Kuinka tehdä baari keittiössä omalla kädelläsi

Kun baarilaskurit käytettiin vain tähän tarkoitukseen: juomavedessä istu ja nauti juoma. Jotenkin he siirtyivät keittiöön, ja he tottuivat siihen. Se oli erittäin kätevä yksityiskohta, varsinkin kun se tapahtui huomattavissa muutoksissa ja moderni baaritiski keittiössä on monipuolinen muotoilu. Sen muunnelmat voivat erota suuresti suunnittelussa ja tyylissä, ja niiden toiminnallinen tarkoitus voi olla myös erilainen. 

Nimitys ja tyypit

Jos keittiön alue mahdollistaa, baaritiski keittiössä on asetettu suoraan tarkoitukseen: istua alas kahvia tai jotain vahvempaa, jotain syötävää. Sitten ja "laitteilla" on vastaava: lasien, viinilasien, viinilasinpidikkeet, seuraavien hylkeiden / mehujen, pullojen jne. Haltijat. Ne laittaa ne yhteen reunaan keittiön seinälle tai reunalle, joskus asetettu kehyksen muotoon - vapaa-alueen keskelle.

Barna seisoo suuressa keittiössä

Barna seisoo suuressa keittiössä

Pienissä keittiöissä se on usein monitoiminen. Sitä voidaan myös käyttää jakajana vyöhykkeille - ruokailu ja keittiö, hyvin pienillä alueilla sitä käytetään usein ruokapöytänä. Ja se voidaan sijoittaa laatikon ulkopuolelle - seinään.

Baaripalaa pitkin seinää

Baaripalaa pitkin seinää

Keskikokoisessa keittiössä - 10-12 metriä - jotka usein tehdään niemimaalla - pieni sivupalkki. Jotta tilaa voidaan käyttää tehokkaammin, työtasojen alla olevat tilat miehittävät hyllyt tai kaapit. Tämä muotoilu on hyvin yksinkertainen - työtasovaippa toimii usein useilla suorilla tai kaltevilla putkilla, jotka on kiinnitetty kaapin pöydälle.

Baaritiski keittiössä - niemimaalla

Baaritiski keittiössä - niemimaalla

Tällaiset monivaiheiset keittiöt ovat äskettäin tullut suosittuja: erilaiset keittiön toiminnot ovat kätevämpiä tekemään eri korkeuksilla varustettuja pintoja.

Kaksi pintaa päällekkäin

Kaksi pintaa päällekkäin

Jalustan pinta siirretään hieman pöydän suhteen

Jalustan pinta siirretään hieman pöydän suhteen

Mutta vieläkin useammin keittiön baaritiski on läsnä studiohuoneistoissa erottaakseen kaksi vyöhykettä: keittiön olohuoneesta tai käytävästä - josta se yhdistetään. Ja usein se on jatkoa työpöydän saarelle tai niemelle.

Baaritiski keittiölle jatkona pöydän saarelle

Baaritiski keittiölle jatkona pöydän saarelle

Ne tehdään septumin muodossa. Tässä tapauksessa pohja on useimmiten kipsilevy, ja siihen "kiinnitetään" - ylä- tai sivupintaan - pinnalle.

Bar-laskuri, kipsilevy-osio

Bar-laskuri, kipsilevy-osio

Tämä vaihtoehto on helppo tehdä

Tämä vaihtoehto on helppo tehdä

Perusta voi olla tiili

Yleensä on monia muunnelmia, muunnelmia ja erilaisia ​​lajeja. Sovita ideasi, jota pidit omissa olosuhteissasi, ja voit aloittaa sen toteuttamisen.

Mitat ja mitat

Tätä pistettä koskevia tiukkoja sääntöjä ei ole. Suosituksia on noin puolessa tapauksista. Suositukset koskevat vain pöydän korkeutta ja leveyttä:

 • Palkin korkeus on yleensä 1,1-1,2 metriä. Sen jälkeen hän laittoi erityiset syöttötuolit.
 • Leveys - vähintään - 30 cm, optimaalisesti 50-60 cm. Alle 30 cm: eitä ei tehdä: jopa pieni pöydällä oleva levy on vaarassa. Ja vain epämiellyttävä: ei kyynärpäät laittaa eikä nojata todella.

