Midler til rengøring af kloakerør

Periodisk opstår der problemer med kloakering - vandpassagen kommer ned. Hver gang du ikke kan ringe til VVS - du skal vente på dem i lang tid. I dette tilfælde bruger udgangen - periodisk brug af blokeringer i rørene. Behandling tager lidt tid, og i retur får man et fungerende kloaksystem uden ubehagelige lugte. Det er som en bonus, du får, når du behandler de "rigtige" forbindelser. De desinficerer også rørets indersider. 

Former for produktion og formål

Blokeringsmetoderne i rørene findes i følgende typer:

 • i væsken;
 • i form af en tykk gel;
 • i form af et pulver;
 • kornet.

Udgivelsesformen påvirker ikke egenskaberne. Mere det påvirker anvendeligheden af ​​applikationen. Hvis drænet er fyldt med vand, er det mere hensigtsmæssigt at anvende geler. De er specielt lavet, dårligt opløselige i vand. Tryk denne gel i vasken fyldt med vand, det vil sætte sig ned gradvis, bare i den zone, hvor du skal handle.

At vælge det er svært nok, men det er muligt))

At vælge det er svært nok, men det er muligt))

Flydende midler fra blokeringer i rør er mere hensigtsmæssigt hældt i afløbshuller - du kan forsigtigt sprøjte det uden at sprøjte. Bare der er meget ætsende stoffer, der kan skade emalje, keramik og endda anvende rustfrit stål.

Det er også praktisk at bruge granuler - de er tilstrækkeligt løs, jævnt fordelt over overfladen. De er ofte mere anvendelige end pulverformuleringer. Alt dette er sådan, men at vælge et middel til rensning af kloakerør, vær opmærksom på egenskaberne, og ikke til form for frigivelse. Dette er sekundært.

Efter aftale er der tre grupper af forbindelser:

 • At opløse fedtpropper. De skal bruges, hvis drænet ikke virker i køkkenet.
 • At opløse håret. Dette er et ideelt valg, hvis badet er tilstoppet.
 • Universal. God i de situationer, hvor det ikke er muligt at identificere fra, hvad der kan tilstoppes. Det er placeret i et fælles kloakrør og indeholder sandsynligvis fedt og hår.

Her på disse ejendomme og det er nødvendigt at være opmærksom på først og fremmest. Det rigtige valg afhænger af, hvor hurtigt du løser problemet.

De mest populære midler

På hylderne af butikker er der så mange forskellige midler. Den ene er dyrere, den anden er en penny. I dette tilfælde mere - ikke altid - bedre. Der er meget budgetmuligheder, der er meget gode til rensning af kloakrørene.

  • FCPF. Pulveriseret produkt pakket i poser på 60 gram. Der er to typer - hældte koldt (grøn emballage) og varmt (poser af rød farve) med vand. Denne universelle rengøringsmiddel til rør, korroderer organiske, fedtstoffer, klæber godt med propper fra hår, det er forbudt at bruge til toiletter. Strain kun inde i afløb, forsøger ikke at komme på vasken, bad eller vask. Pulveret er meget giftigt, selv i tør form. Arbejd med ham i handsker og beskyttelsestøj. Efter hældning af en pakke, hæld vand, vent 15 minutter. I løbet af reaktionen skal du tænde for ventilationen, ikke læne over drænet, indånd ikke dampene. Efter skylning med koldt vand. Korken skal opløse. I ekstreme tilfælde er det muligt at genbruge lægemidlet. Tredje gang at anvende ikke anbefale. Anmeldelser om Flupe er positive, der er høj effektivitet, lav pris og bekvem dosering - en taske er normalt nok. Af ulemperne - giftige dampe eroderer i nogle tilfælde også plastikfuger (ikke altid tilsyneladende en slags plastik).

   Midler til rørrensning

   Midler til rengøring af rørene "Flup" - høj effektivitet til en lav pris

   Leave a Reply

   Your email address will not be published. Required fields are marked *

   83 − 74 =