Sådan ændres blanderen i køkkenet

Kranerne i køkkenet skal regelmæssigt ændres. De drives i en hård tilstand, de får i mange vaskemidler på grund af, hvad de kommer i forfald eller bare mister deres udseende. Fordi mange mennesker kommer til behovet for at ændre køkkenhanen. Men at kalde på dette VVS er ikke nødvendigt. Udskiftning af vandhane i køkkenet - arbejdet er enkelt, du kan klare det selv og bede om en anstændig sum penge til det. Vi redder og gør alt selv. 

Udskiftning af mixeren i køkkenet - du kan klare dig selv

Udskiftning af mixeren i køkkenet - du kan klare dig selv

Hvad er nødvendigt for arbejde

Udskiftningsblander i køkkenet består af to trin - fjern først den gamle, efter monteringen og tilslut en ny. Ud over den nye mixer skal du have nøgler af passende størrelse og nogle hjælpematerialer. Oftest har du brug for nøgler på 10 og 11, kl. 22 og 24. For at fjerne mixeren fra bordpladen eller sinken skal du bruge to justerbare skruenøgle.

En ting mere. Mest sandsynligt har du brug for nye slanger. Selvom de fleste køkkenblandere er udstyret med fleksible slanger, men deres længde er 30 cm. Dette er ikke altid nok. Før arbejdet påbegyndes, skal du sørge for, at længden af ​​de almindelige slanger er tilstrækkelig.

Hvad er nødvendigt for at udskifte mixeren i køkkenet

Hvad er nødvendigt for at udskifte mixeren i køkkenet

Det afhænger af, hvor langt fra blenderen er rørene af koldt og varmt vand. Slangerne skal være svagt afdæmpede, fordi der sker en pludselig ændring i trykket, hvorfra slangerne træk, når du tænder / slukker for hanen. Hvis de er anstrengte, vil forbindelsen hurtigt løsne og strømme. Så hvis der er rør til indgangen til blanderen 25 cm eller derunder, er personaleslangerne tilstrækkelige. Hvis mere - køb længere. Og rådgivning: få kvalitet, ikke den billigste. De bliver hurtigt ubrugelige og kan oversvømme både dig og dine naboer fra bunden, hvis de eksisterer. Tag derfor fleksible slanger i et rustfrit flettet eller korrugeret rustfrit stålrør. De vil tjene længe og uden fortalte.

For at købe slanger til køkkenhanen skal du bruge størrelsen på "nålen" - spidsen, der er skruet i blanderen, såvel som rørets diameter og typen af ​​spidsen (faremor) - for at afhente de rigtige beslag.

For at forsegle forbindelsen skal du have et linned håndklæde med pastaforsegling eller et skumtape. Du skal bruge forskellige pakninger og o-ringe (skal gå i sættet, men bare hvis du finder alt, hvad du har).

Sådan fjerner du den gamle

Inden arbejdet påbegyndes, skal du slukke for vandforsyningen til vandhanen, dræne de rester, der er i rørene. Nu kan du starte mixeren i køkkenet. For at fjerne den gamle knap fra vasken, er det nødvendigt at skrue møtrikken, som skrues på sin krop fra bunden af ​​vasken. Hvis vasken er installeret i køkkenskabet, er det meget ubelejligt at arbejde. Det er bedre at fjerne vasken. For at gøre dette skal du:

 • Skru sifonen af. Der er mange sifonkonstruktioner, men hver har en møtrik, som skal skrues af. Det er svært at forvirre - det har fremspring, for bedre greb. Skru møtrikken, fjern bunden af ​​sifonen.
 • Skru de varme og kolde vandslanger, der går til blanderen. De tager normalt unionsnødderne ud. For at gøre dette har du brug for en nøgle på 22 eller 24.
 • Skær tætningsmidlet omkring omkredsen af ​​sinken, hvis nogen.
 • Fjern bolterne, der fastgør vasken til bordpladen. Bolte vil se, om du "dykker" ind i bordet.

  En af mulighederne for en sifon og møtrik, som skal snoet

  En af mulighederne for en sifon og møtrik, som skal snoet

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  20 − 11 =