Jalat pituus, muoto, lukumäärä ja muoto ovat kaikki harkintasi mukaan. Puhuminen jalat. Perinteiset jalustat, jotka olivat juomalaitoksissa, ovat pöytäjalusta jalustalle. Mutta keittiö "klassikoita" jostain syystä pidetään pöytälevynä yhdestä putkesta lattiasta kattoon.

Tällaisen telineen tyyppiä pidetään keittiösarjoissa klassisina

Tällaisen telineen tyyppiä pidetään keittiösarjoissa klassisina

Muuten, tässä muodossa sitä ei käytännössä käytetä. Useimmat toiminnalliset analogit, joissa on kaapit ja jalustat, ovat vallitsevia.

Keittiön baaritiski: vaiheet, tuotantomenetelmät, valokuva-raportit

Yksinkertaisin versio on klassinen: pöytälevy, joka kiinnitetään seinään tai kalusteisiin yhdellä reunalla, ja toinen on putken päällä. Pöydällä on vaihtoehtoja:

 • Tee laaja levy, mieluiten ei havupuita - niillä on liian pehmeä puu.
 • Tilaa samassa yrityksessä, jossa he tekivät keittiön. Jos olet ostanut valmiin, sinun on etsittävä samanlaista materiaalia kuvasta tai kuljetettava työpaja pienellä varaosalla, jotta voit näyttää mitä tarvitset.
 • Tee paksu vaneri, sitten jotain koristella - liitä muovi, laatta, mosaiikki.

Kaikki muu on parempi valita kaupassa, joka myy huonekalusarjoja. Valinta on hyvin laaja ja hintojen leviäminen on yleensä hämmästyttävää. Esimerkiksi saman läpimitan omaava putki voi maksaa kolme kertaa niin paljon. Mutta tämä ero ei ole ilman syytä. Halvan Kiinan putkien / verkkojen / korejen kanssa kromi alkaa kaataa hiutaleita jonkin ajan kuluttua. Saksan liittimet hintalappu on erittäin korkea, mutta elinikäinen takuu, puolalaiset - keskellä sekä hinta ja laatu. Valinta on sinun.

Kotitekoinen baaritiski keittiöstä laudalta

Kotitekoinen baaritiski keittiöstä laudalta

Yllä olevassa kuvassa - kotitekoinen baaritiski, joka oli tehty paksuista laudasta. Se on toisaalta hyllylle, seinälle kiinnitettynä (myös tuuman levyinä). Toinen tuki on perinteinen putki. Sopivan halkaisijan reikä porataan putken alle työtason rungossa. Pöydän yläpuolella on putken päälle suutinkestävä "kiinnitysrengas", reikä peitetään ylhäällä olevasta koristeellisesta renkaasta. Siellä on myös "kävelysilta" tai yleisesti kiinnitettävä putki lattiaan ja kattoon sekä erilaisia ​​kannattimia ja hyllyjä.

Jos pöytälevy asennetaan suoraan seinään, käytetään tavallisesti näitä kulmia. Voit ottaa vahvistuksen ja valita värin maaliin perustuen. Mutta tämäntyyppinen kiinnitin on asennettu niin, että sitä ei voida nähdä - se on vetäytynyt muutaman senttimetrin reunasta. Voit laittaa muutaman pienen kulman tai yhden kiinteän osan.

Hyllypidikkeet voidaan sijoittaa työtason alle

Hyllypidikkeet voidaan sijoittaa työtason alle

Jos päätät tehdä baarimittarin keittiössä seinää pitkin, voit käyttää koristeellisia sulkeja hyllyille. Niiden kantavuus pitäisi riittää työtasolle, varsinkin kun voit laittaa useita kappaleita. Esimerkki yksinkertaisen tasomittarin kokoamisesta kuvassa olevan putken kanssa.

Kuvaraportti № 1: kotitekoinen laskuri pöydältä ja putkesta

Työtaso leikattiin ikkunalaudalta (taulukko), reuna oli pyöristetty, kiillotettu, sävytetty ja lakattu. Varaosat - palkin jalka, kannattimet ja lukko lattialle - ostetaan huonekalujen lisävarusteiden osastolta.

