Hoekkastcompartiment in de kleedkamer, slaapkamer, gang

Zelfs in een ruime woning of appartement moet je nadenken over het rationele gebruik van het gebied - elk jaar neemt het aantal dingen toe. Wat kunnen we zeggen over kleine appartementen. Hier elke centimeter van het account. Een manier om optimaal gebruik te maken van de ruimte is de hoekkast van de coupé. Met dit soort meubels kun je hoeken nemen, die überhaupt scherp worden gebruikt - het is moeilijk iets te installeren. Laten we het vervolgens eens hebben over wat ze zijn en hoe je de juiste "vulling" kunt plannen. 

Structuur, soorten, maten

De hoekkast van de coupe kan worden ingebouwd en case. In de ingebouwde wanden, vloer en plafond gebruikt u de structuur van de kamer. Ze zijn met schuifdeuren aan de gevel bevestigd. Dat wil zeggen, dit ontwerp wordt stationair verkregen - de geleiders zijn bevestigd aan de wanden, de vloer en het plafond. Het voordeel van dit type hoekkasten is zuinigheid, gebrek - onmogelijkheid van overdracht. Nog een belangrijk punt: de wanden, de vloer en het plafond moeten waterpas zijn, anders is de constructie scheef, wat de werking van de schuifdeuren negatief beïnvloedt.

Hoek Hoek Hoekkast heeft eigen muren, vloer en plafond

Hoek Hoek Hoekkast heeft eigen muren, vloer en plafond

Corner Corner Cabinets - een volwaardige meubels met muren, vloer en plafond. Verschillen van de gebruikelijke kast, ze hebben schuifdeuren en het feit dat de hoogte meestal alle ruimte aan het plafond innemen. Vanuit de fabriek of winkel worden ze in gedemonteerde vorm geleverd, ze worden op hun plaats gemonteerd, omdat ze zulke afmetingen hebben dat de deuren eenvoudigweg niet passeren.

Soorten constructie

In de vorm van hoekkasten kan coupe van verschillende typen zijn: