Kako ustvariti udobje in toplino v kopalnici? | asiaoss.info

Kako ustvariti udobje in toplino v kopalnici?

Kako ustvariti udobje in toplino v kopalnici?

Pri oblikovanju kopalnice se upoštevajo številni dejavniki, od katerih je najpomembnejša dosežek udobja in harmonije. V kopalnici precej časa delamo, zato je vredno sprejeti odgovoren odnos do popravila v tej sobi. Privoščite se v redu ali pa se sprostite vedno lepše v prijetnem, prijetnem vzdušju, prijetnem za oko. Zato se morate pri ustvarjanju udobne kopalnice spomniti nekaterih pravil.

Merila

Ko ustvarjate kopalnico, morate najprej ugotoviti, kateri cilj želite doseči, kateri slog je najbolj primeren za vas, nato pa primerjajte vse svoje želje s funkcionalnostjo, vključno z vsemi dejavniki, potrebnimi za prijetno zabavo.

Upoštevati je treba dva glavna merila: praktičnost in higiena. Skupaj z njimi na tem seznamu ponavadi dajejo funkcionalnost in estetiko.

Kopalnica s udobjem

Na več načinov je udobje odvisno od majhnih stvari - kakovosti osvetlitve, temperature, barve, izbire materialov, števila majhnih delov in še veliko več.

Vsaka mala stvar ima svoje mesto

Pomembno je, da celoten prostor kopalnice razdelite na urejen način, da določite svoje mesto za vsak predmet, da bi dosegli maksimalno udobje. Na primer, kljuke za brisače so prikladno nameščene na razdalji, ki je enaka iztegnjeni roki iz kopalnice in umivalnika, in izdelki za majhne nege, kot so bombažni diski - jih je treba opredeliti v dekorativni škatli, dopolnjevati notranjost in se približati ogledalu.

Udobje in udobje kopalnic

Funkcionalne kopalnice

Kopalnica s udobjem in funkcionalnostjo

Te majhne stvari vam bodo pomagale izključiti možnost nepotrebnih premikov in zmanjšali čas.

V zameno, za vas, bo v taki kopalnici postal še bolj prijeten in udoben.

Ogrevamo tla

Ena od pomembnih zahtev je toplina v kopalnici. Posebno prijeten pri odhodu iz kopalnice je toplo dno. V sodobnem svetu je veliko različnih grelnikov, med katerimi boste našli pravega za vas. V sodobnem svetu je veliko različnih grelnikov, med katerimi je vedno prava izbira za vas: mineralna volna, pena, pena, poliuretanska pena.

Kopalnica z ogrevana tla

Stiropor in penopleks

Pred izolacijo tal naj bo površinska izolacija.

Vlaga, ki pade na stene, prej ali slej je na tleh, kar negativno vpliva na oblikovanje. Za reševanje tega vprašanja so materiali pokriti ali prekriti s posebnimi snovmi.

Polyfoam za kopalnico tla, kot izolacija

Zagrevanje kopalnice s penokleksom

Mineralna volna

Na obdelanih tleh in materialih postane konstrukcija zabojnika. Na vrhu izolacijskega materiala, ki je pritrjen z estrihom.

Mineralna bombažna volna za toplo kopalnico

Pršenje poliuretanske pene

Ne pozabite, da raven tal v kopalnici ne sme preseči ravni nadstropij v drugih prostorih, v primeru poplavljanja, čim dlje, da se zadrži kopičenje vode v kopalnici.

Toplo nadstropje kopalnice s pršenjem iz poliuretanske pene

Električni in ogrevalni sistemi

Toplo nadstropje je lahko električno ali vodno. V kopalnici svetujemo, da se namestijo sistem toplo tla, da se izognete debelim slojem grelca. Električna topla tla nastanejo zaradi grelnega kabla pod talno oblogo, ogrevanje vode pa je posledica cevi, ki kroži toplo vodo. Med talnim ogrevalnim sistemom in talno oblogo položimo ojačevalno mrežo. S takim nadstropjem se najpogosteje uporablja ploščic.

Preberite več o topli etaži v kopalnici v drugem članku.

Topla voda na tleh v kopalnici

Električna topla tla v kopalnici

Topla tla pod ploščicami v kopalnici

Barva in tekstura

V majhnih prostorih je izjemno nesprejemljivo uporabljati temne in nasičene odtenke, zaradi česar so še manjši.

Če še vedno želite uporabiti temne barve, potem vključite fantazijo in jih premagajte z ogledali, sijajnimi ploščicami ali ometom.

Zelo udobno kopalnico

Vse druge barve, vključno s pastelnimi, kavnimi, kremnimi odtenki, slonokoščenimi, karamelnimi, občutljivimi vijoličastimi, svetlo vijoličnimi in belimi barvami, se popolnoma prilegajo v katero koli kopalnico, zaradi česar je še bolj udobno in privlačno.

