Konyhai felszerelés kiválasztása

Annak érdekében, hogy a lakásban vagy házban friss levegő, idegen szagok nélkül, hatékony szellőztető rendszerre van szükség. Ezenkívül a konyhának gyorsan ki kell vonnia a főzés, a párolgás és a korom keletkezésének szagait. A legtermékenyebb módja - egy speciális eszköz - konyhai kapucni. Ez a készülék a lemez felett helyezkedik el, és beépített rajongók segítségével szívja be a levegőt. Hogyan válasszuk ki a konyhahabot és beszéljünk többet.

Mi az a főzőlap, és mi az?

A konyhai páraelszívó egy kényszerített szellőztető eszköz, amely enyhíti a helyiséget az ételkészítés szagaitól, tisztítja a gőz, a füst, a korom, a gázégető termékek stb. Levegőt. Nem teszi lehetővé a párolgás elterjedését az egész lakásban, a korom nem fektet falakra, bútorokra, textilekre. Ennek eredményeként kevésbé javításra és tisztításra van szükség, és a frissesség és a tisztaság érzése tovább tart, és nem csak a konyhában, hanem az egész lakásban vagy házban.

A motorháztetőre a konyhában gáz- és elektromos tűzhely szükséges

A motorháztetőre a konyhában gáz- és elektromos tűzhely szükséges

A gáztűzhelyen lévő konyhában a kipufogóra van szükség, mivel hatékonyabb, mint a természetes szellőztetés, amely átirányítja a gázégetés termékeit. De ez nem jelenti azt, hogy nincs szükség elektromos tűzhellyel. Mindenesetre elpárologtatnak - a főzött gázon vagy a villamos energián. A szükséges teljesítménykülönbség - a gáztűzhelyeknél magasabbnak kell lennie, mint az elektromos tűzhelyeknél.

A konyhai szőnyegek típusai

Válassza ki a kapucni a konyhában könnyebb lesz, ha tudod, milyen típusú kipufogó berendezés, előnyei, hátrányai, jellemzői. Először is meg kell határoznunk a működési módot. Kétféleképpen oszlanak meg:

 • A konyhai szellőzőnyílással ellátott szellőzőnyílások. Úgy hívják, hogy még mindig folyik vagy visszahúzódik. A szennyezett levegőt a szellőztető rendszerbe vagy a falon lévő lyukon át az utcára viszik (a kiválasztott csatlakozás típusától függően). Hátrányuk az, hogy a normál működéshez nagy szellőztető és beömlőnyílásokra van szükség, amelyek biztosítják a friss levegőt a visszahúzott állapotban.

  Mielőtt kiválasztaná a konyhába egy elszívót, határozza meg a légáramlás típusát

  Mielőtt kiválasztaná a konyhába egy elszívót, határozza meg a légáramlás típusát

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  + 3 = 6