vihreä voi olla pääväri, ja sitten se on paljon. Se voi olla aksentti tai valinnainen. Sitten se on vain muutamassa yksityiskohdassa. Esimerkiksi, jos eri sävyjen seinät on maalattu ja huonekalujen julkisivut ovat pääväriä (useita valokuvan vaihtoehtoja).

Tällä lähestymistavalla on useita tärkeitä kohtia. Ensinnäkin, valitse tässä tapauksessa pehmeä, rauhallinen sävy. Vaikka keittiö on aktiivisen toiminnan alue, monet käyttävät sitä myös ruokalajeina, ja tässä tapauksessa on parempi löytää jotain hiljaisempaa.

Toiseksi tällaisissa sisätiloissa lisävärit (lattia, katto, työtaso) ovat neutraaleja, ja vain aksentit (jotkin lisävarusteet) voivat olla kirkkaita (mutta yhteensopivia). Vihreillä täydellisesti punainen, sininen, joissakin muunnelmissa - keltainen tai oranssi. Myös ruskeasta tai mustasta, ei pidä unohtaa. Jotkut samankaltaiset, kirkkaat värit tarvitsevat vihreän laimentamiseksi. Strange, kuten se saattaa tuntua, näin se toimii - kirkkaat yksityiskohtia vetävät suuren osan huomiota itselleen.

Vain julkisivu tai sen osa

Vihreä voi olla vain huonekalujen julkisivu tai jopa vain osa sitä - ala- tai yläkaappeja tai vain osa maalista. Varjojen valinnan rajoitukset eivät ole - jos haluat, voit ainakin limeä tai "rakastaa ruplaa". Mutta nämä ovat ääniä, joita suuressa määrin nopeasti kyllästyvät. Optimaalinen tässä versiossa pistaasipähkinät, minttu, vihreä sammal, vihreä tee, omena. Näyttää mielenkiintoisia huonekaluja tummanvihreässä: malakiitti, smaragdi, jade, sinivihreä. Mutta tällaisten sävyjen tilojen tulisi olla tilavia ja kevyitä, ja muun sisätilan pitäisi olla kevyt ja tasapainoinen.

Toinen vaihtoehto - tehdä vihreäksi vain osa julkisivusta. Modernit keittiösarjat voivat olla eri väreillä varustettuja julkisivuja: ylemmät ja alemmat kaapit voivat vaihdella sekä värin että tekstuurin mukaan. Osa laatikoista voi olla myös eri värisiä. Joten vaihtoehtona - muodosta osa julkisivuista vihreillä sävyillä, ja pääkäyttö neutraali - valkoinen. harmaa, beige ja kaikki sävyt. Tämä on vaihtoehto niille, jotka eivät ole varmoja siitä, mitä vehreys ei "rasita".

Lisäykseksi tai aksentiksi

On myös keino varmistaa, että haluat keittiö vihreillä väreillä - tehdä tällaisia ​​vain helposti vaihdettavia yksityiskohtia. Näihin kuuluvat seinät maalausta tai tapettia varten, työtasot, mahdolliset keittiön esiliinat (muovi, lasi, MDF).

Vihreät seinät keittiössä - voit todella tuntea kuinka paljon pidät siitä

Vihreät seinät keittiössä - voit todella tuntea kuinka paljon pidät siitä

Esimerkiksi keittiön vihreät seinät mahdollistavat testattavan huonekalujen värit. Uudista seinät uudelleen tai liitä tapetit paljon nopeammin ja halvemmaksi kuin uusien julkisivujen tilaaminen.

Lisävarusteena - keittiön esiliina ja pöytälevy

Lisävarusteena - keittiön esiliina ja pöytälevy

Huolimatta siitä, että valokuvan julkisivut ovat valkoisia, sisätila ei ole tylsä ​​- kirkas pöytälevy ja esiliina herättävät huomiota. Harmonisen sisustuksen kannalta on syytä lisätä muutamia yksityiskohtia samasta sävystä toisessa huoneen osassa - lähellä pöytää.