Kopalnica kot prijeten kraj za počitek

Lepa kopališča

Ugodna majhna kopalnica

Tekstura zidov mora biti dobra, da ujame svetlobo, V ta namen lahko uporabite posebno osvetlitev z razpršeno svetlobo.

Glavna stvar je, da ko je svetloba vključena, ni občutka za majhen prostor zaradi senc.

Majhne udobne kopalnice

Tekstil, cvetje in druga dodatna oprema

Obilje tekstilij v kopalnici bo ustvarilo učinek udobja in topline. Lahko je kot vse vrste brisač in zavese v kopalnici, odeje, kopalni plašči in podobno.

Udobje in lepota kopalnice

Udobje kopalnice, zaprto v tekstil

Udobne kopalnice

V poletnem obdobju bodo sveže sveže cvetje v prozornih steklenih vaza popolnoma okrašene.

Lepota prijetne kopalnice

Stene lahko okrasite tudi z umetninami iz umetnih cvetov, pri čemer izbirate ustrezne odtenke.

Rože v kopalnici, da dajejo udobje

Majhne udobne kopalnice

Rože in dodatki za kopalnico

Malo skrivnosti bo dodal sveče v keramičnih svečah, urejenih v določenem vrstnem redu. V tem primeru jih ni treba uporabiti za predvideni namen, popolnoma dopolnjujejo notranjost in v ugasnjeni obliki.

Sveče in cvetje za okrasitev notranjosti kopalnice

Osvetlitev in aroma

Idealna možnost za kopalnico je funkcija prilagajanja jakosti svetlobe, da bi postala svetla v poslovnih zadevah, in ko je kopalnica - bolj prikrita, sproščujoča.

Razsvetljava udobne kopalnice

Aroma kopalnice je ena glavnih sestavin.

Da bi se sprostili s težkega dne v kopalnici, lahko dodate malo prijetnega aromatičnega olja. Njihova izbira je super - roza, olje sivke, vanilija, sandalovina, oranžna. Za razvedrilo lahko kupite aromatična olja z vonjem jelke, evkaliptusa ali meta.

Dišave za udobje kopalnice

Udobna kopalnica za užitek

Umirjanje vonjev kopalnice

Samo za ustvarjanje prijetnega vzdušja lahko uporabite druge dišeče naprave - dišeče sveče ali palice.

Dodatki, ki ustvarjajo udobno kopalnico

Ustvarjanje udobja v veliki sobi

Velike sobe imajo koristi od dejstva, da lahko sprejmejo veliko pohištva in dodatkov. Toda ta velika velikost je prav tako pomanjkljiva s stališča udobja in udobja. Težko jih je doseči v ogromni sobi.

Če želite vizualno zmanjšati prostor, lahko zasenčite dizajn v temnih barvah. Globoko rjave barve in plemeniti vinski odtenki kažejo rafiniran okus in so zelo priljubljeni v sodobnem dizajnu.

Ploščice za stene in tla se lahko razlikujejo. Elemente notranjosti je treba poudariti z barvo.

Udobje velike kopalnice

Velika, a udobna kopalnica

Udobne in zelo lepe kopalnice

Lep notranja kopalnica

Kopalnica z udobno opremo

Kopalnica za udobje

Podstavek, okvir zrcala in drugi Elementi so lahko izdelani v istem slogu in barvi. Velik prostor omogoča postavitev veliko pohištva, lahko to izkoristite in se prilegajo v notranjost velike lepe garderobe ali urejenega kavča.

Udobje in udobje velike kopalnice

Visoke stropove poudarijo svetilke, spuščene na tla.

Značilnosti razporeditve majhne kopalnice

V majhni sobi je pametno uporabiti vsak centimeter, z umom za odstranjevanje dodatkov.

Stene je bolje barvati v svetlih odtenkih. Veliko ogledalo na tla v lepem okvirju bo popolnoma prilegajoče in vizualno pripomoglo k povečanju prostora.

Glavni pokazatelj udobja v majhni kopalnici je funkcionalnost.

Majhna, a zelo udobna kopalnica

Uporabiti je treba le najbolj potrebne postavke, ki jih je mogoče uporabiti s prednostjo. Na stenah majhnih fotografij ali slik, ki se vstavijo v isti okvir, bo nastalo posebno vzdušje. Udobje bo dalo svetlo zaveso ali preprogo.

Fotografije kot majhna dekoracija kopeli

Vredno je pazljivo preučite izbor materiala, kar bo ustvarilo največje udobje. Jekleni in kromirani dodatki izgledajo manj udobno kot lesena.

Materiali za udobje majhne kopalnice

Majhne in udobne kopalnice

Udobna in funkcionalna kopalnica

Če je v vašem kopalnici okno, ga ne mudi, ker naravna svetloba v majhni sobi izgleda zelo ugodno in daje določeno udobje, udobje in toplino.

Svetujemo vam, da preberete: lepo kopalnico.

Loading...