Tämä on lähdetieto

Tämä on lähdetieto

Työtasoon kiinnitämme pysähdyksen reunaan - kulmat. Istuu kaikki itse ruuvit litteillä konepellillä. Työ kestää noin 7 minuuttia.

Pääosa kerätään

Pääosa kerätään

Asennetun telineen kiinnittäminen seinään merkitse seinälle paikat, joissa on tarpeen asentaa telat. Lattialla jäljitetään putki merkillä: merkitsemme viittauksen tämän merkinnän kanssa. Etiketeissä kiinnitämme telineen pysäyttimen, aseta tykkit seinään.

Valmisteleva osa

Valmisteleva osa

Asettamme telin paikalleen ja kiinnitämme sen ruuveilla. Se on kaikki. Valmis.

Yksinkertainen pikalaskuri kootaan omalla kädellä

Yksinkertainen pikalaskuri kootaan omalla kädellä

Baariportaat hyllyillä

Jos putken rakenne ei ole miellyttävää, voit tehdä sen ilman sitä, mutta sinun on poistettava yläosa, joka on katon alla. Esimerkiksi jalkaan voi tehdä sama hylly kuin seinän lähellä. Näkymä tulee välittömästi dynaamisemmaksi ja nykyaikaisemmaksi.

Yksinkertaisten palkkien laskurit

Yksinkertaisten palkkien laskurit

Ja yleensä koko rakenne voidaan koota laajoista laudoista yhdistämällä ne oikeaan kulmaan. Kun katsot alla olevaa kuvaa, ymmärrät, mistä se on.

Baaritiski keittiölle moderniin tyyliin (minimalism ihaytek soveltuu myös)

Baaritiski keittiölle moderniin tyyliin (minimalismille ja huipputekniikalle)

Nykyaikaisissa sisätiloissa katkoviivat ovat parempia. Jos keittiö on tyyli minimalismia tai high-tech, niin on vaikea kirjoittaa klassikoita, mutta jotain, joka koostuu katkoviivoista näyttää erittäin hyvältä (useita piirroksia alla olevassa kuvassa).

Baari laskurit keittiön art nouveau tyyliin

Baari laskurit keittiön art nouveau tyyliin

Kuvassa on hieman perinteisempi versio. Tästä hän ei tullut vähemmän mielenkiintoinen. Epätasainen lähestymistapa, jopa pienissä annoksissa, muuttaa merkittävästi havaittavuutta.

Pylvään tyhjennystulpan versio

Pylvään tyhjennystulpan versio

Baari laskuri pohjaan

Kaikki tämä harkitsimme vaihtoehtoja ilman perustetta. Mutta pöytälevy voidaan kiinnittää telineeseen. Jos pöytälevy on aivan pöydän pinnan yläpuolella, vie putki ja vakiovaruste vaakatasoon. Jos kuitenkin, kuten tässä tapauksessa, palkin pinta on siirretty, on olemassa erityiset kaltevat kiinnittimet.

Pöytälevy on kiinnitetty kaappiin - se on helppoa ja yksinkertaista

Pöytälevy on kiinnitetty kaappiin - se on helppoa ja yksinkertaista

Voit tehdä itsellesi pyöriä. Itse asiassa tärkein asia on koota kehys. Se voidaan ommella huonekaluvanerilla tai muulla viimeistelyaineella - se riippuu keittiön tyylistä. Runko voidaan valmistaa puista (kuivista) hyllyistä, ja on mahdollista hitsata ja metallikulma.

Tällaisella telineellä voit tanssia

Tällaisella telineellä voit tanssia

Vaihtoehtona - kerätä kipsilevyjen profiileista ompele se tai GVL. Toinen vaihtoehto - antaa tiiliin perustan. Mutta tämä, jos päällekkäisyyden kantavuus sallii.

Parvi tyyli

Parvi tyyli

Kipsilevyalustalla: kuva raportti №2

Usein valitaan kipsilevylaite. Materiaali on halpa, tekniikka testataan, mekaniikka on tuttua, tulos on ainakin hyvä. Työjärjestyksessä ei ole uutisia: keräämme kehyksen. Tässä tapauksessa käytetään puupaloja, mutta on myös mahdollista käyttää profiileja.

