Metalliverkko (aaltopahvi): valokuvaprosessi

Vaunu on rakennus, jota tarvitaan yksityisellä maatilalla kaupungin ja kylässä. Ilman häntä et voi hallita dachassa. Vähitellen kertyy enemmän työkaluja, laitteita ja rakennusmateriaaleja, jotka on säilytettävä jonnekin. Luotettava suoja kaikkiin näihin asioihin on metallivarasto. Jos osaat keittää metallia - et ole vaikea tehdä sitä itse. Se saadaan kustannuksella, joka on suunnilleen sama kuin puinen ja paljon halvempi kuin tiili. 

Tekniikka rakennuksen raudan navetta

On metalli suojista pääomaa, ja on olemassa - joukkueita. Perusteellinen irtoa rautaa voi olla betonilattia, joka kaadetaan esikäsitellylle alustalle, mutta voi - puu. Jos suunniteltu lattialaudat, ylempi kisko, johon se perustuu, on valmistettu paksuseinäinen muotoinen putkiosa 60 * 60 * 60 mm tai 40 mm tai alue, jossa seinän paksuus on 5,4 mm tai enemmän. Valjastaa liitteenä lattiapalkkeihin. Ne voivat olla myös metalli- tai voi - puuta.

Pienessä metalliputkesta voit tehdä lattian ilman viivettä. Tätä varten vanteet voidaan tehdä nurkasta, jonka paksuus on 4-6 mm ja sivusuunta vähintään 10 cm. Nurkan hyllyä käytetään lautojen tukena. Vain pöydän tulee olla vähintään 40 mm paksu. Jos kyseessä on suuri mittakaava, voidaan tarvita lisätukea. Se voidaan tehdä vastaavan osan profiiliputkesta.

Metalli, jossa puulattia

Metalli, jossa puulattia

Esivalmistettu / purettu metallipaneeli koostuu erikseen hitsatuista kehysseinistä, jotka on yhdistetty pultteihin. Päällyste - useimmiten aallotettu arkki, joka asennetaan nopeasti ja poistetaan. Katto on valmistettu samasta materiaalista. Voit asentaa tällaisen rakenteen maalaistaloon parin tunnin kuluessa sekä purkaa sen. He asettivat kausi suojaamattomille kesämökille ja sitten joko piiloutuvat linnan alla tai vievät ne talviasuntoihin.

Toinen versio kollektiivisesta navetasta (niitä kutsutaan myös nimellä "hozblok") - niille, jotka eivät halua sekaantua valmistukseen. Teollisuus valmistaa valmiita sarjoja, jotka kootaan suunnittelijana. Kiinalaisen tuotannon muunnelmia on kotimaisia. Ero hinta ei ole katastrofaalinen 20-30%. Ja mitä luotat enemmän, valitse sitten. Videossa esitetään yksi venäläisistä raudan kokoonpuduista latoista.

Tässä artikkelissa kuvataan aaltopahvista aitaus, lue täältä ja aita asennetaan silmäverkoista.

Metalli kallistuu proflista omilla käsillä: kuva

Ne on rakennettu eri poikkileikkausputkista ja aaltopahvista, satulakattoineen. Pylväiden mitat ovat 6,5 * 4 metriä, etuseinän korkeus 2,5 m, takaseinämä 2,15 m. Lattia on betonista valmistettu: talvella työkalun lisäksi ei tehdä mitään, eikä lämmin kerros ole lainkaan käyttökelpoinen.

tarvikkeet

Pyöreät putket, joiden läpimitta on 61 mm. Heidät valittiin, koska he olivat tiloissa. Suorakulmaisen putkiprofiilin (60-40 mm ja 40 * 20 mm) vanteet ja välijouset. Seinän paksuus on kaikkialla 2 mm.