Toinen vaihtoehto käyttää vihreää ylimääräisenä (pää-beige-ruskea)

Toinen vaihtoehto käyttää vihreää ylimääräisenä (pää-beige-ruskea)

Kaksi erilaista sävyä yhdessä sisätilassa - tämä on myös erittäin mielenkiintoinen ajatus, jota voidaan toistaa monin tavoin. Ihanteellinen tapa on mosaiikki. Se voi yhdistää enemmän värejä, mutta mikä tärkeintä - älä liioittele sitä.

Esiliina, seinät, pöytälevy - kaksi sävyä vihreää päävalkea

Esiliina, seinät, pöytälevy - kaksi sävyä vihreää päävalkea

Puutaloissa asuvat ihmiset kärsivät usein monotonisuudesta - "puinen" värit kaikkialla ja jatkuvasti myös renkaat. Erinomainen tapa tehdä kirkas huomata on maalata työseinä vihreä maali ja lisätä lisävarusteita saman varjossa. Ne täydellisesti "laimenevat" puun keltaisuuden.

Keittiössä päällystetty vuori

Keittiössä päällystetty vuori

Niille, jotka jopa tällaisessa volyymien vihreät ovat varovaisia, voit tarjota ripustaa verhot, jotkut astiat, joka jää mieleen pari lisävarusteita (kellot, kuva, jne.). Jos tunnelmat ovat mukavia, on mahdollista laajentaa "takavarikoidun alueen".

Suosituimmat yhdistelmät

Harmoniset väriyhdistelmät sisustuksessa - monimutkainen aihe. On olemassa erilaisia ​​tapoja valita sopivat sävyt - värirenkaan avulla, mutta yksinkertaisin ratkaisu on käyttää valmiita taulukoita (alla olevassa kuvassa) tai poimia täsmälleen samat sävyt kuin millä tahansa valokuvasta. Erityinen muotoilu voidaan toistaa vain, jos todella pidät siitä, mutta on toivottavaa käytännössä "sävyttää" sävyt.

Väritaulukot perinteiseen tyyliin

Väritaulukot perinteiseen tyyliin. Pystysuora nauha on perusväri

Väritauluja on helppo käyttää. Valitse sävy, joka on sinun tärkein. Se on yleensä edustettuna muodossa, joka on suurempi kuin kaikki muut kaistat oikealla tai vasemmalla. Valitse viereisistä pienistä suorakulmioista värit, jotka haluat yhdistää sisustasi. Muista kuitenkin, että kaikki on jaettu kolmeen osaan:

  • Tärkein on yksi, joskus kaksi väriä, jotka täyttävät paljon tilaa. Jos puhumme keittiöstä, se on seinät ja keittiötila. Saatavilla voi olla kolme vaihtoehtoa: vain seinät, vain huonekalut ja seinät + kalusteet.
  • Valinnainen. Yksi tai kaksi sävyä, jotka ovat riittäviä. Keittiössä on lattia, verhot, ruokapöytä, tuolit, seinät, keittiön esiliina jne.
  • Aksentti. Nämä ovat lisävarusteiden värejä. Tässä joskus tuolit putoavat, mutta enimmäkseen pienet yksityiskohdat - kuvat, kellot, kupit / kulhot jne.

Mutta avain (pää) -värin taulukoiden etsiminen on pitkä ja ongelmallinen. Voit toimia eri tavalla. Löydä jokin taulukko, jolla on varjostasi. Mielestämme se on tärkein, ja me valitsemme loput linjasta. Värit ovat 100% yhdistettyjä, joten kaikki on sopusoinnussa.

Vihreä ja sen yhdistelmät

Vihreä ja sen yhdistelmät

Voit esimerkiksi käyttää yllä olevaa taulukkoa. Etsi haluamasi sävy ja valitse liitetyt värit ja äänet hallitsijalta. Kaikki on erittäin yksinkertaista.

Vaikka taulukoiden valinnassa löytyy epätavallisia yhdistelmiä, on olemassa useita perinteisiä, todistettu monissa sisätiloissa. Jotkut niistä annetaan alla.

Ruskealla

Vihreiden ja ruskeiden sävyjen yhdistelmä on luonteeltaan pehmeä. Riittää katsomaan puita ja näet täydellisen yhdistelmän. Siksi on todennäköisesti niin monta vihreää-ruskeaa sävyä. Yleensä neutraaleja värejä lisätään tähän duettoon: valkoinen, harmaa, mutta lisävarusteina voi olla kirkkaita pisteitä.

