Oblikovanje modne kopalnice - sodobni trendi | asiaoss.info

Oblikovanje modne kopalnice – sodobni trendi

Oblikovanje modne kopalnice - sodobni trendi

Modo lahko opazimo na številnih področjih, ki nas obkrožajo. Tudi v notranje opreme, saj bi se prilagodili tempo sodobnega življenja in v svojem stanovanju, se je treba sklicevati na najnovejše trende v svetu mode. Pomembno je, da lahko v notranjosti oblikujete slog in udobje, hkrati pa poudarjate ekskluzivnost.

Posebej pomembna je zasnova in notranjost kopalnice, saj se začne zjutraj, tukaj se lahko sprostimo in sprostimo. Seveda mora biti položaj te sobe ne samo moderen, ampak tudi udoben. Izbira modne oblike kopalnice, upoštevajte slog hiše kot celote in vaše osebne želje. Zaradi velikega števila materialov bo dizajn oblikovanja, ki bo obenem sodoben in udoben, precej preprost.

Stil in oblika

Glavne značilnosti, ki jih lahko izsledimo pri sodobnih projektih, so: jasne in preproste črte, okrašene z naravnimi materiali. Jasna geometrija in struktura poudarjata poslovno naravo sodobnega življenja, odsotnost nepotrebnih podrobnosti in so vedno bolj razporejeni v notranjosti sodobnih kopalnic.

Priporočamo, da si preberete članek o sodobnih kopalnicah.

Lepa sodobna kopalnica

Minimalizem

Minimalistične težnje imajo prevladujočo vlogo pri oblikovanju modnih kopalnic. Temelji na preprostosti, lahkosti in asketske lepote. V minimalistični notranjosti v prostoru so dovoljene le najpomembnejše stvari, vendar pa je za rezervirano dekorje tudi prostor. Za oblikovanje takšnih kopalnic je značilno laconizem in ravnost.

Lepa in moderna kopalnica

Preprostost in stil v dekoraciji kopalnice

Modna kopalnica v rumeni barvi

Hi Tech

Dokaj priljubljen slog za okrasitev kopalnic je tudi visokotehnološki slog. Supermoderni stil, ki je nastal na osnovi visokotehnološkega konstruktivizma.

Značilnosti tega sloga:

  • jasne ravne črte
  • lepa razsvetljava (ponavadi pikčasta)
  • povsem ravne, sijoče površine
  • obilo kromovih delov

Barvna shema v tej notranjosti je mirna, neagresivna.

Okrasite modno kopalnico v visokotehnološkem slogu

Seveda je glavni predmet kopalnice kopalnica. Ima ločen, jasno določen kraj. Včasih pa je kombiniran s prho. Vendar pa sodobni oblikovalci raje svoje ločene lokacije.

Kopel in tuš v eni sobi

Zanimiva oblika kopeli za slog minimalizma

Tuš in kopel v eni modi kopalnici

Tuš kabine v sodobnih kopalnicah so nadomeščene z vgrajenim tušem. Prisotnost particije tukaj ni potrebna. Če je particija še vedno potrebna, se praviloma uporablja prozorno steklo.

Tuš kabina v modi kopalnici

Pri izbiri lupin se je treba osredotočiti na jasno geometrijo, ki bo ugodno poudarila strogost notranjosti te sobe.

Zelo Učinkovito, modno in lepo videti oblikovanje v obliki sklede, ki je nameščen na pultu.

Eleganten umivalnik kopalnice

Nenavadni umivalniki za modno kopalnico

Pravokotni umivalnik za kopalnico

Materiali

Ne glede na to, da je prevladujoči stil v oblikovanju kopalnic - minimalizma, materiali za dodelavo kopalnico mogoče uporabiti zelo različni.

Kopalnica je končana z različnimi materiali

Precej drzen eksperiment je bil uporaba naravnega lesa, kar je postalo možno zaradi specifične obdelave materiala, ki je odporna na vlago, kar je razširilo njegovo funkcionalnost. Zdaj lahko preprosto ponovno ustvarimo bližino narave z polaganjem laminata ali parketa v kopalnici.

Zaključek kopalnice z vrsto lesa

Naravni les za izdelavo modne kopalnice

Kopalnica je izdelana iz naravnega lesa

Lesene površine se bodo popolnoma ujemale z marmornimi ploščicami, mehčanje in polnjenje prostora s toploto, okrašeno s kamnom.

Če izberete ploščice za kopalnico, je treba dati prednost materialom, ki posnemajo naravni kamen. Uporaba takšne ploščice bo poudarila slog prostora, ki ga po nepotrebnem ne bo preobremenila.

Kopalnica je okrašena z marmorjem in lesom.