Virtaus putkien läpi: 32 m pyöreä, profiloitu poikkileikkaus suurempi - 21 m, vähemmän - 156 m Katto levittävän MP-20 4 arkkia kesti 3,5 m pitkä ja 4-4 m, sinkitty saanti C8 - seinät - 4 lehtiä. 2,15 m, 16 arkkia 2,5 metriä. Tämä on lista kehyksen materiaaleja. Ja kiinnikkeet ja kulutustavarat betonoinnin:

  • 16 pussia sementtiä;
  • 7 tonnia soraa;
  • vedenpitävä (1 rulla);
  • itsekierteittävät ruuvit, niitit, hitsauselektrodit;
  • Lattialevyt laatikossa: 50 * 25 mm - 3 kpl. 6 metriä.

Näyttävä oli rakennusmateriaalien luettelo. Mutta hinnalla tällainen lato on edelleen halvempaa kuin tiili.

Vaiheittainen rakentaminen

Teoksen alku on tontin merkki. Koukut ovat kulmassa, diagonaalit tarkistetaan. Jos ne ovat tasaisia, lanka on venytetty, telineet on merkitty siihen. Merkittyjen paikkojen kohdalla porat ovat 60 cm: n syvyydessä. Putket altistuvat niille ja ne kaadetaan betonilaastilla (M200).

Laita ensin ja kaadetaan telineitä kulmiin. Kun betoni hieman tarttui, ne sidottiin kalastuslinjoilla - ylä- ja alapuolella. Heille muut olivat tasoitettuja.

Putket ovat alttiina ja betonoituja

Putket ovat alttiina ja betonoituja

Seuraava vaihe on rungon hitsaus. Putkien yläosaan on hitsattu putki 60 * 40 mm, jonka seinämän paksuus on 2 mm. Seuraavaksi, yhdellä kulmissa olevista putkista, huomioi lattian taso. Hydraulisen tason avulla siirrämme sen muihin kulmaviivoihin. Näillä merkeillä sitomme langan ja siirrämme ne kaikkiin telineisiin. Merkityksessä hitsataan pitkin putkea 40 * 20 mm. Samalla periaatteella saimme ristikkopalkit keskelle: kaksi tarvitsee juuri. Vapaan sisäänkäynnin moottorilohkolle tai kantolaudalle, ne on tehty leveiksi ja korkeiksi - 1,2 * 2 metriä. Metallivanteen pohja on jo koottu.

Runko metallia varten

Runko metallia varten

Seuraava on kattokiskojen kokoonpano. Tarvittiin kolme maatilaa, joiden pituus oli 6,5 metriä. Heitä keitettiin maahan, sitten hitsattiin vastakkaisiin säteisiin. Putken hitsattujen poikkileikkausten jälkeen 40 * 20 mm (10 kpl). Metallivarren runko on valmis täysin. Seuraava vaihe on pohjamaalaus - ei ruostumista.

Sitten jatkoivat betonilattian valmistusta. Ensin asennettiin muotti. Se oli alttiina kehyksen ulkopuolelle, vetäytyessään 10 cm: iin. Levyt kiinnitettiin tapilla, ne olivat tukkeutuneina tiilien kanssa - niin ettei betoni liikkuisi toisistaan. Sitten valmistimme pohjan. Kivet ja rikki tiili työntyivät maahan. Täytetty kirjaimellisesti - kumimetsästä. Tiili on laitettu maahan, koputtaa kunnes se lähes katosi kokonaan. Tämä tekee pohjasta jäykemmän ja jopa epätasainen pinta paranee paremmin maahan.

Asennettu muotti

Asennettu muotti

Myöhemmin valonsäteet asetettiin paksuun liuokseen - litteät telineet (aluksella 25 * 50 mm), ne tasoitettiin linjaa pitkin: alemmasta hihnasta vastakkaiset päiden kohdat oli merkitty ja niiden väliin venytettiin viiva. Sen horisontiteetin tarkistaminen, paljastetut majakat-lankkuja.

Rikkoutuneella tiilellä, lyö maahan, laita majakka

Rikkoutuneella tiilellä, lyö maahan, laita majakka

Sen jälkeen, kun majakat otettiin kiinni, kaadettiin betonia M-250 (betonilaaduille ja niiden koostumukselle). He käyttivät sääntöä alemman vanteen valaistuneille majakoille ja putkille, jotka asetettiin yhdelle tasolle.