Kokoonpannut kehykset

Kokoonpannut kehykset

Tärkeintä on tarkkailla koneiden pystysuuntaisuutta ja horisontaalisuutta asettamalla telineet täsmälleen alle 90 astetta. Se tarkistetaan kaikilla hyvillä rakennustasoilla, vertikaalisuus on parempi jäljittämään piippu: siinä ei ole virheitä. Kun runko on koottu, se on vuorattu hypokartonilla tai GVL: lla kummallakin puolella.

Kipsilevyt on asennettu

Kipsilevyt on asennettu

Ruuvien, kulmien ja nivelten jäljet ​​ovat shpaklyuem. Lisäksi riippuu valitusta viimeistelytyypistä: jotkut vaativat shpaklevkaa (maalaus vesi-emulsio), muille siellä. Meidän tapauksessamme kuvioitu maali valittiin, sitä käytetään paksuina kerroksina, ja se on mahdollista - suoraan kipsilevyllä.

Peitetty musteella

Peitetty musteella

Jäljellä on kuitenkin asentaa työtaso työtasolle. Valitse mikä sopii parhaiten keittiön muille huonekaluille.

Valokuvan raportti № 3: Baaritiski pesualtaan

Tämä oli ensimmäinen kokemus huonekalujen (ja yleensä jotain kannattavan) luomisesta omin käsin, mikä johtui eräistä suunnitteluvirheistä. Ei menestynein muotoilu osoittautunut, vaikka makut eivät ole kiistelleet.

Lähtöaineet:

 • edullisia työtasoja, jotka ostettiin myyntiin;
 • laminoidun lastulevykaapin jäämät;
 • baaria;
 • pari ostettua ovet;
 • Saniteettituotteet: pesuallas, sifoni, sekoittimet ja tarvittavat letkuletkut.
Pöydät koostuvat kirjeestä

Työtasot koostuvat kirjaimesta "G", kiinnitetään teräslevyillä, sivuseinät kiinnitetään

Tässä kuvataan sekoittimen asennus ja vaihto keittiössä. 

Työtasot sijoitetaan alaspäin lattialle. Ne on liitetty G-kirjaimen muotoon liiman avulla, joka on halkaistu pääty ja teräsnauha, jossa on rei'itys, johon ruuvit ruuvataan itse. Nauha on tietenkin kiinnitetty alhaalta.

Sivuseinät oli tarkoitus jalostaa (oletettavasti - laminaatti), joten tilalla käytettyjä jäännöksiä käytettiin - vanha ovi ja kotelon pala. Ne on pultattu kulmilla, jotka on kohdistettu pöydän yläosien reunaan. Ja tämä on ensimmäinen virhe. Ja visuaalisesti se näyttää niin raskalta, ja on epämiellyttävä istua. Sivuseinät on siirrettävä reunasta vähintään 10 cm.

Kun sivuseinät on asennettu, palkki käännetään ylösalaisin, asetetaan pysyvään paikkaan. Kaikki muu työ tehtiin paikoillaan. Uuniin avattu reikä on asennettu ja kytketty.

Etu- ja takaosa

Etu- ja takaosa

Lattialla lamellit ovat naulattu - seinät pitkin ja hieman ulospäin ulkoreunasta (5 cm: n sisennys tehdään, 10 voi olla helpompaa), hyllyt tehdään. Astianpesäkaapin kaappi suljetaan ovesta, vasemmalla olevat hyllyt jätetään auki. Tila on osittain leikattu puupaneelilla.

Aluksi he ajattelivat laittaa useita erilaisia ​​"gadgetteja" putkeen, mutta puolipyöreät reunat pöydän yläosissa. Päätettiin käyttää niitä putkessa. Julkisivun ulkokoristeena käytettiin paneeleja, jotka koristelivat parvekkeita (ostettu Leroy). Ne olivat melkein kooltaan, ja jäljellä olevat paikat suljettiin kierrettyjohdolla. Seurauksena on kotitekoinen baaritiski, jossa on pesuhuone, katso kuva alla.