Barvne rešitve

Najbolj priljubljeni odtenki so:

  • bela
  • siva
  • bež

Njihova uporaba je možna posebej in v kompleksni obliki.

O drugih uvotovyh odločitvah preberite v našem članku o izbiri barve kopalnice.

Elegantna bela kopalnica

Modna siva kopalnica

Elegantna kopalnica v bež barvi

Zelo impresiven videz kopalnica, izdelana v sivih odtenkih. Včasih je siva šteje dolgočasno in nezanimivo, ampak, če je sposoben pravilno uporabljati poustvariti vzdušje pompa in udobja. Zelo koristno v notranjosti izgleda kombinacija več odtenkov sive barve.

Ne zlorabljajte preveč temnih odtenkov, samo jih uporabite podrobno, sicer bo soba videti težka in neudobna.

Modna kopalnica s sivo barvo

Pri tem je treba tudi opozoriti, da je kombinacija sive in drugih odtenkov lahko precej diverzifikacijo notranjosti, ga približali naravne krajine v kombinaciji s toplimi rjavimi odtenki, ali pa, nasprotno, bo ustvariti občutek hladu in svežine v kombinaciji z zelenimi odtenki.

Sivo-rjava kopalnica

Kombinacija sivih in zelenih barv v kopalnici

Sivo-roza kopalnica

Nikoli v modni smeri ni bela, ki napolni prostor s čistočo in svežino. Minimalistični notranjosti so pogosto okrašeni v beli barvi. Klasična kombinacija bele in sive barve z dotikom naravnega lesa pomaga ustvarjati občutek naravnega miru in udobja.

Modna kopalnica v beli barvi

Na podlagi bele barve lahko vedno razvejamo s svetlimi elementi. Zelo pomembno je, da je le en poudarek, na primer svetle zavese, dekorativne plošče ali umetniške slike.

Bela kopalnica s svetlimi poudarki

Svetli dodatki za belo kopalnico

Barvna rešitev za modno kopalnico

Odtenki bež barve so popolnoma združeni z naravno barvo drevesa in različnimi rjavimi toni. Takšno kombinacijo lahko imenujemo uspešna in ugodno vplivata na vizijo in čustveno ozadje.

Značilno je, da je bež barv razredčena, saj sama po sebi naredi prostor prostor neizrazen in monotono. Učinkovita barvna kombinacija bež je ustvarjena z belo barvo, kar vam omogoča doseganje prostornine in strukture prostora.

Modna bež-bela kopalnica

Kopalnica, ponori - nove oblike in barve

Design rešitve za kopalnico so tako raznolike, da lahko vedno izberete model po vaših željah.

Nedavno priljubljena je pravokotna kopel z leseno oblogo ali drug material, ki posnema drevo.

Lesena kadna stopnička

Kopalnica s podij za kopel

Dokončanje kopeli z drevesom

Druga značilnost sodobnih kopalnic je kopalnica, zgrajena na posebnem podij z zelo impresivnimi dimenzijami. Zaobljena oblika kadi je prav tako sprejemljiva.

Lepa vgrajena kopel z pisti

Vodovod je prav tako prednostno pravokoten v belem, belem odtenku.

Zelo vzmeten videz spuščenih konstrukcij posteljnih miz in straniščne školjke. Pomembna podrobnost je prikrivanje vseh komunikacij v stenskih ploščah.

Viseče pohištvo v modi kopalnici

V kopalnici so visečene WC školjke

Eleganten umivalnik v kopalnici

Dekoracija

Za moden kopalnica dekor je primerna bo prisotnost nenavadnega sistema razsvetljave z različnimi možnostmi osvetlitve. Težko si je zamisliti sodobno kopalnico brez vgrajene svetlobe.

Izvirna osvetlitev v modi kopalnici

Lahko je različne možnosti za razsvetljavo ogledal in kopeli sami, ki bo kopalnico napolnila z občutkom udobja in udobja. Svetla razsvetljava tukaj sploh ni potrebna, lahko jo popolnoma zamenjata žarometi vzdolž oboda prostora.

Zanimiva razsvetljava modne kopalnice

Original osvetlitev kopalnice

Kopalniški reflektorji

Ogledalo je glavni atribut kopalnice.

Izvirna ogledala v elegantni kopalnici

Do danes, še posebej priljubljena ogledala brez meja - preproste in hkrati učinkovite konstrukcije. V majhnih kopalnicah Zrcalo pomaga vizualno razširiti prostor.

V drugem članku smo obravnavali različne modele kopalnic.

Velika ogledala v modi kopalnici

Lepa ogledala za elegantno kopalnico

Elegantna majhna kopalnica z velikim ogledalom

Loading...