Näin betonin betonilattia huolehtii laastin takertumisesta

Näin betonin betonilattia huolehtii laastin takertumisesta

Sitten vaipan asentaminen - proflista - alkoi. He alkavat katolta. Lauhteeseen, joka muodostuu metallista, ei tiputettu päähän, ensin vedeneristyskalvo levitettiin runkoon. Se on pinottu yhden kankaan päällekkäisyydestä toiseen noin 10 senttimetriä kymmenellä, liimaamalla ne yhdessä erityisen kaksipuolisen teipin kanssa (myydään samaan paikkaan kuin vedeneristys). Tavallinen polyeteenikalvo on parempi olla käyttämättä: se kestää enintään useita vuosia - korkeintaan -3-5.

Pyyhi vedeneristys pohjasta ylöspäin liikkumalla liimalla. Joten käy ilmi, että pudotus putosi ylhäältä, virtaa alas pohjaan. Raidat leikattiin kauemmin kuin tarpeellisiksi ja reunat pitkin hiljenivät (30 cm) - niin että vesi oli tyhjentynyt niistä eikä laskeutunut pieniin aukkoihin lunta puoli tuulessa.

Lisäksi profiililevyn asennus aloitettiin. Kun asetat arkille kattorakenteeseen, on tärkeää asettaa ensimmäinen arkki oikein. Sitten kaikki käy helposti. Siksi mittaamme tarkasti kaikki kulmat, hallitsijat jne. Ulkonemat. Kun levy on alttiina, se ruuvataan ruuveilla. He laittavat aallon - reunaan. Joten on vähemmän mahdollisuutta, että reikä saa vettä.

Kun sivujen vuoraus on suunnilleen samanlainen, on vain leikattava ylälevyt kaltevuuden vuoksi. Ensimmäinen laittaa tarkalleen, niin kaikki on kuin kellokoneisto. Uusi levy tasoitetaan aallolla ja kiinnitetään. Noin 20 itsekiertyvää ruuvia käytettiin yhden profiililevyn kiinnittämiseen.

Valmis navetta valmistettu metallista (aaltopahvi)

Valmis navetta valmistettu metallista (aaltopahvi)

Oven runko on hitsattu samasta profiiliputkesta 40 * 20 mm, hitsattu silmukka. Kun ovi oli peitetty, se irrotettiin ja ommeltu tasaiselle alustalle valmiustilassa.

Tietoja liukuvien porttien laitteesta voit lukea täältä.

Metalli navetta oli reunustettu kulmissa metallikulmalla. Hän on istutettu niiteille. Tarjoaa koristeellisuutta, ja myös - kattaa pienet raot, jotka muodostuivat telakoiden ollessa kulmissa.

Se osoittautui enemmän kuin tilava rakenne - 26 neliötä. Sitä voidaan käyttää varaston säilyttämiseen, rakennusmateriaaleihin, osan luovuttamiseen työpajaan. Tämä on, jos hän on paikalla talon läheisyydessä.

Jotta vartija olisi ilman vartijaa, metallivarasto on riskialtis liike, paitsi että se voidaan ommella puuhun. Sitten sinun on kiinnitettävä puupaneeli runkoon (alla kuvassa).

Tällä tavalla rakennetaan vaunu, jossa on puinen kuori metallikehyksellä

Tällä tavalla rakennetaan vaunu, jossa on puinen kuori metallikehyksellä

Voit lukea puuportaan rakentamisesta täällä.

Rakennamme raudan runkorakennetta ilman hitsausta: video

Kaikki eivät voi käyttää hitsausta, mutta porausreiät ja kaksi elementtiä yhdessä pulttien kanssa on paljon helpompaa. Video näyttää koko prosessin, jossa kootaan kunnon mittojen rungot pulttiliitosten profiiliputkesta. Hitsausta käytetään kerran: hitsattuja silmukoita. Tässä ei voi hallita pultteja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 78 = 80