Baaritiski keittiössä, jossa oma pesuallas

Baaritiski keittiössä, jossa oma pesuallas

Maalissa on enemmän kommentteja. Ensimmäinen - johto impregnoidaan pian erilaisilla nesteillä, on vaalea ulkonäkö ja vahva "tuoksu". Häivyttää hajun ulkonäköä, mutta se voidaan peittää jotain, vaikkakin samalla PVA-liimalla. Toiseksi - työtasot ovat yksinkertaisesti telakoituna. Vesi tulee halkeamaan, erilaiset pienet roskat täyttyvät. Myös "telakoinnin" vaiheissa reunat on voiteltava tiivisteellä (läpinäkyvä, silikoni, ei akryyli). Voit ja tarvitsee käsitellä syvennyksen syvennyksen altaan alta. Sitten pöytätaso ei paisuta. Pöytälevyjen liitokset voidaan viimeistellä huonekalujen peitteillä, niitä voidaan käyttää samanlaisia ​​tai samankaltaisia ​​ja johdon sijasta. Toinen budjetin vaihtoehto - muoviset kulmat ja samat T-muotoiset palkit.

Baaritiski keittiöön seinän jäännöksille

Jos keittiössä on parveke, siinä on seinäosa. Paikka, jossa siellä oli ikkuna. Jos et halua tuhota sitä, voit tehdä baarilaskurin.

Loput seinistä, kun yhdistät keittiön ja parvekkeen, voidaan muuttaa baarilaskimeksi

Loput seinistä, kun yhdistät keittiön ja parvekkeen, voidaan muuttaa baarilaskimeksi

Vaihtoehtoja on kaksi:

 • Samalla korkeudella, joka on, laita työtaso. Tämä on toinen työpinta tai hylly. Sen yläpuolelle, putkille korkeudeltaan noin 1,1-1,2 m, kiinnitä vielä yksi taso, joka on todellinen laskuri.
 • Raportti / kasvattaa seinää haluttuun korkeuteen ja laita työtaso.
Miten voin tehdä telineen muualle seinään

Miten voin tehdä telineen muualle seinään

Molemmat vaihtoehdot eivät ole huonoja, mutta oikealla on käytännöllisempi: kaksi keittiön pintaa ovat aina paremmat. Huomaa, että pöytälevyt ovat suurempia kuin "jalan" leveys. Tämä ei ole vahingossa: on mahdollista istua enemmän tai vähemmän mukavasti sivusuuntaisesti.

Ja jos et ole liian laiska poistaa tämän seinän, voit tehdä jotain kätevämpää - niin voit laittaa jalat. Kuvassa on esimerkki.

Joten on helpompaa istua

Joten on helpompaa istua

Valokuvan suunnitteluideoita

Erillinen kulma

Erillinen kulma

Desktop - perustana

Desktop - perustana

Kuva baarista pienessä keittiössä

Kuva baarista pienessä keittiössä

Zoning-vaihtoehto

Zoning-vaihtoehto

Mielenkiintoinen korostus

Mielenkiintoinen korostus

Perustana sohvapöydälle

Perustana sohvapöydälle

Tilavassa keittiössä))

Tilavassa keittiössä))

Baarijalusta tiilestä tai kivestä - tyylikäs

Baarijalusta tiilestä tai kivestä - tyylikäs

Epätavallinen ulkonäkö ja väri

Epätavallinen ulkonäkö ja väri

Baaritiski studiohuoneistossa

Baaritiski studiohuoneistossa

Voit nauttia lounasta

Voit nauttia lounasta

Kaksi luonnosta suoritusmuodolle

Kaksi luonnosta suoritusmuodolle

Baaritiski pienelle keittiölle

Baaritiski pienelle keittiölle

 Aiheeseen liittyvät videot

Jos haluat laittaa palkin avoimeen kesäkeittiöön, voit lainata idean tässä videossa. Kaveri metsästä löytyneistä kourista ja paksu levy rakensi mielenkiintoisen telineen.

Useimmiten on kysymyksiä siitä, miten työtaso lasketaan työtasolle. Voit leikata sen mosaiikkilla. Ja niin - katsokaa videota. Yleisesti ottaen mosaiikin levittämisen tekniikka on yksinkertainen: erityiselle valkealle liimalle, jonka jälkeen tasoitetaan saumojen väliset laatat. On vaikea muodostaa epätasaista reunaa. Näin voit tehdä sen - katso video.

Työtaso liimattu baareista

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 − = 83