Bordovy kopalnica - harmonija in prefinjenost | asiaoss.info

Bordovy kopalnica – harmonija in prefinjenost

Bordovy kopalnica - harmonija in prefinjenost

Včasih pri izbiri barve za kopalnico ne želite običajnih in že dolgočasnih kombinacij. Če iščete uspešen, privlačen in izviren barv za notranjost kopalnice, pomislite, da okrasite sobo v barvah barve. Ali je vredno uporabiti barvo bordo v kopalnici? Kako bo kopalna kopel vplivala na razpoloženje? Kakšne spremljevalce cvetov je vredno dodati barvi? Razumimo.

Značilnosti

V barvi klaretja toni rjave in rdeče mešanice, ki vplivajo na njegove lastnosti:

  • Rdeči ton se šteje za ognjeno, se nanašajo na simbole življenja, ljubezni, poguma in moči. Za rdečo lestvico je značilen vznemirljiv učinek.
  • V rjavi barvi, nasprotno, upoštevajte pomirjujoč učinek. Ta barva simbolizira tradicijo in zaupanje.

Kombinacija teh barv v burgundi vam omogoča, da v notranjost dodate vse prednosti rdeče barve, hkrati pa se izognete vznemirljivemu učinku. Taka notranjost bo slovesna in praznična. To, kot rdeče, izgleda spektakularno in razkošno, a zaradi rjavih tonov je bolj mirno in zrelo.

Bež in bež pločice v kopalnici

Barva Bordeaux ne bo spodbudila impulzivnih dejanj, temveč tudi ne bo nepotrebno sprostila. V takšni notranjosti lahko osredotočite svoje misli in zvišate ton.

Upoštevajte tudi, da je bordo v notranjosti zasnovan z elitnimi odtenki. Že dolgo v svojih domovih in oblačilih so to senco uporabljali samo ljudje, ki so imeli moč in prepovedano je uporabljati to barvo kot zgolj smrtnike.

Vinska kopalnica z bež

Bord kopalnica

Kopalnica Bordello z drugimi cvetovi

Psihološki vpliv

Burgundije kopalnica ni dobil popolnoma sprostite, vendar lahko zbrati svoje misli, saj je psihološki učinek te barve je naročanje idej, oblikovanje filozofskega odnosa, svoboda od naglice in živčnost v odločb in sodb.

Bordo kopalnica - spektakularna ploščica

Design Tips

Upoštevajte, da je lahko bordo zelo redka barva, zato bodite previdni pri uporabi.

Ploščice v kopalnici

Kombinacija z različnimi odtenki vodi do raznolikega barvnega tona:

  • Ker je bordo v topli lestvici, bo njegova kombinacija z drugimi toplimi barvami najboljša možnost za zaključek katerekoli sobe.
  • Ne pozabite, da lahko prekomerna bordo lahko pritiska in sčasoma draži. Torej, načrtujete barvno notranjost kopalnice, ne pozabite na zmernost.
  • V kopalnici v barvi bordo barite estetski videz, izbirate kot dodatna oprema ogledalo s čudovitim okvirjem, pletenimi košarami, puhasto preprogo in brisačami.
  • Za zmehčanje barvnega tonu sten bo pomagalo pohištvo iz svetlega lesa.

Spektakularne kombinacije

Z belim

Bela in bordeaux sta popolnoma združena v vsaki sobi, še posebej v kopalnici z belo vodovodno napetostjo. Zahvaljujoč soseski z belo, bo bordo videti bolj veselo. Snežno bele sijajne stene in bela zavesa za tuš omogočajo bordo finiš z veličastnim in energičnim videzom, s čimer odstranijo svojo "težo" in "aroganco".

Ena od uspešnih kombinacij teh barv je dodajanje bordo belega marmorja. Sobo lahko okrasite z vizualno razdelitvijo na dva dela - svetlo barvasto senco od spodaj in svetlo marmornato vrv stene. Zahvaljujoč tej metodi bodo zgornje meje vidno višje.

Bela marmorna kopalnica

Bordovy in bež - kopalnica

Bela in bordo v kopalnici

Z rjavim

Dodajanje bordo rjave barve je ena izmed najbolj priljubljenih kombinacij. Čeprav ta notranjost izgleda precej ne razkošna, a skromna. Bordo je primeren za preveliko kopalnico in za precej prostorno sobo. Mimogrede, notranjost v bordo rjavih barvah se pogosto uporablja za dekoracijo v slogu države.

Vinska kopel

Claret in rjava kopalnica

Vinska kopel

Z bež

Zveza bordo in bež bo zagotovila bolj nežen notranjost kopalnice. Harmony bo izgledal tudi kot kombinacija bordo in terakota. Nič manj impresivna je maroonska kopalnica, z barvo spremljevalca, v katerem se pojavlja mlečno mleko.

Bež in maroonska kopalnica

Bež kopel in maroonska kopel

Burgunda in bež

Z drugimi barvami

Kombinacija "bordo + črna" bo dodal občutek resnosti in pokazal vaš dober okus. Ta kombinacija je zelo krepka, zato rešuje samo ljubitelje eksperimentov, vendar le redko ostane razočarana. Poleg tega z uporabo teh barv lahko brez težav opravljate območje. Če za spalnico ali dnevno sobo takšne kombinacije ne morete imenovati uspešne, potem v kopalnici je bordo-črna barva videti zelo dobro.

Bordeaux potopi z belo pohištvo

Siva barja v kopalnici

Burgunda bež v kopalnici

Bord kopalnica

Bež in maroonska kopalnica

Bord kopalnica

Če govorimo o drugih temnih odtenkih, potem z bordo zelenico popolnoma združimo. Ker je takšna kombinacija temnih tonov označena kot hitro nadležna, se ne priporoča za prostore, kjer oseba ostane dolgo časa. Torej za kopalnico je ta kombinacija zelo primerna.

Dopolnjevanje bordo roza, boste dobili toplo in nežno vzdušje, saj roza toni zmehčajo nasičene bordeaux. Še en dober dodatek k burgundi bo njegova blažja breskevna senca. Če želite dodati varčnost v notranjost, lahko kremetu dopolnimo s svetlo sivo barvo. Vendar pa kombinirate bordo in zlato ali srebro, boste notranjost kopalnice naredili bolj razkošno.

Priporočamo, da si preberete naš članek: rdeča kopalnica.

Loading...