Ruskea keittiön julkisivu ja vihreä seinä, muut sävytarvikkeet

Ruskea keittiön julkisivu ja vihreä seinä, muut sävytarvikkeet

Keltaiset kupit, jakkarat - hetki, joka lisää väriä ei liian kirkkaaksi paletiksi. Tällaisessa tilanteessa se on viihtyisä, rauhallinen ja samalla ei ole tylsää edes harmaalla syksy-talvikaudella.

Vihreä omena korostuu lattian lämpimällä varjolla

Vihreä omena korostuu lattian lämpimällä varjolla

Keittiökalusteet ovat vihreät valkoisella pöydällä, ja lattia on lämmin ruskea. Yleensä sisätilaa pidetään vihreänruskeana. Ja tunteet - luottamus, dynamiikka ja tietty kurja. Niitä vahvistaa ruostumattoman teräksen läsnäolo, se myös antaa tyylille modernin suuntautumisen.

Valkoinen

Valkois-vihreä keittiön sisustus on erinomainen vaihtoehto, jos et pidä huutavan värejä ja yhdistelmiä kirkkaista, kyllästetyistä väreistä. Valkealla, vaikka kirkkain sävy ei "kuormiteta", valon ja valon tunne pysyy edelleen, vaikka käytetään tummia värejä.

Tämän ratkaisun klassinen yhdistelmä on vihreä + valkoinen + harmaa. Ne voivat (mutta ei tarvitse) lisätä pieniin määriin musta / ruskea / punainen / sininen / violetti / keltainen / oranssi. Nämä kirkkaat aivoitukset voivat muuttaa radikaalisti sisätilan "mielialaa". Jos sinulla ei ole tarpeeksi auringonvaloa talvella tai syksyllä, lisää kirkkaita paikkoja - verhot, pöytäliinat ja pari pientä keittiötä kirkkaasta väristä. Elämä pelataan uusilla väreillä!

Harmaalla

Vihreä harmaa - värien perusyhdistelmä. Sopii niille, jotka mieluummin ovat rauhallinen, hieman kylmä ilmapiiri. Keittiö harmaasävyisissä väreissä voidaan koristaa loft-tyyliin, moderniin, klassikkoon.

Riippuen muista väreistä, saat melko iloisen tai kodikas-hiljainen.

Keittiö vihreillä väreillä: valokuvamaiset

Keittiö vihreillä väreillä: yksivärinen vaihtoehto soittamaan tylsää ei toimi

Monokromaattinen soittoäänenvaihto ei toimi

Kirkkaat laatat keittiön muovista - keskity siihen

Kirkkaat laatat keittiön muovista - keskity siihen

Epätavallinen väri korostuu mustana. Kuvioidussa lasissa kaappeja huonekalu ei ole niin massiivinen

Epätavallinen väri korostuu mustana. Kuvioidussa lasissa kaappeja huonekalu ei ole niin massiivinen

Vihreä, valkoinen, harmaa - klassinen yhdistelmä. Älä koskaan tee virheen, jos valitset sen

Vihreä, valkoinen, harmaa - klassinen yhdistelmä. Älä koskaan tee virheen, jos valitset sen

Kuinka kääntää valkoinen keittiö valoisaksi - päivitä esiliinan väri

Kuinka kääntää valkoinen keittiö valoisaksi - päivitä esiliinan väri

Keltavihreät keittiöt ovat harvinaisia: kahden kirkkaan värin harmoninen sisustus on vaikeaa

Keltavihreät keittiöt ovat harvinaisia: kahden kirkkaan värin harmoninen sisustus on vaikeaa

Pehmeät värit klassiseen muotoiluun

Pehmeät värit klassiseen muotoiluun

Kirkkaiden sisätilojen faneille: keltavihreä räjähdys

Kirkkaiden sisätilojen faneille: keltavihreä räjähdys

Toinen mustavalkoinen versio täysin eri tavalla

Toinen mustavalkoinen versio täysin eri tavalla

Väri vihreä omena keittiössä: tarpeeksi kirkas ja ei kyllästy

Väri vihreä omena keittiössä: tarpeeksi kirkas ja ei kyllästy

Niille, jotka haluavat kaiuttimen

Niille, jotka haluavat kaiuttimen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 + = 79