Kesämökit kahdesta huoneesta, joissa on wc ja suihku

Usein hankittu kesämökki on osa kenttää mittarin rikkaruohoilla. Taistelemaan "villi flora" tarvitset jotain suojaa - levätä, saada voimaa uuden taistelun vaiheessa. Rakentamaan taloa avoimella kentällä ei ole järkevin ajatus, niin monet ihmiset ajattelevat tilapäistä asuntoa. Jos pidät mukavuutta myös kentällä, kahden huoneen asunto wc: llä ja suihkulla on yksi parhaista vaihtoehdoista. 

tarvikkeet

Vaikka rakennusmateriaalien markkinoilla on monia, vain kodinkoneiden rakentamisessa käytetään vain kaikkein kevyitä, käytännöllisiä ja halvempia. Kesämökit monille alun perin tilapäisiksi vaihtoehdoiksi - talonrakennussuunnitelmissa. Rakennus kuitenkin niin voimakkaasti kasvaa, että se joko tekee majataloa tai kesäkeittiötä tai käytetään jotenkin jollain muulla tavalla. Joten vaikka päättäisinkin, että tämä on vain tilapäinen vaihtoehto, valitse materiaalit ja koot enemmän mukavuutta ajatellen.

Kesämökit näkyvät ensin sivustolla

Kesämökit näkyvät ensin sivustolla

puu

Suurin osa maamme mökkeistä on puusta valmistettuja. He eivät ole talvella niin kylmiä, eikä kesällä ole niin kuumaa. Puurakennuksissa vaadittu kosteustaso säilyy luonnollisesti. Siksi puuhyllyissä tuntuu mukavammalta.

Puisten ohjaamojen arvokkuus on niiden pieni paino. Tällaisia ​​rakenteita on jopa lastiruumiin tai päällekkäin toistensa päälle. Ja tavallisesti tuntuu. Yleensä puinen maalaistalo, jossa on wc ja suihku, on hyvä vaihtoehto.

Puinen maalaistalo, jossa wc ja suihku - yleisin vaihtoehto

Puinen maalaistalo, jossa wc ja suihku - yleisin vaihtoehto

Mutta jotta rakenne näyttää normaalilta, puu tarvitsee säännöllistä huoltoa. On tarpeen uudistaa suojaava ja koristeellinen pinnoite. Mitä tulee - maalata, lakata, puuöljyä - valitset, mutta sinun on päivitettävä päällyste. Taajuus - kerran vuodessa kahden tai kolmen vuoden välein. Se riippuu peittoalueen tyypistä. Öljyjä päivitetään tavallisesti joka toinen - kolme vuotta, maali ja lakka - kerran vuodessa. Tämä tarve on kaukana miellyttävästä. Ensinnäkin kustannukset lakka / maali, ja toiseksi, aika poistoon vanhat pinnoitteet ja sovellettiin uutta (öljyn poistaminen ei ole tarpeen, tässä tapauksessa yksinkertaisesti päivitetään kattavuus).

Puun oleellinen puute on sen palovaara. Ja on vaikea taistella tämän kanssa. Tietysti ennen rakennetta materiaali kyllästetään palonestoaineilla, mutta jos se palaa, se ei säästä.

metalli

Metallikamarit ovat tulenkestäviä, mutta täällä ei ole mukavaa asua niihin. Ensinnäkin tarvitsemme ilmanvaihtojärjestelmän. Kulkuneuvoa ei ole aina mahdollista tuulettaa avaamalla ovien ikkunat. Koska tarvetta huolehtia ilmanvaihdosta. Ei ole vaikeaa tehdä sitä niin pienessä rakenteessa, mutta tämä on lisää ongelmia ja kustannuksia.

Metalli kesämökki 2 hengelle, suihku ja wc

Metalli kesämökki 2 hengelle, suihku ja wc

Lisäksi lämpötilan laskiessa se muuttuu hyvin kylmänä metalliputkesta, ja sitä on vaikea lämmittää - metalli lämmittää nopeasti lämpöä avaruuteen. Mutta kesällä se on liian kuuma tällaisessa rakenteessa. Aurinko polttaa pinnan ja tukkeutuminen on uskomatonta. Vaikka se ei olekaan kuuma ulkona. Osittain säästää tilanne vetämällä teltta, mutta tämä ratkaisu vain osittain auttaa. Aurinko lämmittää sitä, vaikkakin vähäisemmässä määrin.

Toinen haaste tällaisille mökeille mökkeille on suuri massa. Et voi laittaa sitä kuonilohkoihin - tarvitset vankemman perustan, joka pystyy kestämään metallimassan ja tilanteen sisällä. Lisäksi se on myös maalattava. Koska ilman maalirouhkeja, ja koska ulkonäkö on tärkeä.

Muut vaihtoehdot

Puu ja metalli eivät ole ainut ainut materiaalit, joista voit tehdä kesämökin. Kopiot muista materiaaleista ovat myynnissä harvoin, mutta niitä on mahdollista rakentaa käsin muutamassa päivässä. Jos sinulla on kokemusta, se ei toimi sinulle, mutta jos ei ole kokemusta, se on se. Hyvä koulutus, joka on hyödyllinen tulevaisuudessa. Jos et aio rakentaa taloa omiin käsiinsä, sinun täytyy laittaa puuvene paikalle, sitten tehdä penkki, lasten nurkka tai jotain muuta. Kyllä, ja rakennuttajat voivat lopettaa itse puutteet. Joten mökkien itsenäinen rakentaminen on hyvä alku.

Joten, mitä muuta voit tehdä mökit mökit: